Waar ben je naar opzoek?

Coronacrisis: basisscholen begin juni weer volledig open

1 minuut lezen Love2BeMama Love2BeMama
Coronacrisis: basisscholen begin juni weer volledig open

We zitten nog volop in de coronacrisis en onze kinderen zijn 8 weken volledig thuis geweest. Tot grote opluchting van de ouders zijn de basisscholen weer open. Sinds twee weken zijn de basisscholen weer open maar nog niet volledig. Daar lijkt begin juni verandering in te komen. Basisscholen en kinderopvang gaan vanaf begin juni weer helemaal open.

Scholen heropenen

Volgens Haagse bronnen gaat het kabinet gaat ervan uit dat de basisscholen 8 juni weer helemaal open gaan. Voorwaarde blijft wel dat de komende twee weken vast komt te staan dat het echt veilig is om de scholen weer te heropenen.

Versoepelingen per 1 juni

Vanavond komt het kabinet met, mogelijk vernieuwde, versoepelingen. Men verwacht dat er tijdens de persconferentie wordt aangekondigd dat de basscholen en kinderopvang binnenkort weer volledig open kunnen gaan.

Ook zal er naar verwachting aangekondigd worden dat de al voor 1 juni aangekondigde versoepelingen door zullen gaan. Dit betreft dan de beperkte openstelling van de horeca, theaters, bioscopen en musea. Ook de middelbare scholen kunnen onder voorwaarden weer open.

Tijdens de persconferentie vanavond zullen we hier meer over horen.

Love2BeMama

De redactie van Love2BeMama zoekt dagelijks de leukste, interessantste en belangrijkste nieuwtjes voor jou op zodat jij niet verder hoeft te zoeken. Ook posten wij verhalen van moeders. Je dagelijkse portie nieuws, echte verhalen en blogs bij elkaar!

Heb je een tip? Stuur een mailtje naar [email protected]

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs over kinderen en ouderschap

Kinderopvangtoeslag 2022 berekenen en ontvangen

  • 7 dagen geleden
  • 2 minuten lezen
Verre reizen met kinderen

Vakantie Curacao 2022 met kinderen tips!

  • 1 week geleden
  • 12 minuten lezen
(financieel) vrij leven

Passief inkomen genereren: 12 boeken om te lezen!

  • 1 week geleden
  • 16 minuten lezen