Waar ben je naar opzoek?

Aftelkalender Sinterklaas 2020: gratis uitprinten

2 minuten lezen Love2BeMama Love2BeMama
Aftelkalender Sinterklaas 2020: gratis uitprinten

Zaterdag is Sinterklaas weer aangekomen in Nederland. Wat fijn dat ze in deze coronatijd toch nog ‘veilig’ aan kunnen meren en wat hebben ze de intocht creatief ingestoken. Zo fijn dat dit voor onze kinderen gewoon door kan gaan. De magische Sinterklaasperiode is hierbij dan ook weer aangebroken en de eerste schoentjes zijn gezet. Zijn ze bij jou thuis door het dolle heen? Om het overzichtelijk te houden voor de kinderen, print de gratis aftelkalender Sinterklaas 2020 uit en hang hem op. Geniet van deze tijd!

Sint 2021Sint 2021

Welkom Sinterklaas

Nu corona een grote invloed heeft ons op leven en wat we wel en niet mogen, is het aan onszelf om te gaan omdenken en deze feestdagen een creatieve invulling te geven. Laten we niet bij de pakken neer gaan zitten en kijken wat we niet mogen maar laten we er een groot feest van maken. Roei met de riemen die je hebt. Om je op weg te helpen hebben we al een lijstje met 6 alternatieven om Sinterklaas te vieren en heb je al gehoord van het toffe initiatief Gluurpietjes zoeken? Ook leuk om te doen: je kinderen laten bellen met Sinterklaas.

Sint 2021Sint 2021

Gratis aftelkalender Sinterklaas 2020

Met Kerst zet je een Kerstboom in huis maar met Sinterklaas kun je het huis ook heel erg gezellig versieren. Plak raamstickers op de ramen, hang slingers op en zet in huis wat nep cadeautjes neer. Met een paar kleine items heb je het al heel gezellig gemaakt. Vergeet niet de gratis aftelkalender Sinterklaas 2020 op te hangen. We hebben trouwens ook super leuk gratis inpakpapier voor je gemaakt wat je kunt downloaden en uitprinten. Leuk om de nep cadeautjes in huis mee in te pakken.

Waarom een aftelkalender

De decembermaand kan, vooral voor jonge kinderen, een periode zijn waarin ze erg enthousiast zijn. Er is ook zoveel leuks gaande en het is best een spannende periode. Een aftelkalender voor Sinterklaas kan helpen om de kinderen houvast te geven. Je kan hierop ook aangeven wanneer ze hun schoen mogen zetten. Hang de kalender op een zichtbare plek en plak elke dag een sticker of streep een dag weg. De gratis aftelkalender Sinterklaas 2020 kun je downloaden en uitprinten. Kost niks!

Makkelijke Sinterklaas Surprise maken: 10 tips

De Sinterklaastijd is aangebroken; het Sinterklaasjournaal staat weer aan en de verlanglijstjes worden weer gevuld. Volgende week gaan de kinderen weer lootjes trekken op school. Een super leuke en gezellige tijd breekt aan. De oudste twee kinderen maken al een…

  • Love2BeMama

De aftelkalender Sinterklaas 2020 kun je hier gratis downloaden, uitprinten en ophangen. Als je hem gaat gebruiken, post dan een foto op Social Media en tag Love2BeMama erin. Geniet vooral van deze tijd samen met je gezin!

Gratis aftelkalender Sinterklaas 2020 downloaden

Deze Sinterklaas blogs zijn ook leuk om te lezen:

Gratis aftelkalender Sinterklaas 2020 downloaden

Deze blogpost bevat affiliatelinks.
Alles over ons advertentiebeleid lees je hier.

Love2BeMama

De redactie van Love2BeMama zoekt dagelijks de leukste, interessantste en belangrijkste nieuwtjes voor jou op zodat jij niet verder hoeft te zoeken. Ook posten wij verhalen van moeders. Je dagelijkse portie nieuws, echte verhalen en blogs bij elkaar!

Heb je een tip? Stuur een mailtje naar mail@love2bemama.com.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

  • 3 maanden geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

  • 3 maanden geleden
  • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

  • 3 maanden geleden
  • 7 minuten lezen