Waar ben je naar opzoek?

Hoelang tot Kerst? Leuke adventskalenders voor kids!

3 minuten lezen Denise Meijer Denise Meijer
Hoelang tot Kerst? Leuke adventskalenders voor kids!

Dat Sinterklaas eerst komt is natuurlijk onwijs leuk voor de kinderen. Toch vraagt menig volwassene zich vooral het volgende af: hoelang nog tot Kerst? Tijdens deze donkere, druilerige dagen kunnen we namelijk allemaal wel een verzetje gebruiken. In dit blog vind je verschillende leuke aftel- en adventskalenders tot de Kerstdagen.

Met de komst van Sinterklaas gaat ook direct de aftelperiode naar Kerst van start. Sinterklaas eruit, Kerstboom erin. Al is dat meestal in de hoofd van menig volwassene. Wie heeft er tenslotte geen oren naar een feestdag waarop volwassenen ook gewoon een presentje krijgen? Ook kinderen zijn tegenwoordig steeds meer bezig met de Kerst. Welke adventskalenders zijn het leukste om samen te kijken hoelang het nog duurt tot Kerst? We hebben er een paar op een rij gezet.

Wij hebben ook al leuke Kerstblogs geschreven. Deze zijn hier te lezen:

Lees verder onder de afbeelding!

Hoelang tot kerst?

Als je wil weten wanneer het ongeveer Kerstmis is dan kan je natuurlijk ook gewoon even Googlen. Hier vind je een tal van live aftelkalenders, zoals deze op dagenaftellen.nl. Toch heeft een echte, tastbare kalender ook wel gewoon wat. Voor de Kerst kan je deze aanschaffen als echte kalender of adventskalender. Zo wordt iedere dag tot Kerst nog een klein feestje ook, maar wat zijn de leukste?

Tip 1: Maak je eigen kerst adventskalender

Je kan natuurlijk een adventskalender kopen, maar er zelf een maken heeft ook wel wat. Je kan deze vullen met kleine cadeautjes of iets lekkers. Een ander alternatief is om de adventskalender te vullen met kleine, leuke opdrachtjes die de kerststemming alleen maar vergroten.

/center>

Tip 2: Printables

Zoek je naar leuke printables voor op de koelkast? Ook hier staat het internet vol van. Op deze manier kan je samen met je kinderen kijken naar hoelang het nog duurt tot Kerst.

Tip: in plaats van de dagen doorstrepen kan je ook leuke stickers kopen. Voordat je het weet kan het feest al beginnen!

Tip 3: Hoelang tot kerst? Gebruik Toffe adventskalenders

Er zijn echt zoveel, leuke adventskalenders waarmee je kan kijken hoelang het nog duurt tot Kerst. Deze hebben echter weinig te maken met snoep zoals je ze meestal rond de Sinterklaasperiode voorbij ziet komen. Nieuwsgierig naar soorten adventskalenders? We hebben een paar verkrijgbare, toffe exemplaren voor je op een rij gezet.

Goocheldoos adventskalender

Een magische adventskalender met iedere dag een nieuwe truc! Leuk om cadeau te geven, maar zeker ook om zelf mee aan de slag te gaan. Daarnaast heeft de gelukkige ontvanger van deze tover-adventskalender gelijk een heel repertoire waarmee de familie op Kerstavond mee vermaakt kan worden.

Hoelang tot Kerst? Adventskalenders!

Fidget toys advents kalender

Een geweldige manier voor kinderen om de dagen af te tellen tot en met Kerst. Achter iedere dag zit een nieuwe Fidget Toy waarmee gespeeld kan worden. Welk speeltje er verschijnt hangt echt af van de dag. Daarnaast zijn Fidget Toys niet alleen leuk, maar ook nog eens onwijs nuttig voor zowel kinderen als volwassenen. Leuke tip dus deze Fidget Toys Adventskalender.

Minecraft Adventskalender

Wil jouw Minecraft-fan ook graag weten hoelang het nog duurt toch Kerst? Met deze Minecraft adventskalender wordt dat ineens een heel stuk leuker. Achter de deurtjes vind je toffe Minecraft-merchandise. Denk aan: potloden, sleutelhangers en ga zo maar verder.

Voor mama: De Rituals adventskalender

Mama wil natuurlijk ook wat en hiervoor is er dit jaar een prachtige Rituals Adventskalender om het wachten tot Kerst een stuk makkelijker te maken. Wie is er nu niet gek op de huidverzorgingsproducten van Rituals? Met deze adventskalender kan je de lol op! Ieder vakje omvat namelijk een heerlijk product waarmee je jezelf als moeder ook een beetje mee kan verwennen. Laat de feestdagen maar komen!

In deze blogpost staan affiliatelinks.
Alles over ons advertentiebeleid lees je hier.

Denise Meijer

Hoi! Ik ben Denise. Freelance tekstschrijver, blogger bij Love2BeMama (al jaren!), auteur van mijn eigen ‘Dirty Novel’, moeder van een Engeltje, een Bengeltje en een Prinses. Zelfstandig huismanager en eigenaresse van Tekstbureau Het Pennetje. Sarcast, optimist, eigenwijs en humorist. Schrijft graag vunzige tekstjes en ik heb een ‘no-nonsense’ mentaliteit. Ook schrijf ik graag over het echte moederschap: ongecensureerd en zonder filter!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

  • 3 maanden geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

  • 3 maanden geleden
  • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

  • 3 maanden geleden
  • 7 minuten lezen