Waar ben je naar opzoek?

Eerste dag detoxkuur

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Eerste dag detoxkuur

Mijn eerste dag van de detoxkuur zit erop. Dat was wel even afzien en heel erg afkicken. Ik vond het erg moeilijk om de koffie te laten staan en heb één kopje koffie gehad. Vandaag, de tweede detoxdag, ga ik alleen maar thee en water drinken. Het valt toch wel een beetje tegen… Koffiedrinken en eten is ook een sociale aangelegenheid. Op dit moment vind ik er niks sociaals aan omdat ik alleen maar thee, water en sapjes drink.

Sapjeskuur Detox

Er wordt aangeraden om zo min mogelijk inspannend werk te doen tijdens de detoxdagen. Dat wordt wel wat lastig met drie kinderen in huis maar ik heb geprobeerd om alles zo rustig mogelijk te doen. Ik kreeg al vrij snel flinke hoofdpijn en heb mijn sportavond afgezegd. Iets teveel van het goede. Lekker relaxen op de bank met het laatste sapje, wat was opvouwen, nog meer thee drinken, een lange douche nemen en naar bed. En ik moet zeggen: ik heb geslapen als een roosje! De geadviseerde 8 uur heb ik het klokje rond geslapen.

Het laatste sapje voor vandaag...

Het is wel doorbijten en de sapjes vind ik niet te pruimen. Neus dicht en drinken maar. Vooral het avondsapje kreeg ik met moeite naar binnen. Gelukkig was daar de support van manlief en kinderen en kreeg ik een applausje toen mijn ‘bord’ leeg was. Op elk etiket staat dat je moet proberen om te genieten van het sapje. Dat wordt voor mij wel lastig…

De drang naar suiker was gisteren behoorlijk aanwezig. Vanmorgen is dat al een stuk minder. Ik ga door! Nog twee dagen te gaan. De hoofdpijn is ook zeker afgezakt. Ik heb een zwaar hoofd maar geen echte hoofdpijn meer. Mijn eerste sapje zit er alweer in en de resultaten op de weegschaal, na één dag detoxen, motiveren ook erg om door te gaan: -2 kilo.

Ik heb een leuke beloning in het vooruitzicht: vrijdagavond gaan we sushi eten!

Als afsluiting gaan we vrijdag sushi eten

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Drielingmoeder

Drieling zwangerschap: van 1 naar 4 kinderen!

  • 2 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over zwanger worden & zwangerschap

Dit worden de babynamen van 2022!

  • 3 dagen geleden
  • 1 minuut lezen
Tieners & Pubers

Waarom je kind kostgeld laten betalen een goed idee is…

  • 1 week geleden
  • 3 minuten lezen