Waar ben je naar opzoek?

We hebben al veel inspiratie gedeeld betreft Sinterklaas cadeautjes voor kids van 0 tot 5 jaar, voor kinderen van 5 tot 10 jaar en voor kinderen vanaf 10 jaar. Genoeg inspiratie dus voor kinderen maar wat geef je nou aan je man, vriendin, vrouw, moeder, vader, schoonmoeder, zus, nichtje, schoonzus of zwager? Dat vind ik altijd het meest lastige; voor volwassenen een cadeautje kopen. Omdat ik vast niet de enige ben die dit lastig vindt, heb ik veel leuke tips verzameld in deze blogpost. Zodat jij niet uren over het internet hoeft te struinen: de leukste Sinterklaas cadeautjes voor ouders. 

Dit jaar kunnen we niet vroeg genoeg beginnen met de Sinterklaas voorbereidingen. We kunnen niet meer massaal gezellig de stad in (want COVID-19) en de online webwinkels en pakketdiensten kunnen het amper aan. Een slimme moeder is dus op tijd op Sinterklaas voorbereid. Begin beter gisteren dan vandaag: koop op tijd je Sinterklaas cadeautjes. De komende tijd gaan wij weer lekker veel Sinterklaas inspiratie posten. Niet alleen voor de kinderen maar ook de leukste Sinterklaas cadeautjes voor ouders.

Gratis inpakpapier

Geen inpakpapier in huis? Download dan het gratis Love2BeMama Sint inpakpapier met cadeaulabels.

de leukste Sinterklaas cadeautjes voor ouders

Sinterklaas cadeautjes voor ouders? Meestal denk je daar pas aan wanneer alle cadeautjes voor de kinderen gekocht en ingepakt zijn. Beter denk je dit jaar ook aan jezelf, want ook jij verdiend wat aandacht. Laat je inspireren door deze cadeau-ideeën.

Ketting met letter

Klassiek, uniek en helemaal eigen; de ketting met letter van KAYA Sieraden is hét Sint cadeautje van 2020.

Sinterklaas cadeautjes voor ouders

Eenhoorn met lepel

Wil je eens wat anders zoals een basketbal mok of een eenhoorn met lepel? Bizarre en leuke sinterklaas cadeautjes koop je bij de gadgetshop Coolgift.com.

De leukste Sinterklaas cadeautjes voor ouders

Lekker warme voeten

Sokken geven saai? Helemaal niet! Als je Happy Socks geeft dan geef je kwaliteit, kundigheid en creativiteit. Alle sokken zijn unisex omdat zij er in geloven dat je zelf moet bepalen welke sokken je leuk vindt. Hierdoor zijn er kwalitatief goede sokken voor iedere gelegenheid, mentaliteit en stijl.

De leukste Sinterklaas cadeautjes voor ouders

Een spannend boek

Geef een spannend boek cadeau. Scandinavische thrillers zijn op dit moment erg populair. Wat denk je van de volgende boeken:

Scandinavische Thriller

Voor jezelf en het milieu zorgen

Geef een Dopper cadeau! Dopper streeft naar een wereld waar mensen zich bewust zijn van het milieu, waar we actief de hoeveelheid single-use plastic afval verminderen en waar iedereen toegang heeft tot veilig drinkwater.

Dopper cadeau geven

Fjallraven rugzakken

Wat geef je ouders voor Sinterklaas? De Fjallraven rugzakken zijn mateloos populair. Ze zijn degelijk, goed schoon te maken en hartstikke hip. De rugzakken zijn gemaakt om rugproblemen te voorkomen want rechte rugzakken zijn blije ruggen. Ideaal om mee te nemen naar je werk of wanneer je op vakantie gaat.

Fjallraven rugzakken

Gebreide sokken van SOXS

Nooit meer koude voeten! De hippe warme geitenwollen sokken van SOXS zijn er voor het hele gezin. Warm en modieus. Deze zijn ook echt een hit op het lijstje met de leukste Sinterklaas cadeautjes voor ouders.

Geitenwollensokken

Deurbel met camera

Ring is een Amerikaans merk dat wereldwijd innovatieve producten levert om de veiligheid rondom woningen en bedrijfspanden te vergroten. Van video deurbel tot beveiligingscamera. Alle producten zijn met elkaar te koppelen en gemakkelijk om te installeren. Met de producten van Ring creëer je een ring van veiligheid rondom je woning.

Geef een tijdschrift cadeau

Kobo e-reader

Met een Kobo e-reader krijg je de beste leeservaring op het gebied van digitaal lezen. De niet-spiegelende E-ink beeldschermen stellen je in staat om zelfs bij fel zonlicht urenlang te lezen, zonder dat je ogen vermoeid raken. Met een geheugen voor duizenden boeken en een batterij die tot 2 maanden meegaat, raak je nooit uitgelezen.

Kobo e-reader

Een fijn kookboek

Kookboeken zijn altijd een goed idee. De populairste kookboeken van dit moment zijn:

Ben je nog steeds inspiratieloos? 

Ook leuk om te geven zijn de volgende Sinterklaas cadeaus voor ouders:

  • Pathé thuis cadeaukaart om films vanaf de bank te huren
  • NETFLIX tegoedbon
  • Disney+ abonnement: niet alleen leuk voor kinderen!

Dit waren de leukste Sinterklaas cadeautjes voor ouders. Heb je nog aanvullingen? Zet ze dan in de comments!

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Postnatale depressie

Postnatale depressie herkennen en hulp zoeken

  • 5 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Kids & Media

Educatieve spelletjes iPad tip: De Osmo Genius kit

  • 6 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over opvoeding en ontwikkeling

ADHD kind: medicatie of natuurlijke oplossing?

  • 2 weken geleden
  • 4 minuten lezen