Waar ben je naar opzoek?

Het Grote Speelgoedboek van Bol.com en waarom er geen prijzen vermeld staan

2 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Het Grote Speelgoedboek van Bol.com en waarom er geen prijzen vermeld staan

Gisteren zijn we schooltijd zijn we meteen in de auto gestapt naar Amsterdam om bij het event van Bol.com te zijn. Een super leuk event waar we zijn bijgepraat over de nieuwste speelgoedtrends en de lancering van Het Grote Speelgoedboek. Voor het eerst heeft Bol.com Het Grote Speelgoedboek op papier uitgebracht. En niet zomaar een speelgoedboek maar een speelgoedboek zonder prijzen. In plaats van de prijzen staat er een QR-code bij die je moet scannen om de prijs te achterhalen. Waarom ze hiervoor gekozen hebben vertel ik in mijn blog. Het was een super leuke middag waarbij we Jill hebben ontmoet én we op televisie zijn geweest bij EditieNL.

Een speelgoedboek zonder prijzen

Het is even wennen dat er geen prijzen vermeld staan in Het Grote Speelgoedboek maar daar heeft Bol.com wel een aantal goede redenen voor. Ten eerste is dat dat Bol.com een online retailer is en prijzen en informatie nog wel eens kan veranderen. Door er geen prijzen bij te vermelden kunnen kinderen eindeloos bladeren in het papieren speelgoedboek. Door de QR-code te scannen krijg je alle relevante informatie en de meest actuele prijs.

Lees ook: Tips vakantiespeelgoed + de nieuwste rages van 2019

Geen nadruk op de prijs

Kinderen zijn op jonge leeftijd ook al prijsbewust. Ze gaan al snel voor een product wat duurder is, want beter, dan voor een goedkoper product. Door er geen prijzen meer in te zetten gaan kinderen naar het product kijken en niet naar de prijs. Een goedkoper product kan opeens ook in de smaak vallen.

Door de QR-code te scannen (wat heel makkelijk kan met de Bol.com app) kunnen de kinderen een digitaal verlanglijstje maken. Dit is dan weer leuk voor de oudere kinderen en zij kunnen wel meteen zien wat de prijs is van een product. Voor oudere kinderen is het juist wel belangrijk om prijsbewust te zijn.

QR Codes Speelgoedboek Bol.com
Meningen zijn verdeeld

Op Instagram en Facebook deelde ik een post over het event en de mening van Ouders is verdeeld over Het Grote Speelgoedboek zonder prijzen.

Reactie Het Grote Speelgoedboek

Ik zie Het Grote Speelgoedboek vooral als een bron van inspiratie waar kinderen uren kunnen wegdromen bij de mooiste spullen en eindeloos kunnen knippen en plakken. De jongere kinderen kijken nog niet naar de prijzen, de oudere kinderen vinden het leuk om zelf de prijs op te zoeken met de QR-code. Op deze manier wordt Het Grote Speelgoedboek ook interactief en komt het tot leven. Ik vind het heel leuk dat Bol.com Het Grote Speelgoedboek op deze manier heeft uitgebracht!

Offline speelgoedboek Bol.com

Verlanglijstjes knutselen met Jill

Het bladeren en het eindeloos knippen en plakken van een verlanglijstje is toch wel het leukste wat er is. Nadat onze kinderen gisteren samen met Jill (van knutselen met Jill) hun eerste verlanglijstje mochten knutselen zijn ze helemaal fan van het speelgoedboek.

Knutselen met Jill

We zijn zelfs geïnterviewd door EditieNL wat ‘s avonds op televisie is uitgezonden. Heb je het fragment gemist? Je kunt hem hier terugkijken.

Het Grote Speelgoedboek bij EditieNL

Haal Het Grote Speelgoedboek snel in huis

Heb jij hem nog niet in huis? Vanaf 14 oktober kun jij Het Grote Speelgoedboek bij Albert Heijn ophalen. Vanaf nu kun je de digitale versie ook online bekijken.

Meer cadeau-inspiratie

Ik heb heel veel cadeau-inspiratie opgedaan voor alle leeftijden wat ik met jullie ga delen de komende tijd. Volg je mij al op Instagram en Facebook? Dan blijf je op de hoogte van de nieuwe blogs die ik post, ben je er op tijd bij met het shoppen van cadeaus voor de feestdagen en sla je de plank niet mis!

Lees ook: 33 toffe cadeaus voor jongens vanaf 8 jaar

SpeelgoedSpeelgoed

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Uncategorized

Geboortevolgorde en verschillen in karakter bij je kinderen

  • 17 uur geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over opvoeding en ontwikkeling

Keyboard spelen boek kinderen: aan de slag!

  • 18 uur geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over opvoeding en ontwikkeling

Muzikale opvoeding: 5x Waarom is muziek zo belangrijk?

  • 18 uur geleden
  • 2 minuten lezen