Waar ben je naar opzoek?

Sinterklaas is het land nog niet uit of ik wil het alvast met jullie over Kerst hebben. De Kerstperiode is toch wel mijn favoriete maand in het jaar. Wij houden ervan om het heel erg rustig aan te doen en onze Kersttradities toe te passen. Iedereen viert het op hun eigen manier maar ik heb er vooral geen zin in om mij er heel erg druk over te gaan maken! Zo ook met het maken van een Adventskalender. Ik ben dus niet zo’n moeder en ik hou van gemak en ga ik een een Adventskalender kopen.

Daarom heb ik de 11 leukste kant-en-klare Adventskalenders bij elkaar gezocht die veel moeders maar wat graag willen hebben. En guess what?! Je kan ze alvast aan je kids geven met Sinterklaas.

Waarom een adventskalender kopen?

In de dagen voor Kerst tellen we af naar Kerst. Dat heet Advent. De Advent is in het christendom de benaming voor de aanloopperiode naar Kerst. De naam advent komt van het Latijnse woord adventus, dat komst betekent. In de Adventperiode bereiden Christen zich voor op het kerstfeest: dit is het feest waarbij de geboorte van Jezus wordt herdacht.

De vier cadeautjes regel voor Sinterklaas

De feestmaand is weer in volle gang: Sinterklaas, Kerst en er zijn vast gezinnen die ook nog een verjaardag vieren. December is een gezellige maand maar ook een maand van overvloed. Onze dochter is na Kerst ook nog jarig en…

  • Linda Bosscher

Tegenwoordig heb je zoveel leuke kant-en-klare Adventskalender die je kan kopen. Vooral die van LEGO vind ik érg leuk. Tel af naar kerst met de adventskalenders van LEGO, met elke dag een leuk cadeautje. LEGO heeft adventskalenders van LEGO City, LEGO Harry Potter, LEGO Star Wars en LEGO Friends. Bekijk hier alle LEGO adventskalenders!

Maar ik heb nog meer juweeltjes ontdekt onder de Adventskalanders voor kinderen. Doe er je voordeel mee! Je hebt natuurlijk ook gratis adventskalenders; die je zelf kan maken of een adventskalender om herinneringen te maken.

Adventskalender kopen: Top 11 adventskalenders voor kinderen

De leukste Adventskalenders voor kinderen hebben wij voor jou opgezocht. Je vindt ze hieronder.

1. Houten adventskalender kopen

De kinderen tellen af naar Kerstmis met deze prachtige advent kalender van stevig hout. De set bestaat uit 24 magnetische afbeeldingen in kerstsfeer. Iedere dag kunnen de kids met een zelf gekozen ontwerp de kerstboom optuigen en uiteindelijk tijdens Kerstmis de glimmende ster als piek ophangen.

2. De Playmobil Adventskalenders

De Playmobil Adventskalender is een kleine box vol met spannende verrassingen. Opgedeeld in verschillende thema’s bevatten alle boxen andere cadeautjes. Vanaf 1 december kun je elke dag een nieuw cadeautje van Playmobil tevoorschijn halen, totdat je op kerstavond kunt spelen met een complete nieuwe set. Ze zijn er in vele soorten!

Lees verder onder de afbeelding!

Adventskalender kopen: Playmobil kalender

3. LEGO City Adventskalender

Voeg nieuwe elementen toe aan je sets of begin een nieuwe verzameling met de verrassingen uit deze LEGO City adventskalender! Maak elke dag een nieuw deurtje open om te zien wat erachter verstopt zit.

Lees verder onder de afbeelding!

Adventskalender kopen: LEGO kalender

4. LEGO Star Wars Adventskalender

Maak je op voor oneindig feestdagenplezier met de LEGO Star Wars adventskalender. Achter de deurtjes vind je een wereld vol Star Wars minifiguren, ruimteschepen, voertuigen en nog veel meer!

Lees ver onder de afbeelding!

5. LEGO Friends Adventskalender

De aftelling is begonnen voor heerlijke feestdagen met de LEGO Friends Adventskalender. Bouw je eigen versie van vrolijke feestdagen met dit gezellige huisje waar je iedere dag een elementje aan toevoegt.

LEGO Friends adventskalender kopen

Tip: Wil jij niet teveel geld uitgeven aan een adventskalender? (ze kunnen best duur zijn) Koop dan een adventskalender van voorgaande jaren. Die zijn vaak een stuk goedkoper en niet minder leuk.

7 leuke Kerststallen voor kinderen

Bij Kerst kan een kerststal natuurlijk niet ontbreken. Niet alleen omdat het gewoon onwijs leuk is om mee te spelen, maar ook nog eens een manier is om je kinderen spelenderwijs bekend te maken met het traditionele kerstverhaal. Met deze…

  • Denise Meijer

Nog meer leuke kant en klare Adventskalenders

Ben jij al aan het aftellen tot het kerst is? Dan is een adventskalender echt iets voor jou! Een adventskalender is eigenlijk een kerstkalender. Deze adventskalender heeft namelijk verschillende vakjes, waarvan er elke dag tot aan kerst één mag worden open gemaakt en je aftelt naar… Kerst!

6. Barbie Adventskalender

Deze Barbie Dreamtopia adventskalender is geweldig voor de feestdagen met 24 dagen aan verrassende cadeautjes.

Barbie adventskalender kopen

7. Ravensburger Do It Yourself adventskalender

Een DIY Adventskalender kopen kan ook. Puzzelen, knutselen en decoreren – maak je eigen kerstwereld en tel zo de dagen tot Kerstmis af met de adventskalender van Ravensburger.

Ravensburger adventskalender kopen

8. Nijntje Kerstboom

Wil je een echte nijntje kerstboom op je eigen kamer? Dat kan, want deze vilten kerstboom is alleen voor kinderen! Decoreer de boom zoals jij wilt en verander hem elke dag weer als je daar zin in hebt. Ook leuk om te gebruiken als Adventskalender. Hang elke dag een nieuw viltje op de Kerstboom en tel af naar Kerst.

Nijntje Kerstboom adventskalender

10. Play Doh adventskalender voor kinderen

Elke dag van December een potje klei. Dat kan met deze adventskalender van Play-Doh. Iedere dag is het een verrassing welke kleur klei uit de kalender komt. Een ding is zeker: iedere dag is er voldoende kleiplezier! Met de klei zijn superleuke creaties te maken die aansluiten op de wintermaanden. Vol met voorbeelden, mallen en vooral potjes klei.

Lees verder onder de afbeelding!

Play Doh adventskalender

11. Fidget Toys adventskalender

Fidget-toys.nl komt nu met dè adventskalender kinderen van 2021 voor kinderen! Laat je elke dag verrassen!

Je hebt ze vast wel voorbij zien komen op TikTok of YouTube, de Fidget Toys zijn razend populair. Vier nu 24 dagen lang feest met de leuke verrassingen uit de Fidget toys adventkalender! Open elke dag een nieuw deurtje en ontdek wat erachter verstopt zit. Is het een uniek Mochi, een nieuwe Pop it of misschien zelfs de nieuwe pop beans? Maak de vakjes open en ontdek het zelf!

Lees verder onder de afbeelding!

Fidget toys adventskalender kopen

Kant en klare adventskalender kopen: leuk om te geven met Sinterklaas

Genoeg keuze zoals je ziet als je een Adventskalender wil kopen. Maak het jezelf dit jaar dus niet te moeilijk en bestel één van bovenstaande Adventskalenders. Superleuk! Ze zijn ook leuk om te geven met Sinterklaas.

Deze blog bevat affiliatelinks.
Alles over ons advertentiebeleid lees je hier.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 38 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 14, 13 en 11 jaar. Wij wonen sinds 2021 op Curaçao.

Mijn blog Love2BeMama lag een tijdje stil. Deze heb ik als hobby weer opgepakt. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap, tips en informatie en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao en hoe wij een zoveel mogelijk vrij leven als gezin nastreven.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

  • 2 weken geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

  • 2 weken geleden
  • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

  • 4 weken geleden
  • 7 minuten lezen