Waar ben je naar opzoek?

bol.com grote speelgoedboek: interactief voor kinderen

3 minuten lezen Denise Meijer Denise Meijer
bol.com grote speelgoedboek: interactief voor kinderen

Speelgoedboeken verknippen is hier een jaarlijkse traditie. Een die zijn oorsprong heeft toen ik zelf nog een klein meisje was. Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik ieder jaar net zo enthousiast ben als de kinderen als het grote speelgoedboek op de mat valt. Nu zijn de meeste speelgoedboeken eigenlijk zo goed als verdwenen. Hier hebben we echter wel het speelgoedboek van bol.com voor teruggekregen. Dat is ook dit jaar weer een hit.

Wat kan je dit jaar allemaal vinden in het speelgoedboek van Bol.com? En wat kan je kind er mee doen, want ik denk dat het safe is om te zeggen dat een speelgoedboek nog nooit zo leuk is geweest.

De evolutie van het bol.com grote speelgoedboek

Bol.com heeft ervoor gezorgd dat Het bol.com Grote Speelgoedboek nog verder geëvolueerd is tot een interactief boek vol digitale innovaties. In 2020 hebben bijna 3 miljoen kinderen met Het Grote Speelgoedboek en de bijbehorende app gespeeld en zijn er meer dan 1 miljoen verlanglijstposters gemaakt. Dit jaar bevat Het Grote Speelgoedboek 1.200 producten die tot leven gebracht kunnen worden door middel van meer dan 15.000 foto’s, video’s, weetjes en quizvragen.

Nieuw dit jaar in het bol.com Grote Speelgoedboek zijn:

De toevoeging van AR – Een deel van de producten uit Het bol.com Grote Speelgoedboek kan zo tot leven worden gebracht. Leuk om te doen én handig, want je kunt zien hoe groot iets is. Dit maakt het maken van een goed verlanglijstje nog makkelijker en helpt miskopen voorkomen.

Cadeausuggesties op maat – Zou het niet handig zijn om een kijkje te kunnen nemen in ‘Het Grote Boek van Sinterklaas’? En je kind het cadeau te kunnen geven waar ze écht blij van worden? Dit is nu mogelijk doordat de Grote Speelgoed App cadeausuggesties verzamelt gebaseerd op de producten uit het boek die kinderen het vaakste scannen. Natuurlijk alleen met instemming van ouders die hiervoor hun account moeten koppelen. 

Interactief mysterie – Ook nieuw is de toevoeging van een interactief spel binnen de app met Sinterklaas in de hoofdrol: Het Mysterie van het Verdwenen Speelgoed. Kinderen kunnen iedere dag een nieuw raadsel oplossen, van fun tot leerzaam, en zo hun hulp-Sinterklaas diploma halen.

Het interactieve bol.com speelgoedboek

Het bol.com Grote Speelgoedboek is namelijk onwijs interactief, zoals je hierboven al hebt kunnen lezen. Met een bijbehorende app kan je niet alleen makkelijk de prijzen van de cadeautjes opzoeken, maar kan je kind ook leuke spelletjes spelen en zelf een verlanglijstje maken. Zo is de Sint cadeaus kwijtgeraakt. Door toffe mini-games te spelen, het verloren speelgoed te vinden en alle stickers te sparen is je kind actief met de app bezig. Bekijk de videoboodschap van Sinterklaas over het grote speelgoedboek van bol.com hier.

Sinterklaas knutselen: 5 inspiratietips voor knutselwerkjes

De Sinterklaas periode is een van de leukste periodes om lekker aan het knutselen te slaan. Met simpele huis-tuin-en-keuken voorwerpen maak je dan ook de mooiste creaties. Sinterklaas knutselen: inspiratie om lekker een middagje te knutselen met je kinderen. Gezocht:…

 • Denise Meijer

Het digitale verlanglijstje

Je kind kan alles wat hij of zij hebben wil, knippen en plakken op een verlanglijstjes poster. Door de poster te scannen met de app komt alles op een plek te staan. Zo weet ‘Sinterklaas’ gelijk wat je kind graag krijgt voor Sinterklaas. Voor de ouders is het handig dat je de verlanglijstjes zo bij snel bij elkaar hebt. Het enige wat je hoeft te doen is kopen, afstrepen en inpakken. Handig! Zo leuk; een interactief bol.com speelgoedboek.

Lees verder onder de afbeelding!

Hoe werkt de Grote bol.com Speelgoedboek app?

Gelukkig is de app voor het bol.com speelgoedboek gemakkelijk te installeren in gebruiken. Hieronder lees je hoe:

 1. Download de Grote bol.com speelgoedboek app.
 2. De Sint legt je kind precies uit hoe de app werkt.
 3. Speel het Verdwenen Speelgoed Mysterie.
 4. Verdien zo je hulpsint-diploma.
 5. De app heeft een scanner waarmee je plaatjes in het boek kan scannen.
 6. Zo kom je alles te weten over het desbetreffende speelgoed
 7. Zet het speelgoed in je kamer met Augmented Reality.
 8. Verstuur je verlanglijstje naar de ‘Sint’.
 9. Je kan de app zo vaak als je veel gebruiken om weer nieuw speelgoed uit het speelgoedboek van bol.com te scannen.

Waar kan je het grote speelgoedboekboek krijgen?

Nieuwsgierig naar waar je het boek van Bol.com kan vinden? Hier lees je alles over in dit blog.

In deze blogpost staan affiliatelinks.
Alles over ons advertentiebeleid lees je hier.

Denise Meijer

Hoi! Ik ben Denise. Freelance tekstschrijver, blogger bij Love2BeMama (al jaren!), auteur van mijn eigen ‘Dirty Novel’, moeder van een Engeltje, een Bengeltje en een Prinses. Zelfstandig huismanager en eigenaresse van Tekstbureau Het Pennetje. Sarcast, optimist, eigenwijs en humorist. Schrijft graag vunzige tekstjes en ik heb een ‘no-nonsense’ mentaliteit. Ook schrijf ik graag over het echte moederschap: ongecensureerd en zonder filter!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

 • 1 maand geleden
 • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

 • 1 maand geleden
 • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

 • 2 maanden geleden
 • 7 minuten lezen