Waar ben je naar opzoek?

De 11 leukste kant-en-klare Adventkalenders (om met Sinterklaas al te geven)

3 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
De 11 leukste kant-en-klare Adventkalenders (om met Sinterklaas al te geven)

Sinterklaas is het land nog niet uit of ik wil het alvast met jullie over Kerst hebben. De Kerstperiode is toch wel mijn favoriete maand in het jaar. Wij houden ervan om het heel erg rustig aan te doen en onze Kersttradities toe te passen. Iedereen viert het op hun eigen manier maar ik heb er vooral geen zin in om mij er heel erg druk over te gaan maken! Zo ook met het maken van een Adventskalender. Ik ben dus niet zo’n moeder en ik hou van gemak. Daarom heb ik de 11 leukste kant-en-klare Adventskalenders bij elkaar gezocht die veel moeders maar wat graag willen hebben. En guess what?! Je kan ze alvast aan je kids met Sinterklaas geven!

Lees ook: De vier cadeautjes regel voor Sinterklaas

Tegenwoordig heb je zoveel leuke kant-en-klare adventskalender. Vooral die van LEGO vind ik érg leuk. Maar ik heb nog meer juweeltjes ontdekt onder de Adventskalanders. Doe er je voordeel mee!

Top 11 kant en klare Adventskalenders

1. Houten adventskalender

De kinderen tellen af naar Kerstmis met deze prachtige advent kalender van stevig hout. De set bestaat uit 24 magnetische afbeeldingen in kerstsfeer. Iedere dag kunnen de kids met een zelf gekozen ontwerp de kerstboom optuigen en uiteindelijk tijdens Kerstmis de glimmende ster als piek ophangen.

2. De Playmobil Adventskalenders

De Playmobil Adventskalender is een kleine box vol met spannende verrassingen. Opgedeeld in verschillende thema’s bevatten alle boxen andere cadeautjes. Vanaf 1 december kun je elke dag een nieuw cadeautje van Playmobil tevoorschijn halen, totdat je op kerstavond kunt spelen met een complete nieuwe set. Ze zijn er in vele soorten!

3. LEGO City Adventskalender

Voeg nieuwe elementen toe aan je sets of begin een nieuwe verzameling met de verrassingen uit deze LEGO City adventskalender! Maak elke dag een nieuw deurtje open om te zien wat erachter verstopt zit.

4. LEGO Star Wars Adventskalender

Maak je op voor oneindig feestdagenplezier met de LEGO Star Wars adventskalender. Achter de deurtjes vind je een wereld vol Star Wars minifiguren, ruimteschepen, voertuigen en nog veel meer!

5. LEGO Friends Adventskalender

De aftelling is begonnen voor heerlijke feestdagen met de LEGO Friends Adventskalender! Bouw je eigen versie van vrolijke feestdagen met dit gezellige huisje waar je iedere dag een elementje aan toevoegt.

 

Nog meer leuke kant en klare Adventskalenders

6. Hatchimals CollEGGtibles Adventskalender

Tel af naar de feestdagen samen met de Hatchimals CollEGGtbles Advent Kalender. Deze kalender bevat 24 verschillende CollEGGtibles-verrassingen. Maak iedere dag een vakje open en bouw jouw eigen winter Hatchtopia op de binnekant van de verpakking.

7. Ravensburger Do It Yourself adventskalender

Puzzelen, knutselen en decoreren – maak je eigen kerstwereld en tel zo de dagen tot Kerstmis af met de adventskalender van Ravensburger.

DIY Adventskalender

8. Hot Wheels Adventskalender

​Maak de feestdagen nog leuker met deze kleurige adventkalender met kerstthema vind je in de Hot Wheels Shop. Pak elke dag één van de 24 verrassingen uit.

9. Voor de mama’s: RITUALS The Ritual of Advent Rituals adventskalender XL 2019

De mama’s moeten we natuurlijk ook niet vergeten. Wij geven onszelf vast heel graag deze heerlijke RITUALS Adventskalender.

Rituals Adventkalender

Ook Nivea heeft een eigen Adventskalender. De Advent kalender geschenkset ADVENTSKALENDER. 24 dagen heerlijke verrassingen om jezelf mee te verwennen.

 

Nivea Adventkalender

 

10. Voor de papa’s: Bier adventskalender Beery Christmas

Bier adventskalender óf gewoon je perfect bier kerstcadeau welke je de wondere wereld van bier laat ontdekken! Er zitten 24 EXCLUSIEF gebrouwen speciaalbieren in.

Beery Christmas

 

11. Playmobil Paardenranch Adventskalender

Er zijn heel veel leuke Adventskalenders voor kinderen te koop. Van Playmobil, LEGO en Mattel. Deze paardenranch van Playmobil is ook erg leuk.

Adventkalender Playmobil boerderij

Kant en klare adventskalenders: leuk om te geven met Sinterklaas

Genoeg keuze zoals je ziet. Maak het jezelf dit jaar dus niet te moeilijk en bestel één van bovenstaande Adventskalenders. Superleuk! Ze zijn ook leuk om te geven met Sinterklaas.

De blog bevat affiliatielinks.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs over zwanger worden & zwangerschap

Spina Bifida: het verhaal van Veda (2)

  • 2 weken geleden
  • 9 minuten lezen
Blogs over zwanger worden & zwangerschap

Baby met open ruggetje: het verhaal van Veda (1)

  • 2 weken geleden
  • 8 minuten lezen
Blogs over speelgoed voor baby’s en kinderen

Vtech Action Cam review: geweldige kindercamera!

  • 3 weken geleden
  • 2 minuten lezen