Waar ben je naar opzoek?

Vanaf vandaag Disney+ gratis uitproberen in Nederland

2 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Vanaf vandaag Disney+ gratis uitproberen in Nederland

De afgelopen weken heb ik al vaak gehoord over het nieuwe streamingskanaal Disney+. De streamingsdienst was al vaker in het nieuws en de geruchten waren dat je vanaf 12 november dit kanaal officieel zou kunnen gebruiken. Het leuke was ook dat Nederland het eerste land zou zijn dat toegang zou krijgen tot een deel van het aanbod van de streamingsdienst Disney+. Nederlands is meestal niet koploper met dit soort dingen dus extra leuk dat wij meegenomen waren in de trial van Disney+. Vanaf nu kunnen wij dus Disney+ gratis uitproberen.

Gratis toegang tot Disney+

Naast dat wij als een van de eerste landen ons aan kunne melden voor Disney+ is ook het nieuws naar buiten gekomen dat het amusementen-concern ons de mogelijkheid geeft om het platform, dat op 12 november officieel wordt gelanceerd in Amerika, Canada en Nederland, twee maanden lang gratis te testen. Twee maanden lang krijgen de aangemelde Nederlandse kijkers gratis toegang tot een selectie van speelfilms en televisieseries die later ook op Disney+ te zien zijn. Het gaat om producties uit de collectie van The Walt Disney Company merken Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geogrpahic.

De mogelijkheden van Disney+

De proefperiode biedt publiek toegang tot de volgende Disney+ functies: films en series zonder reclame, met vier streams tegelijkertijd kijken, mogelijkheid tot zeven verschillende profielen en de mogelijkheid om onbeperkt te downloaden. Als abonnee kun je profielen voor kinderen instellen waardoor ze eenvoudig kunnen navigeren in een menu wat voor hun leeftijd samengesteld is.

Lees ook: 12 tips voor Disneyland Paris met kinderen (en bespaar geld!)

Tijdens de proefperiode kun je Disney+ op verschillende divices bekijken: mobiele apparaten, streaming mediaplayers, Smart TV’s en gaming consoles.

Wil je meer informatie over het aanmelden en Disney+ gratis uitproberen? 
Ga dan naar Disneyplus.nl.

Disney+ gratis proberen

De officiële lancering van Disney+ is op 12 november 2019. Vanaf dan zal de dienst een betaalde dienst worden. Abonnees betalen na de proefperiode 6,99 euro per maand of 69,99 euro per jaar.

Lady en de Vagebond in een nieuw jasje

Het eerste jaar zal Disney+ meer dan 25 eigen televisieseries lanceren, tien nieuwe speelfilms en documentaires uitzenden. De primeur is wel de nieuwe uitvoering van de tijdloze animatie-klassieker Lady en de Vagebond.

Ook komt Disney+ na verloop van tijd met de films Aladdin, Toy Story 4, The Lion King en Frozen 2. Deze worden exclusief op Disney+ vertoond.

Lees ook: Must see Netflix series voor jou om te bingewatchen! (door moeders aanbevolen)

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 37 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 13, 12 en 9 jaar. Wij wonen sinds 1,5 jaar op Curaçao.

Mijn blog Love2BeMama lag een tijdje stil. Deze heb ik als hobby weer opgepakt. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao. Op dit moment starten mijn man en ik een nieuw online bedrijf: Het Investeringsplan!

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Wonen op Curacao en terug naar Nederland

  • 6 dagen geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Rechten alleenstaande moeder met kind

  • 1 week geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en school

Traktatietip: Rupsje Nooitgenoeg

  • 3 maanden geleden
  • 1 minuut lezen