Waar ben je naar opzoek?

De Love2BeMama Facebook groepen

3 minuten lezen Linda Bosscher Linda Bosscher
De Love2BeMama Facebook groepen

Wat een dag was het dinsdag! De nieuwe website kwam live. Heb je deze lancering gemist? In de nieuwe website kun je er alles over lezen. Na maanden van werk is het natuurlijk super gaaf als het overzetten van de oude naar de nieuwe website goed gaat en de reacties positief zijn. De nieuwe website staat live maar dat is nog niet alles; volgende week lanceren we deel 2 en medio februari ons volgende project. Wat ook nieuw is zijn de Love2BeMama Facebook groepen. In deze blog vertel ik je waarom we deze groepen zijn gestart en van welke Love2BeMama Facebook groepen je lid kan worden.

Facebook groep voor moeders met pubers

Vanuit Love2BeMama heb ik verschillende Facebook groepen gestart, toen ik merkte dat er onder moeders behoefte was om zich aan te sluiten bij een groep met een bepaald thema. De eerste groep die online kwam was de Hoe overleef ik mijn pubers groep. Moeders die geen aansluiting meer konden vinden op Love2BeMama verwees ik naar deze groep. Kort daarna heb ik de keuze gemaakt om de doelgroep voor Love2BeMama groter te maken door ons ook meer te gaan richten op moeders met tieners en pubers. Mijn eigen kinderen worden ook groter en ook ik heb de behoefte om meer over deze leeftijd te schrijven en te lezen. Vanaf nu zal de blog hier ook op gericht zijn.

Het Love2BeMama Clubhuis

De Facebook groep Het Love2BeMama Clubhuis is voor Special Members. Je kan je aanmelden om Special Member te worden. Ze blijf je ook meteen op de hoogte van alle ins and outs van Love2BeMama.

Dit is één van de officiële groepen van Love2BeMama. Als je lid wordt van het Clubhuis dan word je een Special Member. Dat houdt in dat je lid wordt van de Love2BeMama Community waar je als moeders (to be) onder elkaar berichten kunt posten, mee kunt denken over onderwerpen op Love2BeMama, mee mag doen met speciale winacties en kortingscodes en in aanmerking komt om producten en dagjes uit te reviewen.

Overzicht Love2BeMama Facebook groepen

Maar er zijn meer groepen waar je je nu al voor aan kan melden.

 1. De Meisjesmama’s Voor alle mama’s met dochters.
 2. De Jongensmama’s Voor alle mama’s met zonen.
 3. Ouders van zorgkinderen Wanneer je ouder bent van een zorgkindje kan dat heftig zijn. Je zit met je handen in het haar, wordt van het kastje naar de muur gestuurd, ziet het even niet meer zitten of je bent juist super positief en zoekt lotgenoten. Een zorgkindje kan chronisch ziek zijn, lees- of leerproblemen hebben, een ziekte hebben of een gedragsstoornis.
 4. Moeders voor Elkaar Soms kunnen we welk wat hulp gebruiken: een goed gesprek, hulp bij het moederschap of iets wat we nodig hebben wat we kunnen ruilen of belangeloos weggeven. Daarom zijn we er voor elkaar!
 5. De Love2BeMama Breiclub De Love2BeMama Breiclub is een gezellige groep waar je kunt samenkomen om te kletsen, tips te vragen en te delen en creaties op het gebied van breien, haken, handwerken en naaien aan elkaar kunt laten zien ter inspiratie. 🧶🧵☕️ Deze Breiclub is opgericht omdat breien hartstikke hip, sociaal en verbindend is.
 6. De Love2BeMama Leesclub Ben jij een boekenwurm, praat je graag over boeken en ben je altijd op zoek naar de nieuwste tips? Word lid van de Love2BeMama Leesclub!
 7. Support groep voor ouders met psychische problemen Het is een onderwerp waar je niet graag over praat; je bent ouder met psychische problemen. Overgehouden van de zwangerschap, na de geboorte van je kind of je kampt er al je hele leven mee. Donkere dagen en veel verdriet. In deze groep vind je ouders die net zou hard strijden als jou. Geen schaamte maar openheid. Support voor elkaar, een houvast en herkenning. Kom hier bij elkaar!
 8. Natuurlijk ouderschap Deze groep is voor ouders die opvoeden volgens Natuurlijk Ouderschap of hier meer over willen weten en leren. Natuurlijk Ouderschap betekent dat je als ouder tegemoet komt aan de basisbehoeften van je kind; dat je kind zich goed zal voelen. Als ouder geeft je dat ook vrijheid zolang je maar goed luistert en kijkt naar de behoeftes van je kind.

Denk mee over nieuwe groepen!

Er zijn nog meer groepen die we gaan opzetten. Deze lijst zal ik dan ook weer updaten als ze live zijn. Mis jij een groep of heb jij een suggestie om een groep te starten? Laat dan een reactie achter on de deze post en wij nemen het mee in overleg! We zijn benieuwd naar jullie input.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 34 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 10, 9 en 7 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties
 • Daisy zei

  Dag linda,
  Je had ergens gemeld dat als er dingen het niet goed deden op de website dat we je dit konden melden. Nu bij deze pagina als je op de meisjesmamas link klikt gaat hij naar de love2bemama clubhuis en dus niet naar meisjesmama’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Experts

Lieve moeders: plan tijd voor jezelf in!

 • 12 uur geleden
 • 3 minuten lezen
Experts

Hoeveel zakgeld geef je aan je kind?

 • 13 uur geleden
 • 1 minuut lezen
Mama

Geen passend plekje voor ieder kind op school

 • 1 dag geleden
 • 3 minuten lezen