Waar ben je naar opzoek?

Dit zijn de leukste cadeaus voor meisjes van 3 jaar

3 minuten lezen Love2BeMama Love2BeMama
Dit zijn de leukste cadeaus voor meisjes van 3 jaar

Is het binnenkort feest omdat je dochter 3 jaar wordt? Of ben je uitgenodigd voor de verjaardag van de dochter van familie of vrienden? Dan mag een leuk verjaardagcadeau niet ontbreken. Maarja… wat moet je dan kopen? Van welk cadeau wordt een meisje van 3 jaar blij? Je bent niet de enige die zich dat afvraagt 😉. Daarom heb ik hieronder de 10 leukste cadeautips voor je klaargezet.

Tip 1: Little Dutch houten olifant

Kleine kinderen bruisen van de energie, dus stilzitten is soms lastig. Dit schattige trekdier van Little Dutch is daarom een ideaal cadeau, want hij hobbelt vrolijk mee als je hem aan het touw voortrekt. De houten olifant kost bovendien slechts € 8,95,-. Fijn dus als je op zoek bent naar een betaalbaar verjaardagscadeau.

Tip 2: Small Foot stalletje met lekkers 

Jij hebt het vast ook gedaan toen je klein was: winkeltje spelen. Met deze snoepstand van Small Foot kan de jarige die ervaring ook opdoen. Het fijne is dat de snoepstand eenvoudig is op te vouwen, waardoor hij nauwelijks ruimte inneemt. 

Tip 3: Pop it Up opbergspeelbox winkel

Vind je de Small Foot snoepstand te klein? Dan is de Pop it Up opbergspeelbox winkel een goed alternatief. Het is een winkel en opbergdoos in één. Dus na het spelen kun je al het speelgoed in een handomdraai opruimen.

De leukste cadeaus voor meisjes van 6 jaar

Wordt je eigen dochter of de dochter van familie of vrienden binnenkort 6 jaar? Wordt je dochter binnenkort 6 jaar? Of is de dochter van familie of vrienden jarig? Dan wil je natuurlijk een leuk verjaardagscadeau geven. Maar waar maak…

  • Love2BeMama

Tip 4: LEGO DUPLO stoomtrein

Met deze LEGO DUPLO stoomtrein kunnen jonge meiden ontdekken hoe het is om machinist te zijn. Met een klein duwtje begint de trein te rijden, iets dat vrijwel alle kinderen magisch vinden! Naast de trein en DUPLO figuren zitten er ook 5 actiestenen in de doos. Deze kun je op de rails leggen en hebben ieder hun eigen functie. Ze laten de trein onder andere stoppen, toeteren en van richting veranderen. 

Tip 5: Exit zandtafel 

Dit cadeau is echt goed bedacht! Het is een zand- en speeltafel in één. Zijn de kinderen uitgespeeld met het zand? Dan leg je het bijgeleverde blad op de tafel en kunnen ze daar op bouwen, knutselen of tekenen. Leuk voor de afwisseling in het spelen. Bovendien blijft het zand door het deksel schoon. 

Tip 6: Playmobil poppenhuis

Dit poppenhuis van Playmobil kun je met het handige handvat overal mee naartoe nemen. Er zit een complete set van speelfiguren en accessoires bij waarmee de jarige uren zoet kan zijn. En is ze klaar met spelen? Dan klap je het poppenhuis eenvoudig dicht. Zo snel kan opruimen gaan 😊.

Tip 7: Yipeeh Liberty Urban meisjesfiets

Met fietsen kun je niet vroeg genoeg beginnen en door het met bloemetjes versierde frame van deze meisjesfiets zal de jarige het 100% met je eens zijn! De kettingkast is volledig afgesloten, dus haar kleine vingertjes lopen geen gevaar. Bovendien zijn de zijwieltjes afneembaar, waardoor de grote meid na de eerste kilometers ook zelfstandig kan leren fietsen.

Tip 8: Mo’s Daughters Globetrotter – Maan in Canada

Eén van de momenten die veel kinderen niet leuk vinden, is als het bedtijd is. Maar met dit leuke voorleesboek van Mo’s Daughters wordt dat een stuk minder erg. In dit boek gaat het personage ‘Maan’ met haar knuffel ‘Eend’ naar Canada om de mooie natuur van Vancouver Island te ontdekken. Door de prachtige illustraties in het boek gaan kinderen er helemaal in op!

Tip 9: Deltas PAW Patrol eerste telspelletjes

Is de jarige erg leergierig? Dan is dit boek met telspelletjes een topcadeau. Met de telspelletjes leert ze spelenderwijs tellen en om eenvoudige rekensommetjes te maken. Voor de afwisseling zitten er ook diverse kleur- en knutselopdrachten in.

Telspelletje Paw Patrol

Tip 10: Janod Magnetibook – Moduloform

Dit leuke magnetenboek is enorm populair bij kinderen. Aan de binnenzijde van het boek zit een magneetplaat, een bakje met magneetjes en 30 kaartjes met figureren. Met behulp van de magneetjes kunnen de figureren nagemaakt worden. 

Wat is jouw cadeautip voor een meisje van 3 jaar?

Dat waren de 10 cadeautips alweer! Ik hoop dat er een cadeau tussen staat dat je leuk vindt om te geven. Heb je nou een cadeautip voor een 3-jarig meisje die niet mag ontbreken in het lijstje? Plaats je tip dan even in de comments, dan zet ik hem erbij. Alvast bedankt!

In deze blogpost staan affiliatelinks.
Alles over ons advertentiebeleid lees je hier.

Love2BeMama

De redactie van Love2BeMama zoekt dagelijks de leukste, interessantste en belangrijkste nieuwtjes voor jou op zodat jij niet verder hoeft te zoeken. Ook posten wij verhalen van moeders. Je dagelijkse portie nieuws, echte verhalen en blogs bij elkaar!

Heb je een tip? Stuur een mailtje naar post@love2bemama.com.

Reacties
  • lerenkind zei

    Grappig ik kwam op deze website een blog tegen over educatief speelgoed en nu twijfel ik toch een beetje. Hebben jullie ook een artikel over educatief speelgoed geschreven toevallig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Alleenstaande moeder

Een huis kopen als alleenstaande ouder: wat is belangrijk?

  • 1 jaar geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Vliegen met een zieke dreumes. Hebben wij weer!

  • 1 jaar geleden
  • 7 minuten lezen
Vakantie met kinderen

Goedkoop vliegen naar Curacao tips!

  • 1 jaar geleden
  • 4 minuten lezen