Herfstvakantie: 3x wat gaan we doen?

De herfstvakantie start komende week in het eerste deel van Nederland. Wij hebben nog een weekje school en daarna herfstvakantie. Onze herfstvakantie wordt niet heel spannend. De kinderen gaan van zondag tot donderdag uit logeren bij opa en oma en oom en tante en wij gaan inpakken want de verhuisdatum nadert. De kinderen hebben dus in ieder geval een paar leuke dagen voor de boeg!

Gratis herfstvakantie uitjes

Maar wat gaat de rest van Nederland doen? In deze blog geef ik je een aantal tips voor de herfstvakantie. Heb je ons dossier met gratis uitjes als eens doorgenomen? We blijven hem aanvullen dus mocht je nog tips hebben: laat het ons vooral weten!

Naar de bios + vrijkaarten winnen

De komende weken zijn er veel leuke dingen te doen in Nederland. Wat een hele leuke tip is, is de film Dummie de Mummie en de tombe van Achnetoet. Wij zijn vorige week al geweest en hij is echt heel leuk! De kinderen hebben er heel erg van genoten. En wat helemaal leuk is; ik mag 4×4 vrijkaartjes weggeven voor de herfstvakantie. Hoe kun je deze winnen?

  1. Abonneer je op mijn YouTube kanaal.
  2. Like de laatste weekvlog en laat een reactie achter.
  3. Ik kies 4 winnaars uit de reacties!

vrijkaartjes winnen dummie de mummie

 

Culturele zondag met de kids

Op zondag 15 oktober 2017, het begin van de herfstvakantie, wordt er de Culturele Zondag Alles Kids georganiseerd. Dit is een avontuurlijke familiedag met de focus op kinderen van 1 t/m 12 jaar. Op binnen- en buitenlocaties is er een grote diversiteit aan activiteiten. De weersvoorspellingen zijn erg goed, ga er dus lekker op uit met je gezin. Je kan op het Vredenburgplein bouwen met reuze meccano, op de Stadshuisbrug kun je meehelpen om het wereldrecord scheetkussen te verbreken en in het Museumkwartier kun je op stadssafari gaan. Super leuk om dus naar Utrecht te gaan voor deze leuke activiteiten. Wat er nog meer te doen is lees je hier.

Culturele zondagen
Wat gaan jullie in de herfstvakantie doen? En heb je nog leuke tips voor gratis uitjes? Laat het ons weten!

BewarenBewaren

Linda Bosscher

Ik ben Linda, 33 jaar, getrouwd en moeder van 3 kids. Founder & content creator van Love2BeMama. Deze blog run ik inmiddels 8 jaar en ik schrijf met veel plezier voor jullie herkenbare artikelen.

1 reactie

Plaats een reactie

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.