Waar ben je naar opzoek?

Listi: Makkelijk online je verlanglijstje maken

2 minuten lezen Denise Meijer Denise Meijer
Listi: Makkelijk online je verlanglijstje maken

Als moeder zijnde weet ik als geen ander wat voor een gedoe het kan zijn om tijdens verjaardag een verlanglijstje in elkaar te zetten. Ik vergeet regelmatig aan wie ik wat gevraagd heb voor mijn kinderen en daardoor loop je weer het risico dat je items dubbel krijgt. Daarnaast is het nog een hele taak: je kinderen ontfutselen wat ze willen voor hun verjaardag en dit als het kan natuurlijk binnen een schappelijk budget. Met Listi heb je dit probleem niet meer. Zo gaat het dit in zijn werk.

Tip: Gedurende het jaar roepen mijn kinderen altijd van alles wat ze willen hebben. Tegen de tijd dat ze jarig zijn ben ik dat – natuurlijk – weer vergeten. Als ze iets roepen zou je dat meteen op moeten schrijven.

Wij kunnen als volwassenen heel makkelijk online winkelen. Voor kinderen werkt dit iets anders. Speelgoedboeken en folders zijn dan ook lang niet meer zo populair als vroeger. Daarnaast kunnen kinderen vaak wel aanwijzen wat ze willen, maar is er geen idee van welk merk of model het specifieke speelgoed is. Met Listi kunnen je kinderen zelf hun speelgoed uitzoeken. Wat het opstellen van een verlanglijstje nog veel makkelijker maakt.

Het gemak van een Listi online verlanglijstje

Het aanmaken van een Listi online verlanglijstje is doodsimpel. Je kind kan het speelgoed uitzoeken door op de afbeelding te klikken. Listi heeft een onwijs groot aanbod aan speelgoed van diverse winkels. Hierdoor is er maar weinig wat er niet in de app te vinden is. De producten die je kind uitzoekt komen vanzelf op het verlanglijstje te staan. Familie en vrienden zien daarentegen gelijk waar het product het goedkoopste te krijgen is. Ideaal!

Lees verder onder de afbeelding!

Aanbieders Listi

Listi laat speelgoed zien van meer dan 15 verschillende aanbieders. Zo ben je er van verzekerd dat je het speelgoed koopt voor de meest gunstige prijs. Als je denkt aan Listi-speelgoedaanbieders dan heb je het over de grotere (speelgoed)winkels van Nederland, maar ook over online warenhuizen. Zoals Wehkamp, Bol.com en ga zo maar verder.

Online speelgoedboek

Je kan Listi als het ware zien als een groot, online speelgoedboek. Daarnaast is de app constant bezig om nieuwe functionaliteiten te introduceren. Zo kan je een spaarpot instellen. Hierdoor blijven je kinderen bewust van de prijs en gaan ze niet buiten het budget met de gekozen cadeautjes. Je wil tenslotte geen Playstation 5 en ga zo maar verder in de Listi-app vinden. Dit is wellicht een tikkeltje te duur voor een familielid om cadeau te geven. Daarnaast biedt Listi de leukste cadeautjes tot 20 euro aan. Zo weet je zeker dat er geen cadeaus van honderden euro’s op het lijstje terecht komen.

Ook leuk voor Sinterklaas en Kerst

Je kan Listi niet alleen gebruiken voor verjaardagen, maar ook voor Sinterklaas en Kerst. Sterker nog: de app is zo ge-update dat het aanbod wordt gesynchroniseerd met de Grote, online speelgoedboeken zoals deze van Bol.com. Zo is het ook stukken makkelijker om het perfecte cadeautje uit te zoeken voor de feestdagen. Ideaal!

Denise Meijer

Hoi! Ik ben Denise. Freelance tekstschrijver, blogger bij Love2BeMama (al jaren!), auteur van mijn eigen ‘Dirty Novel’, moeder van een Engeltje, een Bengeltje en een Prinses. Zelfstandig huismanager en eigenaresse van Tekstbureau Het Pennetje. Sarcast, optimist, eigenwijs en humorist. Schrijft graag vunzige tekstjes en ik heb een ‘no-nonsense’ mentaliteit. Ook schrijf ik graag over het echte moederschap: ongecensureerd en zonder filter!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

  • 3 maanden geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

  • 3 maanden geleden
  • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

  • 3 maanden geleden
  • 7 minuten lezen