Waar ben je naar opzoek?

Een boek vol herkenning voor moeders met een grijze wolk

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Een boek vol herkenning voor moeders met een grijze wolk

Alles wat nooit uitgesproken wordt staat in dit boekje. Een baby verwachten, krijgen en opvoeden gaat niet altijd over rozen en wat als je niet dat fladderige, verliefde roze wolk gevoel voelt zodra je je kindje in je armen houdt? 

In dit boek worden allerlei eerlijke facetten beschreven rondom het krijgen van kinderen, het moederschap door de jaren heen, de verwachtingen van de maatschappij en van onszelf maar ook de babyblues, ontzwangeren en depressies. Allerlei zaken die wel degelijk voorkomen maar vaak verzwegen worden.

Het feit dat het boek is geschreven door niet alleen een mama-coach maar ook door iemand die zelf een grijze wolk heeft ervaren maakt dat je je echt begrepen voelt als je zelf kampt met die grijze wolk. Ook de openhartigheid door het vertellen van haar eigen ervaringen van de niet-leuke dingen maakt dat je een soort opgelucht gevoel krijgt als je het lees want, je bent niet de enige.

De ervaringsverhalen die her en der in het boek zijn opgenomen creëren het  gevoel van het uitwisselen van ervaringen en je hart luchten bij vriendinnen die ook in de luiers zitten. Van mij hadden er daarom nog wel meer ervaringsverhalen in mogen zitten.

Kortom, een openhartig, behulpzaam boek die een gevoel van opluchting teweeg kan brengen bij grijze-wolk mama’s want je bent lang niet de enige.

Het boek Hoezo roze wolk? is geschreven door Renske Tjoelker en kost 18,95 euro bij Bol.com.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 3 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 3 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 3 maanden geleden
  • 12 minuten lezen