Waar ben je naar opzoek?

Populaire babynamen 2022: dit zijn de trends!

2 minuten lezen Love2BeMama Love2BeMama
Populaire babynamen 2022: dit zijn de trends!

Ben je zwanger en verwacht je in 2022 een kindje? Dan ben je vast al op zoek naar een leuke babynaam. En tegenwoordig wordt een babynaam zorgvuldig uitgekozen. In dit blog vind jij inspiratie voor populaire babynamen 2022. Dit zijn dé trends voor jongens, meisjes en neutrale babynamen.

Dagelijks zien de designers van Made for Moments tientallen geboortekaartjes voorbij komen met daarop de allermooiste babynamen. En bij elk kaartje wat ze ontwerpen dompelen ze zichzelf opnieuw onder in de wereld van de populaire babynamen 2022. “Welke naam past bij dit trendy geboortekaartje en is het een naam waarmee we de klant kunnen inspireren?”, zijn dé twee vragen die zij zichzelf stellen tijdens het ontwerpen. Zij willen namelijk niet alleen inspireren op het gebied van geboortekaartjes, maar ook voor de mooiste babynamen kan je bij hen terecht. Made for Moments vindt het belangrijk dat papa’s en mama’s to be zich ‘herkennen’ in de namen die op de geboortekaartjes te zien zijn.

Elk jaar stellen de designers een trendnamen-lijst samen van namen die steeds vaker gespot worden op kaartjes van klanten en combineren dat met nieuwe invloeden en trends die zij op andere gebieden spotten. Op basis van deze informatie hebben zij ook dit jaar weer een nieuwe top 10 samengesteld. Made for Moments: “Wat ons opvalt zijn de vele toffe internationale invloeden die we terug zien op kaartjes. Populair zijn ook namen die zowel voor een jongen als voor een meisje kunnen.”

Populaire babynamen 2022: Jongensnamen

We laten ons graag inspireren door karakters, belangrijke (sport)figuren en populaire babynamen 2022 van bekende sterren. Check dit stoere jongensnamen rijtje maar eens…:

 1. Otis
 2. Liam
 3. Lio
 4. Morris
 5. Zayn
 6. Ted
 7. Daley
 8. Eden
 9. Lowen
 10. Archie

Populaire babynamen: meisjesnamen

Op de meisjes geboortekaartjes komen meer dan regelmatig afkortingen van de klassieke populaire namen voorbij. Deze worden afgewisseld met échte girly meisjesnamen. De letters ‘i’ en ‘y’ blijven populai

 1.   Juul
 2.   Mia
 3.   Nori
 4.   Yuna
 5.   Lizzy
 6.   May
 7.   Nova
 8.   Vesper
 9.   Luus
 10.   Mikki

Dit worden de babynamen van 2022!

Mila en Sem hebben grote kans om de populairste babynamen van 2022 te worden. Verder verandert er weinig spannends in de lijst met vaakst gegeven voornamen. Dit voorspelt informatieplatform 24Baby.nl op basis van gebruikersanalyses. Babynamen 2022 Krijg jij een baby in 2022…

 • Love2BeMama

Neutrale babynamen

Hoe tof zijn deze populaire babynamen 2022? Namen die zowel voor een jongen als voor een meisje geschikt zijn.

 1.   Kay / Kai
 2.   Max
 3.   Doris
 4.   Mees
 5.   Bowie
 6.   Charlie
 7.   Jagger
 8.   Lou
 9.   Eli
 10.   Scottie

Made for Moments

Made for Moments maakt met kaarten en lifestyle-items jouw moment zo speciaal mogelijk. Trouwen, een kind krijgen, afstuderen of een afscheid: het zijn momenten die het leven vormen. Made for Moments biedt met haar producten de mogelijkheid om deze momenten nog meer betekenis te geven. Made for Moments [voorheen HipDesign] is al ruim 17 jaar een begrip als het gaat om kaarten met exclusieve designs voor alle life events.

Love2BeMama

De redactie van Love2BeMama zoekt dagelijks de leukste, interessantste en belangrijkste nieuwtjes voor jou op zodat jij niet verder hoeft te zoeken. Ook posten wij verhalen van moeders. Je dagelijkse portie nieuws, echte verhalen en blogs bij elkaar!

Heb je een tip? Stuur een mailtje naar mail@love2bemama.com.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

 • 2 weken geleden
 • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

 • 2 weken geleden
 • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

 • 4 weken geleden
 • 7 minuten lezen