Waar ben je naar opzoek?

Doneer je trouwjurk voor kleertjes voor overleden baby’tjes

1 minuut lezen Marian Alons
Doneer je trouwjurk voor kleertjes voor overleden baby’tjes

Voor de ouders is het een groot verdriet als hun baby’tje overlijdt. Het kindje is al in de baarmoeder overleden of heeft nog wel een paar daagjes geleefd. Vaak zijn ze te klein om in ‘gewone’ babykleertjes te passen. Stichting Floor-de-Lis zamelt (trouw)jurken in en maakt daarvan pakjes voor de engeltjes: van droomjurk naar Angel Gown.

De vrijwilligers van de stichting Floor-de-Lis maken van trouwjurken, galajurken en cocktailjurken kleertjes voor de overleden baby’tjes. Via hun website zamelen ze dit in. Daarnaast maken ze ook mutsjes, mandjes en slofjes.

Lees ook: Moeder eert overleden zoon op bijzondere manier

Doneer je jurk!

De stichting kan dit werk verrichten dankzij de vrijwilligers en de gedoneerde (trouw)jurken. Doe jij niks meer met je trouwjurk en hangt ‘ie in de kast te verstoffen? Denk er even over na (of niet) en doneer ‘m aan het goede doel. Denk aan hun kernzin:

Van droomjurk naar Angel Gown

De donateurs hebben de brief ontvangen dat we begonnen zijn aan de door hen gedoneerde droomjurk! Dit is er in de tussentijd van gemaakt.

Publicado por Floor-de-Lis em Terça, 28 de março de 2017

Wil je ook meer betekenen voor moeders? Die bijvoorbeeld niet zoveel geld te besteden hebben? We hebben een speciale Facebookgroep aangemaakt: Love2BeMama Voor Elkaar. Ben jij al lid?

Bron: Stichting Floor-de-Lis