Waar ben je naar opzoek?

Duurzame RVS flessen; smart en stylisch

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Duurzame RVS flessen; smart en stylisch

Oersterk, duurzaam en veilig. De flessen van het nieuwe merk Pura zijn een uitkomst voor ouders die het beste willen voor hun kindje. De flessen zijn gemaakt van roestvrij staal en 100% plasticvrij. Zo weet je zeker dat jouw kindje niet met BPA of andere schadelijke stoffen in aanraking komt. 

De flessen zijn hip, stylisch en gaan een leven lang mee. Nog een voordeel is dat er verschillende spenen op geplaatst kunnen worden: o.a. Avent-, Dr. Browns-, en ThinkBaby spenen. Na het flessen tijdperk bouw je de fles om tot een tuitbeker. De flessen zijn veilig voor baby’s en peuters, hebben een grote halsopening waardoor ze makkelijk schoon te houden zijn en ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten.

Over Pura
Pura flessen zijn gemaakt van antibacterieel roestvrij staal #304, een materiaal dat ook wordt gebruikt in de farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie. Dankzij het gebruik van hoogwaardig RVS hebben Pura flessen aan de binnenkant geen plastic coating nodig. De flessen zijn hierdoor geur- en smaakvrij en 100% vrij van plastic, BPA, phthalates en andere schadelijke stoffen. De spenen en tuiten zijn gemaakt van zuiver medische kwaliteit siliconen. Voor meer informatie over aanschaf van deze fles kun je terecht op www.puraflessen.nl.

Pura Flessen

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 9 en 7 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Nieuwsflits

Onderzocht: dochters kosten veel meer geld dan zonen

  • 2 uur geleden
  • 1 minuut lezen
Relatie & Seks

Ik ben een moeder en ik masturbeer…

  • 6 uur geleden
  • 4 minuten lezen
Geldzaken

Tips kinderen om leren gaan met geld

  • 1 dag geleden
  • 2 minuten lezen