Waar ben je naar opzoek?

Bouw je iPhone hoesje met LEGO

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Bouw je iPhone hoesje met LEGO

Voor de creatievelingen onder ons zijn er 3D Belkin Lego Builder iPhone hoesjes op de markt. Met dit hoesje kun je bouwen, spelen en tegelijk je iPhone beschermen.

Belkin en de LEGO® Groep zijn een samenwerking aangegaan om hun gedeelde overtuiging van de verbeeldingskracht van mensen, jong en oud, tot leven te brengen.

Je telefoon als basis
Het LEGO® Builder-etui is het eerste volledige functionele etui voor iPhone 5 en iPod toch dat geheel naar smaak kan worden aangepast. Beschermen en spelen: een etui waar je op kunt bouwen. Letterlijk op kunt bouwen want je telefoon gebruik je als bouwsteen. De achterzijde van de etui is gemaakt van twee lagen hard plastic en is daardoor krasbestendig. De buitenrand is gemaakt van een schokdempende, semiflexibele kunststof. Het leukste is dat de etui is voorzien van een echte LEGO®-grondplaat waardoor je je helemaal uit kunt leven met bouwstenen.

Bouw je eigen kunstwerk op je iPhone. Ik ben benieuwd naar je ontwerp! Een erg leuk cadeau voor mannen-die-nooit-weten-wat-ze-voor-hun-verjaardag-willen.

De case kost 29,95 euro en is te koop bij Xando.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Relatie & Seks

Relatie zonder seks: ja zeggen tegen seks!

  • 11 uur geleden
  • 3 minuten lezen
Gezondheid

EHBO bij kinderen masterclass

  • 2 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over opvoeding en ontwikkeling

Zelfstandig kind: Hoe kan je dit het beste stimuleren?

  • 3 dagen geleden
  • 3 minuten lezen