Waar ben je naar opzoek?

Luisterboeken kinderen: e-Books en Luisterboeken bij Bol.com voor 1 cent

1 minuut lezen Love2BeMama Love2BeMama
Luisterboeken kinderen: e-Books en Luisterboeken bij Bol.com voor 1 cent

Boeken en verhalen voor alle thuisblijvertjes: luisterboeken kinderen en e-books voor kids zijn bij Bol.com nu voor 1 cent te downloaden. Lees en luister deze winter de fijnste verhalen. Nu we thuis moeten blijven is dit dé tip voor kinderen om deze dagen door te komen. Ontdek de coole digitale lees- en luisterboeken en beleef je eigen avontuur vanaf de bank. De bibliotheek bij Bol.com is weer aangevuld met nieuwe verhalen dus er zit vast wat voor je kinderen bij. Veel lees- en luisterplezier!

Luisterboeken kinderen voor 1 cent

Hoe het werkt? Lezen op je tablet of Kobo E-reader kan heel makkelijk. Ga naar Bol.com en volg de stappen om e-books en luisterboeken voor kids gratis te downloaden.

Kinderen vinden het leuk om voorgelezen te worden. Daarnaast is taal belangrijk voor de ontwikkeling van je kinderen.

Vind je nieuwe favoriete boek

Er zijn heel veel e-books en luisterboeken voor kids in verschillende leeftijden verkrijgbaar. Zo heb je het boek Kolletjes winterverhalen, Wonder Winter Kerstvakantie, Piep zei de muis en ook een boek over Handlettering, leuk voor de oudere kinderen.

Populaire kinderboeken

Alle luisterboeken kinderen al gehad? Alle e-books uitgelezen? En als je dan nog niet uitgelezen bent, dan vind je bij Bol.com ook de mooiste prentenboeken of spannendste kinderboeken voor onder de Kerstboom.

Binnen activiteiten Kerstvakantie: luisterboeken kinderen

Nu we deze Kerstvakantie (en de weken daarna) weer veel binnen zullen zijn, is het fijn om de kinderen bezig te kunnen houden met leuke binnen activiteiten. Misschien zitten ze deze weken wat meer op een tablet of achter een scherm dan je zou willen. Maak je daar ook vooral niet te druk om. Een e-book of luisterboek voor kinderen is daarbij een welkome afwisseling. Luisterboeken zijn ook al erg leuk voor jongere kinderen. Plan elke dag een moment in dat ze een luisterboek kunnen luisteren, of de oudere kinderen een e-book gaan lezen.

In deze blogpost staan affiliatelinks.
Alles over ons advertentiebeleid lees je hier.

Love2BeMama

De redactie van Love2BeMama zoekt dagelijks de leukste, interessantste en belangrijkste nieuwtjes voor jou op zodat jij niet verder hoeft te zoeken. Ook posten wij verhalen van moeders. Je dagelijkse portie nieuws, echte verhalen en blogs bij elkaar!

Heb je een tip? Stuur een mailtje naar post@love2bemama.com.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Alleenstaande moeder

Een huis kopen als alleenstaande ouder: wat is belangrijk?

  • 1 jaar geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Vliegen met een zieke dreumes. Hebben wij weer!

  • 1 jaar geleden
  • 7 minuten lezen
Vakantie met kinderen

Goedkoop vliegen naar Curacao tips!

  • 1 jaar geleden
  • 4 minuten lezen