Waar ben je naar opzoek?

De OneBike: één fiets voor vader én moeder

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
De OneBike: één fiets voor vader én moeder

Hij is al even op de markt maar ik wil het toch nog graag onder de aandacht brengen; de OneBike voor vaders én moeders. De makers van de succesvolle vaderfiets ‘DaddyBike’ presenteren een fiets die door de ouders afwisselend gebruikt kan worden; de OneBike. 

Deze fiets heeft geen moeilijke opstap en je hoeft niet iedere keer de kinderzitjes te verwisselen. De OneBike is een oerdegelijke Nederlandse fiets voor papa’s en mama’s. Stoer, eenvoudig en makkelijk in hoogte te verstellen.
Het is een prachtige fiets maar mijn man heeft er geen moeite mee om de kids op de mamafiets of in de bakfiets naar school te brengen. Maar ik denk dat er zeker vaders zijn die liever op de OneBike fietsen dan op de mamafiets.

Comfortabel
De OneBike is speciaal ontwikkeld als dames- én herenfiets. De fiets –matzwart van kleur – heeft een ruime instap en biedt een comfortabele zithouding voor iedereen. Met zeven versnellingen, handremmen en een stuurslot is de OneBike van alle gemakken voorzien. De zitjes kunnen op dezelfde fiets blijven, het zadel is snel en eenvoudig te verzetten zodat iedereen op dezelfde fiets past. De fiets wordt compleet rijklaar thuisbezorgd, eventueel met fietsstoeltjes voor achter- en/of voorop de fiets.

Origineel kraamcadeau
De OneBike is ook een origineel en praktisch kraamcadeau dat beslist gewaardeerd zal worden door kersverse ouders. Met de hele familie, maar ook als bedrijf of namens collega’s is het een bijzonder cadeau om te geven, nuttig en iets dat lang meegaat.

De OneBike voor vaders en moeders

De adviesprijs voor de fiets is 699 euro en is leverbaar via www.onebike.nl.

Ik ben wel benieuwd of er echt ouders zijn die liever voor deze fiets gaan i.p.v. een mamafiets en/of bakfiets? Je reactie kun je achterlaten onder deze blogpost. 

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Verre reizen met kinderen

Disney Wish Cruise: een betoverende familievakantie op zee

  • 1 week geleden
  • 1 minuut lezen
Blogs over mamma’s en lifestyle

Bericht aan alle moeders: elke dag is Moederdag!

  • 2 weken geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over speelgoed voor baby’s en kinderen

Dit zijn de leukste cadeaus voor meisjes van 3 jaar

  • 1 maand geleden
  • 3 minuten lezen