Waar ben je naar opzoek?

Het leukste (zenuwslopende) waterspel: Het Waterbomspel!

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Het leukste (zenuwslopende) waterspel: Het Waterbomspel!

De komende weken gaan we veel aandacht besteden aan leuke cadeaus voor Sinterklaas en Kerst. Je vindt de tips terug in dit dossier. We zoeken de leukste cadeautips voor jou uit en uiteraard bloggen we daarover. Afgelopen week hebben we een super leuk spel binnen gekregen: Het Waterbomspel. Misschien vraag je je af of dat, in de herfst en winter, wel zo geschikt is maar je kunt hem ook prima binnen gebruiken. Een super leuk zenuwslopend spel. Zorg ervoor dat jij de bom niet in handen hebt zodra hij ontploft!

Dit spel is geschikt om samen met een groepje te doen. Het werkt simpel: vul de bom met water en zet hem aan. Geef vervolgens de bom zo snel mogelijk door en zorg dat JIJ niet nat wordt wanneer hij uitgetikt is.

Wie zal het eerste nat worden? De bom tikt en tikt door. Als hij afgaat spuit het water eruit en is diegene die hem als laatste heeft af (lees: nat!). Als je af bent doe je niet meer mee. Diegene die als laatste overblijft heeft het spel gewonnen.

Een zenuwslopend spel met natte gevolgen. Super leuk om te spelen. Dat het herfst is maakt mijn kinderen niet uit. Spelen met water is altijd leuk! Het spel is leuk voor jong en oud en prima geschikt om binnen te spelen. Pret gegarandeerd! Hoe meer spelers meedoen hoe leuker en spannender het is.

Dit Waterbomspel kost 19,95 euro en is te koop bij Intertoys.
Durf jij dit spel in huis te halen? 😅

Waterbomspel

 

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 9 en 7 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Uncategorized

Welke toeslagen heb ik recht op als alleenstaande moeder?

  • 1 dag geleden
  • 2 minuten lezen
Geldzaken

Budgettips voor de boodschappen: hier bespaar je geld mee!

  • 1 dag geleden
  • 3 minuten lezen
1 week zwanger

Ovulatietesten: hoe weet je dat je vruchtbaar bent?

  • 2 dagen geleden
  • 3 minuten lezen