Waar ben je naar opzoek?

Adventskalender rituals 2021 en meer leuks voor mama!

2 minuten lezen Denise Meijer Denise Meijer
Adventskalender rituals 2021 en meer leuks voor mama!

We hebben natuurlijk al meerdere topics besteed aan adventskalenders voor kinderen. Dit is hartstikke leuk en handig met oog op de komende feestdagen. Toch zijn we een ding vergeten: mama en papa willen natuurlijk ook wel wat. En hiervoor heeft Rituals weer een toffe adventskalender voor 2021 uitgebracht.

En Rituals is niet het enige merk dat gave adventskalenders voor volwassenen heeft. Er zijn een tal van gave adventskalenders te krijgen die lekker niets te maken hebben met speelgoed, snoepgoed en andere kinderlijke prularia. Sterker nog: deze kalenders zijn alleen gemaakt voor de volwassenen. Daar word mama dus heel erg gelukkig van! Nieuwsgierig naar wat je zoal kan krijgen in 2021 buiten de adventskalender van Rituals om? Lees dan snel verder!

adventskalender rituals 2021

Rituals heeft dit jaar meerdere, toffe adventskalenders en geloof ons: de kalender zelf is al een waar feestje. Zo is er een die compleet is opgebouwd als een sfeervol winterdorp. Hoe leuk is dat? De tweede adventskalender lijkt op een luxe, herenhuis. Natuurlijk zit achter ieder deurtje een luxe Rituals product waar je nog veel en veel gelukkiger van wordt.

De Rituals adventskalender 2021 koop je hier.

Dove adventskalender

Heb je niet zoveel met de 2021 adventskalender van Rituals? Dan is de Dove adventskalender een ander, heerlijk alternatief. In tegenstelling tot de meeste adventskalender heeft deze doos 12 vakjes. Met achter ieder deurtje een heerlijk Dove-product. Prijstechnisch gezien is deze adventskalender ook zeer aantrekkelijk.

De Dove adventskalender 2021 koop je hier. Je hebt deze adventskalender ook voor mannen.

Rituals Adventskalender 2021 Dove kalender

Spa beauty adventskalender

Ben jij gek op make-up en verzorgingsproducten? Dan is de Spa Beauty adventskalender precies waar je naar zoekt. Voor iedere dag vind je een luxe doosje met hierin meerdere spa-verzorgingsproducten. We weten het: het valt een beetje in het thema van de 2021 Rituals adventskalender, maar je mag jezelf best verwennen toch?

De Spa Beauty adventskalender koop je hier.

Make-up adventskalender

MAC Cosmetics adventskalender

Qua prijs een van de duurdere adventskalenders, vooral als je de 2021 Rituals adventskalender, Dove en Spa beauty-kalenders meetelt. Toch word ik er hier persoonlijk heel enthousiast van. Zeker omdat ik fan ben van de MAC-producten. Wie wordt er nu niet gelukkig van 24, hoogwaardige MAC make-up producten. Nu nog even iemand lief aankijken die mij deze adventskalender wil geven. Dit is de grotere uitdaging. Ben ik bang. Want… hij is echt aan de prijzige kant!

De MAC Cosmetics adventskalender koop je hier.

Mac Adventskalender

Kerstdorp adventskalender

Ben jij ook ieder jaar bezig met een kerstdorpje? Dan is er ook de kerstdorp adventskalender. Nee, dit is niet hetzelfde als de rituals adventskalender voor 2021, maar hier vind je dus echt items om een sfeervol kerstdorpje bij elkaar te verzamelen. Met 24 vakjes heb jij rond de kerst een feestelijk dorp in je woonkamer zijn. Hoe leuk is dat?

De Christmas Village adventskalender 2021 koop je hier.

Adventskalender rituals 2021 en nog veel meer

Er zijn natuurlijk nog veel meer toffe adventskalender te krijgen. Deze zijn zoveel voor kinderen als volwassenen. Een adventskalender is sowieso onwijs leuk om te krijgen, maar ook om te geven. Geef je schoonmoeder bijvoorbeeld eens een Rituals Adventskalender van 2021 cadeau? Wedden dat je punten scoort? Heb je wat inspiratie nodig? In dit blog vind je nog meer toffe adventskalenders. Succes! En ben je te laat? Bewaar deze blog dan voor volgend jaar. Deze merken komen elk jaar weer met een nieuwe adventskalender.

In deze blog staan affiliatelinks.
Alles over ons advertentiebeleid lees je hier.

Denise Meijer

Hoi! Ik ben Denise. Freelance tekstschrijver, blogger bij Love2BeMama (al jaren!), auteur van mijn eigen ‘Dirty Novel’, moeder van een Engeltje, een Bengeltje en een Prinses. Zelfstandig huismanager en eigenaresse van Tekstbureau Het Pennetje. Sarcast, optimist, eigenwijs en humorist. Schrijft graag vunzige tekstjes en ik heb een ‘no-nonsense’ mentaliteit. Ook schrijf ik graag over het echte moederschap: ongecensureerd en zonder filter!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

  • 2 maanden geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

  • 2 maanden geleden
  • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

  • 2 maanden geleden
  • 7 minuten lezen