Waar ben je naar opzoek?

Foute kersttruien voor kinderen: de leukste truien dit jaar!

2 minuten lezen Denise Meijer Denise Meijer
Foute kersttruien voor kinderen: de leukste truien dit jaar!

De tijd van strak in het pak met Kerst is voorbij. Foute kersttruien zijn gewoon veel leuker! Sterker nog: ik heb een zusje die ieder jaar het hele gezin in de meest foute kerstoutfits steekt. Heerlijk toch? Foute kersttruien voor kinderen zijn dan ook onwijs populair. Als direct gevolg daarvan zijn er ook echt heel veel leuke exemplaren te vinden. 

Populair: foute kersttruien voor kinderen

Een foute kersttrui is niet alleen vrolijk en gewoon ‘lekker fout’, maar zit ook nog eens heerlijk comfortabel. Tijdens de coronakerst is dat helemaal geen overbodige luxe. Wat mij betreft draag ik er zelf nog een paar foute sokken bij ook! Gewoon om het af te maken. Ook voor de kinderen trek ik wat foute kersttruien uit de kast. En speciaal voor de gelegenheid heb ik een paar van de leukste foute kersttruien voor kinderen voor je opgezocht. Laten we er een heerlijk, foute kerst van maken! 

Kersttruien-winkel.nl

Waarom is de foute kersttrui zo populair?

Je kan wel zeggen dat de foute kersttruien voor kinderen en families de laatste jaren een flink stuk populairder zijn geworden. Kerst is gewoon niet meer compleet met een overdreven drukke, gebreide trui voor aan het kerstdiner. Maar hoe komt dat eigenlijk?

1. Het zit lekker

Een driedelig kostuum is natuurlijk onwijs sjiek, maar niet bepaald comfortabel. Zeker niet als je na het gourmetten nog even moet uitbuiken. Een foute kersttrui zit dan gewoon een heel stuk lekkerder. Zeker als je deze ook nog eens combineert met een net zo foute, kerstbroek ;-).

2. Net als in de film

Tsja, de kersttrui heeft zijn populariteit mede te danken aan zijn verschijning in kerstfilms. Denk aan de iconische foute kersttruien in de Bridget Jones- films, bijvoorbeeld.

3. Humor

Het heeft natuurlijk gewoon iets onwijs humoristisch. Zo een lekkere foute kersttrui. Zeker als je naast de foute kersttruien voor kinderen ook nog eens gaat voor een complete outfit, met accessoires!

4. Goed doel

Nogmaal kwam Save the Children ieder jaar met de Foute Kersttruiendag. Helaas loopt het dit jaar iets anders en heeft de organisatie iets anders verzonnen om het doel te ondersteunen. Gelukkig mag je hier natuurlijk ook gewoon je foute kersttruien bij dragen, voor de kinderen!

Binnen activiteiten kerstvakantie met kinderen: zo kom je de lockdown door!

We zaten er al een paar weken tegenaan te hikken en het lijkt erop dat er vergaande maatregelen gaan komen. Bijna alles gaat dicht tot en met 19 januari. De komende weken zitten we binnen, de lockdown is doorgezet. We…

  • Love2BeMama

De leukste foute kersttruien voor kinderen

Welke leuke foute kersttruien voor kinderen dit jaar te koop zijn? Wij hebben de leukste kersttruien voor je uitgezocht!

Foute kersttruien voor kinderen

H&M € 9,99

Foute kersttruien voor kinderen

DJ Santa Bol.com € 24,59

Foute kersttruien voor kinderen

Lekker druk! Bol.com € 22,46

Foute kersttruien voor kinderen

Voor de allerkleinsten. Bol.com € 22,59

Foute kersttruien voor kinderen

Did anybody hear me fart? Bol.com € 24,59

Kerstruien voor het hele gezin

Nog leuker dan foute kersttruien voor kinderen: foute kerstoutfits voor het hele gezin! Ik bedoel: er is natuurlijk helemaal niets mis met een beetje een groepsbijdrage. En aangezien we toch niet ver komen komende kerstdagen is ‘hoe fouter hoe beter’ zoveel meer als een simpele uitspraak. Het is een missie! Een waar je zeker voor gaat slagen met deze foute kersttruien voor de kinderen en ouders!

De Kerstman Print Voor Gezinnen Kerst Pyjamas

Lekker in pyjama hangen. VeryVoga.nl 13,96

De Kerstman Kleur-Blok Letter Voor Gezinnen Kerst Pyjamas

Christmas crew! Lilywe.com 10,46

Leuke foute Kersttruien voor heren

Kersttruien-winkel.nl
Foute kersttrui voor het hele gezin

In deze blogpost staan affiliatelinks.
Alles over ons advertentiebeleid lees je hier.

Denise Meijer

Hoi! Ik ben Denise. Freelance tekstschrijver, blogger bij Love2BeMama (al jaren!), auteur van mijn eigen ‘Dirty Novel’, moeder van een Engeltje, een Bengeltje en een Prinses. Zelfstandig huismanager en eigenaresse van Tekstbureau Het Pennetje. Sarcast, optimist, eigenwijs en humorist. Schrijft graag vunzige tekstjes en ik heb een ‘no-nonsense’ mentaliteit. Ook schrijf ik graag over het echte moederschap: ongecensureerd en zonder filter!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Alleenstaande moeder

Een huis kopen als alleenstaande ouder: wat is belangrijk?

  • 1 jaar geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Vliegen met een zieke dreumes. Hebben wij weer!

  • 1 jaar geleden
  • 7 minuten lezen
Vakantie met kinderen

Goedkoop vliegen naar Curacao tips!

  • 1 jaar geleden
  • 4 minuten lezen