Waar ben je naar opzoek?

De Groote Winterfair

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher

Zondag 27 november wordt voor de derde keer De Groote Fair georganiseerd in De Groote Wielen, Rosmalen. Na de Zomerfair in mei van dit jaar, is het nu de beurt aan de Winterfair. Van 11.00 tot 17.00 uur opent multifunctionele accommodatie Windkracht 5 haar deuren voor de bezoekers. 

Gevarieerd aanbod
Met ondernemers uit De Groote Wielen en Rosmalen, maar ook hippe webwinkels van buiten de regio is er een mooie variëteit aan deelnemers ontstaan. Samen zorgen zij voor een mooi aanbod van (kinder)kleding, woonaccessoires, stationary, speelgoed, gadgets, mode accessoires, sportartikelen en leuke hebbedingetjes.

Daarnaast zijn er verschillende activiteiten, zoals schminken, sieraden maken en cupcakes versieren. Vanuit een omgebouwde brandweerbus worden de lekkerste verse soepen geserveerd en voor een broodje hamburger of beenham kunt u terecht bij een heuse barbecuewagen.

Tentoonstelling en kunstveiling
Na het overweldigende succes van de Zomerfair is de organisatie op zoek gegaan naar nieuwe mogelijkheden om De Groote Fair verder uit te breiden. Daar hoefden ze niet ver voor te zoeken, want in Basisschool De Groote Wielen hebben zij een enthousiaste partner gevonden.

De afgelopen periode hebben de leerlingen hard gewerkt aan prachtige kunstwerken. Deze worden tentoongesteld in het atrium van de school. Om 15.00 uur worden de kunstwerken geveild, samen met cadeaupakketten die ter beschikking zijn gesteld door de ondernemers. De opbrengst hiervan gaat naar Basisschool De Groote Wielen.

Primeur
Op de Winterfair zal ook een primeur plaatsvinden. De allereerste uitgave van WEBBESmagazine wordt uitgedeeld onder de bezoekers. WEBBESmagazine is een hip, klein en handig magazine vol leuke hebbedingen-adressen op het web en leuke achtergrond artikelen. Voor de internetshopper echt een handig boekje om te bewaren.

Wil je meer weten over de Winterfair? Kijk dan op de website van de Groote Winterfair. Kom jij ook a.s. zondag?

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Verre reizen met kinderen

Disney Wish Cruise: een betoverende familievakantie op zee

  • 1 week geleden
  • 1 minuut lezen
Blogs over mamma’s en lifestyle

Bericht aan alle moeders: elke dag is Moederdag!

  • 2 weken geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over speelgoed voor baby’s en kinderen

Dit zijn de leukste cadeaus voor meisjes van 3 jaar

  • 1 maand geleden
  • 3 minuten lezen