Waar ben je naar opzoek?

Heidi Playmobil Adventskalender

3 minuten lezen Denise Meijer Denise Meijer
Heidi Playmobil Adventskalender

Je kan het tegenwoordig zo gek niet bedenken of er is een adventskalender voor. De Playmobil adventskalenders zijn dit jaar echter buitengewoon leuk. In 2021 kan je ook nog eens kiezen uit heel veel soorten Playmobil adventskalenders, waaronder de Heidi Playmobil adventskalender 2021.

Het principe achter een adventskalender is simpel: in 24 dagen voor kerst kan je iedere dag een vakje openen waar je een leuk presentje achter kan vinden. Dit kan echter ook variëren van iets lekkers, een leuke activiteit of toffe opdracht. Steeds meer speelgoedmerken brengen een jaarlijkse adventskalender uit, waaronder Playmobil. Soms zijn er zelfs verschillende thema’s, zoals deze Heidi Playmobil Adventskalender, maar ook een Prinsessen adventskalender of eentje in het thema van piraten.

Fidget toys adventskalender: Alles over de fidget toys

Adventskalenders zijn onwijs leuk in de aanloop naar de feestdagen. Op deze manier is het aftellen tot het echte feest een stuk leuker. Tenslotte zit hier iedere dag een presentje aan verbonden. Vandaag de dag zijn er een tal van…

  • Denise Meijer

Wat vind je in de Heidi playmobil adventskalenders?

In de Heidi Playmobil adventskalender vind je vooral veel Playmobil figuurtjes. Met deze figuurtjes spaar je een complete Playmobil-set bij elkaar. Hier kan je kind uiteindelijk heerlijk mee spelen. Ook gewoon na de kerstdagen. Is je kind gek op bouwen, rollenspel en Playmobil? Dan zijn deze adventskalenders zeker aan te raden.

Heidi Playmobil Adventskalender

De Playmobil adventskalenders

De Heidi Playmobil adventskalender is hier dan ook niet anders in. Door alle 24 vakjes dag voor dag te openen spaar je Heidi’s Winterwereld bij elkaar. Je krijgt dan ook niet alleen poppetjes, maar ook dingen zoals bomen, stenen en andere dingen die de winterwereld helemaal compleet maken. Buiten het feit dat je kind iedere dag weer verrast wordt met wat er nu weer achter het vakje zit, is de set ook een garantie voor urenlang speelplezier. Precies zoals we van Playmobil gewend zijn.

soorten adventskalender playmobil

Hoewel de Heidi Playmobil adventskalender hartstikke leuk is. Is dit natuurlijk niet de enige soort die je kan krijgen. Nieuwsgierig naar welke thema’s Playmobil nog meer in huis heeft als adventskalender? Lees dan snel verder!

Koninklijke picknick in het park adventskalender

Vandaag heeft de koninklijke familie een picknick in het park. Eerst gaan ze met de boot het meer op en dan mag de kleine prinses gaan ponyrijden terwijl de koning de baby meeneemt voor een ritje in de kinderwagen. De koningin en de koninklijke poedel kijken naar de actie en ontspannen zich met een koele verfrissing. Met deze sprookjesachtige adventskalender vliegt de tijd tot aan Kerstmis voorbij. Heb je de Heidi Playmobil adventskalender al? Dan is deze leuk voor dit jaar.

Heidi Playmobil Adventskalender en nog veel meer

Schattenjacht in de Piraten-inham

Geen chocolade, maar 24 creatieve PLAYMOBIL-figuren en onderdelen rond de mysterieuze piratenbaai zijn verstopt achter de deurtjes van deze speciale adventskalender. Tot de grote feestdag wordt er een kleine piratenwereld gecreëerd met piratenkapitein, kanon, bijboot, skelet, schatkaart, sabel, geweer en natuurlijk een waardevolle schat. Ook vind je een reuzenoctopus met een kleurveranderend effect. Met deze adventskalender vliegt de tijd tot Kerstmis voorbij!

Heidi Playmobil Adventskalender en nog veel meer

Badplezier zeemeerminnen

Deze adventskalender neemt je mee naar het fantastische rijk van de zeemeerminnen. Een zeemeermin en haar zoon zijn op zoek naar waardevolle parels wanneer de zeekoningin op haar zeepaardenkoets arriveert en haar hulp aanbiedt. Wie kan nee zeggen tegen dit koninklijke aanbod? Samen vinden ze een prachtige, glinsterende blauwe parel, die ze onmiddellijk in hun net opbergen.

Onder water adventskalender Playmobil

Kerstatelier

De elfen hebben hun handen vol om de cadeautjes die de kinderen aan de Kerstman hebben gevraagd op tijd af te krijgen. Zelfs ’s avonds laat nog worden de cadeautjes in het romantische licht van de lantaarn in de werkplaats met een glijbaan getransporteerd om ingepakt te worden en vervolgens op de rendierslee geladen. Nu kan kerst komen! Zeker met deze adventskalender.

Heidi adventskalender

Heidi, Peter en al haar vrienden vieren dat het winter is. In een wondere, witte wereld speelt Heidi met haar vriendjes en dieren van de geitenboerderij. Bouw een sneeuwpop met Peter, slee van de berg en houd een sneeuwballengevecht met Clara. Met deze Playmobil adventskalender van Heidi breng je in de wondere winterwereld binnen 24-dagen tot leven. De Heidi Playmobil adventskalender is leuk voor dit jaar of zet hem op je lijstje voor volgend jaar.

In deze blogpost staan affiliatelinks.
Alles over ons advertentiebeleid lees je hier.

Denise Meijer

Hoi! Ik ben Denise. Freelance tekstschrijver, blogger bij Love2BeMama (al jaren!), auteur van mijn eigen ‘Dirty Novel’, moeder van een Engeltje, een Bengeltje en een Prinses. Zelfstandig huismanager en eigenaresse van Tekstbureau Het Pennetje. Sarcast, optimist, eigenwijs en humorist. Schrijft graag vunzige tekstjes en ik heb een ‘no-nonsense’ mentaliteit. Ook schrijf ik graag over het echte moederschap: ongecensureerd en zonder filter!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Alleenstaande moeder

Een huis kopen als alleenstaande ouder: wat is belangrijk?

  • 4 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Vliegen met een zieke dreumes. Hebben wij weer!

  • 5 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
Vakantie met kinderen

Goedkoop vliegen naar Curacao tips!

  • 5 maanden geleden
  • 4 minuten lezen