Waar ben je naar opzoek?

Tip: Gratis bellen met Sinterklaas

2 minuten lezen Love2BeMama Love2BeMama
Tip: Gratis bellen met Sinterklaas

Nog even en dan is Sinterklaas weer in ons land. Dit jaar zal het anders zijn dan anders, geen grote intochten en de vraag is hoe we Sinterklaas kunnen vieren, maar laten we er voor onze kinderen weer een onvergetelijke tijd van maken. Elk gezin op zijn eigen manier. Kinderen zouden niks mee moeten krijgen van de onzekere COVID-19 tijden waarin we leven. Laten we de moeder in houden en van elke dag een feestje maken. Daarom in dit blog een leuke tip: gratis bellen met Sinterklaas. En je kan hem ook berichtjes sturen waar hij een reactie op geeft.

Sint 2021Sint 2021

Gratis bellen met Sinterklaas

Voor kinderen is de Sinterklaastijd zo’n heerlijke tijd. Ik kan daar als ouder ook erg van genieten, vooral van hoe de kinderen hier in mee kunnen gaan. Met de Sinterklaas app kun je het hele jaar (!) bellen en appen met Sinterklaas. Hoe leuk is dat? Sinterklaas is toegankelijk voor iedereen. De app is gratis te installeren en kinderen kunnen onbeperkt bellen en smsen met Sinterklaas. De voicemail van Sinterklaas kunnen ze gebruiken om verlanglijstjes door te geven. Ze kunnen luisteren wat Sint aan het doen is, aftellen tot Sinterklaasavond en ze kunnen ook een berichtje voor Sinterklaas achterlaten.

Gratis Sinterklaas inpakpapier (download en print uit!)

Sinterklaas stress, bij mij is het dit jaar weer volop aanwezig. Elk jaar neem ik mijzelf weer voor dat ik niks meer last-minute doe. Helaas is het mij dit jaar weer niet gelukt om deze belofte te houden. Elk jaar staat mijn…

  • Linda Bosscher

Sinterklaas belt!

En dat is nog niet alles. Je kan Sinterklaas ook met je kinderen laten bellen. Vul de gegevens van je kind(eren) in en geef de reden van het gesprek door. Daarna kun je het tijdstip aangeven wanneer Sinterklaas moet bellen. Kinderen kunnen ook gesprekken voeren via sms. Stuur een berichtje naar Sinterklaas en hij schrijft een berichtje terug. Let op: je kunt soms wat ‘rare’ antwoorden terugkrijgen. Dat komt omdat het automatische antwoorden zijn.

Gratis downloaden

Ik zou de app niet het hele jaar op de telefoon of tablet laten staan want menig ouder wordt dan knettergek vrees ik, maar nu de eerste pepernoten alweer in de winkel liggen mag de app wel geïnstalleerd worden. De app is gratis maar het is goed om te weten dat er wel reclame verschijnt bij het gebruik van de app. Dat is het nadeel van gratis apps. Natuurlijk is het wel super leuk dat gratis bellen met Sinterklaas maar denk dus wel even om die sluikreclame tussendoor. Als je dat niet erg vindt, download dan de app.

Download de app:
iTunes | Google Play

Aftellen Sinterklaas Kalender 2021: wanneer komt Sint?

Het duurt nog een kleine week en dan komt Sinterklaas weer aan in het land. Dit is het startschot voor een leuke, spannende en gezellige tijd. Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar mijn kinderen kunnen niet wachten….

  • Denise Meijer

Begint het bij jou ook alweer te kriebelen en heb je zin in de feestmaanden? Ook al zal het dit jaar anders zijn dan anders, toch hoop ik dat iedereen er een fijne tijd van kan maken. Wil je alvast in de Sinterklaas stemming komen? Dan heb ik hier wat leestips voor je:

Love2BeMama

De redactie van Love2BeMama zoekt dagelijks de leukste, interessantste en belangrijkste nieuwtjes voor jou op zodat jij niet verder hoeft te zoeken. Ook posten wij verhalen van moeders. Je dagelijkse portie nieuws, echte verhalen en blogs bij elkaar!

Heb je een tip? Stuur een mailtje naar post@love2bemama.com.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Gratis uitjes in Nederland

Gratis uitjes Friesland

  • 1 dag geleden
  • 6 minuten lezen
Gratis uitjes in Nederland

20 gratis uitjes meivakantie 2024

  • 1 dag geleden
  • 15 minuten lezen
Even weg met de kinderen

Zeewolde Hans en Grietje: Ontdek de magie!

  • 1 dag geleden
  • 4 minuten lezen