Waar ben je naar opzoek?

Coronacrisis: Tweeling wordt vernoemd naar coronavirus

1 minuut lezen Love2BeMama Love2BeMama
Coronacrisis: Tweeling wordt vernoemd naar coronavirus

De coronacrisis doet gekke dingen met mensen. In India is een tweeling geboren en de kersverse ouders hebben hun kinderen bijzondere babynamen gegeven. Ze zijn vernoemd naar het coronavirus. De tweeling bestaat uit een jongen en een meisje. De namen die de kinderen hebben gekregen staat symbool voor de ontberingen die de moeders tijdens de bevalling heeft doorstaan, schrijft The Statesman.

Een onvergetelijke bevalling

De tweeling is geboren tijdens de lockdown in India. De 27-jarige moeder van de tweeling verteld dat bevalling is begonnen na een zware zwangerschap. Ze wilden daarom de dag van de bevalling onvergetelijk maken. De rit van huis naar het ziekenhuis ging ook niet zonder slag of stoot. De ambulance rit werd onderbroken door enkele politiecontroles. Na de bevalling mochten ze ook geen bezoek van familie ontvangen.

Vernoemd naar coronavirus

De tweeling heeft de naam Covid en Corona meegekregen. Hun zoon heeft de naam Covid gekregen en hun dochter heet Corona.

De moeder vindt de situatie waarin ze zitten bizar maar ze zegt ook dat het coronavirus mensen iets brengt. Mensen gaan beter over hun hygiene nadenken en beter voor zichzelf en elkaar gaan zorgen. Uiteindelijk komen we hier beter uit! De ouders hebben goed over de namen nagedacht. Al sluiten de ouders niet uit dat de kinderen in de toekomst nog een andere naam krijgen.

Bron: The Statesman | Foto door Vidal Balielo Jr. via Pexels

Love2BeMama

De redactie van Love2BeMama zoekt dagelijks de leukste, interessantste en belangrijkste nieuwtjes voor jou op zodat jij niet verder hoeft te zoeken. Ook posten wij verhalen van moeders. Je dagelijkse portie nieuws, echte verhalen en blogs bij elkaar!

Heb je een tip? Stuur een mailtje naar [email protected]

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs over speelgoed voor baby’s en kinderen

Dit zijn de leukste cadeaus voor meisjes van 3 jaar

  • 2 weken geleden
  • 3 minuten lezen
Kinderwens

Waarom kinderwens: wel of geen kinderen?

  • 4 weken geleden
  • 2 minuten lezen
Bevalling & Kraamtijd

Wat is strippen bij een bevalling?

  • 4 weken geleden
  • 2 minuten lezen