Waar ben je naar opzoek?

Avonturenboek over kekke fashionista voor tienermeisjes

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Avonturenboek over kekke fashionista voor tienermeisjes

Kick Fearless is een 16-jarig meisje dat de wereld afreist op zoek naar haar ouders na hun mysterieuze verdwijning. De kekke fashionista zal elk tienermeisje aanspreken en meenemen op haar gevleugelde avonturen. Een lekker dik boek, ideaal voor de vakantie of een winterse middag bij de kachel.

Het boek telt maar liefst 480 pagina’s. Dat geeft wel wat stof tot lezen. In dit boek reist Catherine Louise Bellville de St. Clare – ook wel bekend als Kick Fearless – de wereld over om de mysterieuze verdwijning van haar vader en moeder te onderzoeken. Het gerucht doet de ronde dat haar ouders zijn omgekomen bij een vliegtuigongeluk. Ze gaat op zoek naar de waarheid en belandt in allerlei avonturen. Ze is een echte fashionista die, gehuld in de laatste mode, alle vipfeestjes afloopt. Maar ze is ook een heldin. Ze weet zich te redden uit benarde situaties in exotische oorden.

Dit boek is een bijzonder hoogwaardig staaltje jeugdliteratuur en onmisbaar voor elk tienermeisje die dol is op lezen. Dit boek is geschikt voor stoere meiden vanaf 12 jaar.

Voor meer informatie bezoek je de website www.circuspatz.nl of je besteld het boek direct online en je hebt hem binnen 1-2 werkdagen in huis: Kick Fearless.

Kick Fearless; spannend boek voor echte fashionatas

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Uncategorized

Geboortevolgorde en verschillen in karakter bij je kinderen

  • 16 uur geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over opvoeding en ontwikkeling

Keyboard spelen boek kinderen: aan de slag!

  • 16 uur geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over opvoeding en ontwikkeling

Muzikale opvoeding: 5x Waarom is muziek zo belangrijk?

  • 17 uur geleden
  • 2 minuten lezen