Waar ben je naar opzoek?

Speelgoedboek 2021 aanvragen: waar doe je dat?

3 minuten lezen Denise Meijer Denise Meijer
Speelgoedboek 2021 aanvragen: waar doe je dat?

Het grote speelgoedboek van bol.com is weer hot! Zo in de aanloop naar Sinterklaas zijn kinderen bezig met knippen, plakken en dromen over hun verlanglijstje. Ik was persoonlijk een beetje verbaasd toen ik zag dat je het Grote bol.com Speelgoedboek dus niet automatisch in de bus krijgt. Wist ik veel dat je hier zelf voor moest zorgen of het speelgoedboek van 2021 zelf moet aanvragen. Daarom dit blog over hoe je dat aan dit speelgoedboek komt!

Ik vond het al zo raar. Mijn zusje en nichtjes waren al volop bezig met het knippen en plakken van verlanglijstjes. Daar waar ik nog altijd geen speelgoedboek van 2021 in mijn brievenbus had ontvangen. Wat blijkt… Je moet dat speelgoedboek van 2021 dus gewoon zelf aanvragen. In het kader van verspilling helemaal geen slecht idee, maar je moet het maar net weten. Dus we hebben even voor je uitgezocht hoe je dit het beste kan doen.

Het speelgoedboek 2021 aanvragen

Hier kunnen we dus gelijk weer op terugkomen: het speelgoedboek hoef je niet speciaal aan te vragen. Ik geloof echter wel dat dit kan, maar bol.com zal het speelgoedboek van 2021 alleen bij hoge uitzondering van aanvragen naar je opsturen. Je kan het boek namelijk gewoon ophalen bij het dichtstbijzijnde Albert Heijn-filiaal en aangezien Albert Heijn op zo goed als elke hoek van de straat te vinden is, moet dit geen enkel probleem opleveren. Je kan er ook voor kiezen om het boek digitaal te bekijken. Dit is een fijne optie voor als er geen boeken meer te krijgen zijn.

Budgettips Sinterklaas vieren: tips voor een goedkope pakjesavond

We hoeven je denk ik niet uit te leggen dat de decembermaand een aanslag is op je portemonnee. En het lijkt wel alsof het elk jaar een stukje groter, decadenter en vooral… duurder moet. Onzin natuurlijk! En zeker niet realistisch…

 • Denise Meijer

Moet je voor het boek betalen?

Dit is gelukkig ook niet het geval. Het boek is gewoon gratis af te halen. Er is echter wel een voorwaarde: je mag maar één boek per kind meenemen. Zo zijn er genoeg boeken voor de kinderen die het speelgoedboek van 2021 willen aanvragen.

Er staan geen prijzen in het grote speelgoedboek: Waarom is dat?

Vanaf oktober tot en met december vinden er nogal wat veranderingen plaats in de prijzen van het speelgoed. Om deze reden heeft bol.com besloten om geen prijzen in het speelgoedboek te zetten, maar deze kan je makkelijk aanvragen met de QR-code uit het boek. Ook leuk om te weten: als er iets in de aanbieding is dan zie je dit ook direct. Het digitale speelgoedboek is daarentegen wel up-to-date. Hier heb je geen app of scanner voor nodig. Heb je liever een papieren speelgoedboek? Lees dan hier hoe je het speelgoedboek 2021 kan aanvragen.

Voorspelling speelgoedtrends

Ga jij het speelgoedboek 2021 aanvragen? Lees hier meer over de speelgoedtrends.

Het Grote Speelgoedboek staat boordevol speelgoed, maar waar klopt het hart van kinderen echt vol verwachting voor? Marcel de Looper, speelgoedexpert van bol.com, doet op basis van uitgebreide bol.com data en ontwikkelingen in de markt een voorspelling welke speelgoedtrends we op de verlanglijstjes van 2021 gaan terugzien: “Ook dit jaar zien we dat de coronacrisis impact heeft op de keuze van speelgoed. Nu kinderen minder naar school zijn geweest, kiezen ouders van kleine kinderen vaker voor educatief speelgoed, om hen een handje te helpen bij het beter leren van letters, cijfers, rekenen of spelling. Daarnaast zien we dat door het vele thuiswerken van ouders, kinderen zich meer dan ooit bewust zijn van de rol van “grote mensen”.

De Looper vervolgt: “Los van corona zien we dat de 25e verjaardag van Pokémon zorgt voor Pokémon waanzin en dat robots aan een opmars bezig zijn in speelgoedland. Een laatste ontwikkeling die we zien is dat duurzaam speelgoed nu echt groot begint te worden. Een ontwikkeling waar wij blij van worden, omdat wij duurzaam winkelen makkelijker en toegankelijker willen maken voor onze klanten. We hebben ons assortiment duurzame producten daarom flink uitgebreid, ook op het gebied van duurzaam speelgoed.”

Lees verder onder de afbeelding!

De speelgoedtrens van 2021: dit zijn de thema’s

 • Movie Mania
 • Speelgoed om van te leren
 • Pokémon waanzin
 • Later als ik groot ben…
 • Lief voor de aarde
 • Robot rage

Lees verder onder de afbeelding!

Speelgoedtrends 2021 speelgoedboek bol.com

De Grote Speelgoedboek App 2021 aanvragen

Een leuk feitje voor wanneer je het speelgoedboek van 2021 wil aanvragen: je kan deze gebruiken met een bijbehorende app. Deze is niet alleen handig voor de ouders, maar ook leuk voor de kinderen. Lees hier alles over de Grote Speelgoedboek app.

In deze blogpost staan affiliatelinks.
Alles over ons advertentiebeleid lees je hier.

Denise Meijer

Hoi! Ik ben Denise. Freelance tekstschrijver, blogger bij Love2BeMama (al jaren!), auteur van mijn eigen ‘Dirty Novel’, moeder van een Engeltje, een Bengeltje en een Prinses. Zelfstandig huismanager en eigenaresse van Tekstbureau Het Pennetje. Sarcast, optimist, eigenwijs en humorist. Schrijft graag vunzige tekstjes en ik heb een ‘no-nonsense’ mentaliteit. Ook schrijf ik graag over het echte moederschap: ongecensureerd en zonder filter!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

 • 3 maanden geleden
 • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

 • 3 maanden geleden
 • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

 • 3 maanden geleden
 • 7 minuten lezen