Waar ben je naar opzoek?

Pokemon Box en de leukste Pokemon cadeaus en tips!

3 minuten lezen Denise Meijer Denise Meijer
Pokemon Box en de leukste Pokemon cadeaus en tips!

Pokemon is helemaal terug van weggeweest. Althans: de Pokemon kaarten dan, want ik geloof niet dat Pokemon zelf ooit helemaal verdwenen is. In de periode dat het even stil was rond deze Japanse figuurtjes hadden we namelijk weer Pokemon GO en we weten allemaal denk ik nog wel wat voor een rage dat was. De Pokemon Box is momenteel helemaal een hit, zeker nu Pokemon dit jaar 25 jaar bestaat.

Wat Pokemon betreft zit je tijdens deze feestdagen dus sowieso goed. Een pakje kaarten is namelijk al genoeg om je kind in complete extase te brengen, maar wat kan je zoal nog meer krijgen op het gebied van Pokemon? Wat zijn de leukste cadeautips voor komende feestdagen? Kun je de Pokemon Box bemachtigen? Dan scoor je echt moederpunten, geloof mij!

De leukste Pokemon box cadeaus

Wat kan je (buiten kaarten om) nog meer cadeau geven van Pokemons? We hebben een paar toffe tips voor je op een rij gezet. Met deze presentjes ga je in ieder geval zeker scoren deze feestdagen:

Pokemon Box Elite Trainer

De te bewandelen weg ligt vol met grenzenloos potentioneel met de nieuwe Pokémon Fusion Strike style! Nieuwe aanpasbare Pokémon zoals Genesect V, Hoopa V en Mew VMAX kunnen niet wachten om de strijd aan te gaan, terwijl de Single- en Rapid Strike Pokémon opdoemen, zoals Rillaboom VMAX, Cinderace VMAX en Inteleon VMAX in hun Gigantamax vormen. Ga met de stroom mee en ontdek nieuwe krachtige strategieën met Pokémon Sword & Shield Fusion Strike!

Pokemon box 25 jaar

Pokemon Toploaders voor kaarten

Heeft je kind een Pokemon box en hele goede kaarten? Deze Pokemon Toploaders zijn uitstekend voor kaarten die je verzamelt. De kaarthouder zal uw kaarten beschermen tegen krassen of vuil. Het pakje bestaat uit 25 doorzichtige Toploaders van Ultra Pro voor trading card games zoals Pokémon of Magic The Gathering. Deze kaarten zijn een musthave voor de diehard verzamelaars. Stel je voor je unpackt een hele goede kaart, dan moet deze goed beschermt worden en dat kan in deze mapjes.

Pokemon Box Celebrations Premium Figure Collection Pikachu 

Vier de grootste momenten van Pokémon van de afgelopen 25 jaar met favoriete Pokemon box van Mew en Ho-Oh tot Lunala en Zamazenta! Terwijl een parade van legendarische Pokémon langskomt, en beroemde Pokémon van in den beginnen terugkeren om zich bij jou te voegen, kun je zelfs een Flying Pikachu en Surfing Pikachu V als Pokémon V en Pokémon VMAX vinden. Voeg je bij het feest met Pokémon Celebrations!

Pokemon box 25 jaar

De verzamelmap

Voor de Pokemon box kaarten-verzamelaar kan een echte verzamelmap natuurlijk niet ontbreken. Dit is ook nog eens onwijs handig voor mama, want al die rondslingerende kaarten in huis? Daar wordt natuurlijk niemand gelukkig van en eigenlijk is het not done om ze aan te raken. Gelukkig zijn er hele leuke, toffe en zelfs goedkope verzamelmappen te krijgen. In de meeste kan je zelf tot 500 kaarten in kwijt. Zo kan je kleine Pokemonfan nog even doorsparen. Een verzamelmap is eigenlijk wel een musthave. Ideaal!

Voor mee naar school

Een beetje fan kan natuurlijk niet zonder de Pokemon box en nodige Pokemon-merchandise. Dit kan je natuurlijk prima aanschaffen in de vorm van een kek t-shirt, maar vergeet je ook de schoolspullen niet? Met een toffe broodtrommel, etui en schrijfgerij kom je al een heel eind komende feestdagen. Wedden dat je hier zeker punten mee scoort?

Pokemon box en t-shirt

Kleding

Pokemon-kleding kan natuurlijk ook niet aan dit lijstje ontbreken. Gelukkig kan je genoeg soorten kleding vinden in de stijl van de Pokemons. Wat dacht je van een stoer t-shirt? Of misschien wel eentje met het gezicht van Pokemons; Pikachu! Heb je geen zin in overdreven bedrukte kleding? Dan is een pet een veiliger, maar toch net zo dankbaar ontvangen alternatief!

Pokemon box en t-shirt

Actiefiguren

Een beetje fan kan natuurlijk ook niet zonder de actiefiguren van zijn favoriete tekenfilm. Gelukkig is de keuze op dit gebied net zo reuze! Zo heb je de Pokemon Clip ‘N Go. Met dit speeltje kan je jouw Pokemons overal mee naar toe nemen. Ik kies jou Pikachu! Alleen even opletten dat je de bal niet onverhoopt tegen het hoofd van de juffrouw smijt. Dat is wel zo handig. Of anders, ze kunnen ze ook meenemen in hun Pokemon box.

Games

Voor de Nintendo Switch heb je ook de nodige games in dit thema. Sterker nog: er zijn meerdere spellen waar je uit kan kiezen. Zo heb je Let’s Go, Pikachu, Shining Pearl en Brilliant Diamond. Kan je niet zo goed kiezen? Dan verzamel je ze toch gewoon allemaal? Dit is namelijk waar Pokemon om draait.

In deze blogpost staan affiliatelinks.
Alles over ons advertentiebeleid lees je hier.

Denise Meijer

Hoi! Ik ben Denise. Freelance tekstschrijver, blogger bij Love2BeMama (al jaren!), auteur van mijn eigen ‘Dirty Novel’, moeder van een Engeltje, een Bengeltje en een Prinses. Zelfstandig huismanager en eigenaresse van Tekstbureau Het Pennetje. Sarcast, optimist, eigenwijs en humorist. Schrijft graag vunzige tekstjes en ik heb een ‘no-nonsense’ mentaliteit. Ook schrijf ik graag over het echte moederschap: ongecensureerd en zonder filter!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

  • 2 maanden geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

  • 2 maanden geleden
  • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

  • 2 maanden geleden
  • 7 minuten lezen