Waar ben je naar opzoek?

Een vibrator gebruiken samen met mijn man!

3 minuten lezen Liselotte Hartman Liselotte Hartman
Een vibrator gebruiken samen met mijn man!

Een vibrator gebruiken binnen mijn relatie? Ik was bang voor maar ik ben blij dat ik het heb gedaan. Mijn man introduceerde in onze slaapkamer de bekende Wand Vibrator. Ik kan oprecht zeggen dat het mijn seksleven met mijn man zoveel heeft verbeterd en ik heb van mijn vibrator leren houden. Dit gun ik iedere vrouw!

Een vibrator gebruiken

Mijn man gaf mij een seksspeeltje cadeau: een populaire Wand Vibrator. De vibrator waar elke vrouw WILD enthousiast van wordt. Maar ik moest er even van slikken. Toen hij mij de doos gaf en ik het gevaarte uitpakte wist ik niet wat ik ermee moest. Hij zag mijn ongemak en vertelde er meteen bij dat ik deze niet alleen ging gebruiken. Ik moest gaan liggen en genieten en hij zou hem bedienen… Och man, zo’n vent wil toch elke vrouw? En je krijgt een vibrator en hij gaat hem nog bedienen ook. Ondanks dat het wat ongemakkelijk klinkt is het voor ons echt een toevoeging. Ik zal je er dan ook alles over vertellen. Wat ik alvast kan onthullen is dat een vibrator gebruiken samen met mijn man ons seksleven echt heeft verbeterd.

Populaire sextoy

Eerst even wat meer over de Wand Vibrator. Een Wand Vibrator is een ontzettend populaire sextoy onder vrouwen. Hij wordt ook wel de Massagestaaf genoemd.  Eigenlijk is hij dus bedoeld als massage apparaat maar door de ronde knop kwamen vrouwen erachter dat hij ook voor andere doeleinden gebruikt kon worden. Net zoals een elektrische tandenborstel je ook naar de zevende hemel kan brengen. Nog steeds zijn de Wand Vibrators geschikt voor een massage maar ze zijn nog beter voor explosieve orgasmes. Mijn man had dit ook gehoord en het leek hem wel wat om deze vibrator in onze slaapkamer te introduceren. We zijn namelijk niet vies van een beetje experimenteren in de slaapkamer.

De Wand Vibrator beschikt over verschillende opzetstukken, hij is duurzaam, heeft een groot handvat dus een perfecte grip en hij is uitermate geschikt voor clitoris stimulatie. Vele voordelen dus. 

Geef je seksleven een boost: 5 hete tips!

Oke lieve lezers, ik zal meteen met de deur in huis vallen; het is tijd om je de waarheid te vertellen. Hoe graag ik ook zou willen zeggen dat het anders is. Als je in een lange relatie zit dan…

  • Liselotte Hartman

Experimenteren met mijn man: een vibrator gebruiken

Ik masturbeer graag in mijn eentje maar ben ook graag met mijn man aan het experimenteren. Kom maar door dus met die vibrator. Wat ben ik blij dat ik mij overgegeven heb aan mijn man en de vibrator. Na de vele verhalen van andere vrouwen met rode oortjes te hebben aangehoord, mocht ik hem nu zelf proberen. Eerst heb ik intens genoten van een massage waarna mijn man langzaam afdwaalde naar andere plekjes om mij te masseren. Ik vind het leuk om nieuwe dingen binnen onze relatie te proberen. Zo houd je het spannend! 

Ons seksleven is echt verbeterd door het gebruik van deze fantastische vibrator. Ik kon altijd wel goed klaarkomen maar met deze toevoeging wordt het nog leuker en verfijnder. Het is gewoon zo leuk om te starten met voorspel en een massage en dat je man je daarna naar een heerlijke hoogtepunt krijgt. Ook als je moeite hebt met klaarkomen is dit de vibrator die je moet hebben. Het enige wat je moet doen is je schaamte aan de kant zetten, seks bespreekbaar maken en er samen voor gaan. Of stiekem alleen als hij er niet is… 🤭

Doordat wij de vibrator samen gebruiken heeft het ons dichter naar elkaar toegebracht. Ook worden we steeds opener over seks en bespreken we dit op veel meer plekken dan alleen in de slaapkamer. We worden er een beetje stout van en dat is juist super leuk als je in een lange relatie zit. Ik raad dan ook ieder stel aan om een seksspeeltje toe te voegen aan je seksleven. Geniet ervan!

Wand Vibrator kopen

Wil je een Wand Vibrator kopen? Je hebt keuze uit verschillende modellen. Vraag ook eens aan vriendinnen of zij deze toverstaf al gebruiken en wat hun ervaring ermee is. Geloof mij; ze willen er maar wat graag over praten. Kunnen ze je meteen advies geven over de kleur, het formaat en het merk. Let op: sommige Wand Vibrators zijn uitgerust met batterijen en andere moet je aansluiten met een stekker.  

Liselotte Hartman

38-jarige moeder van drie tieners (2 jongens, 1 meisje) met nog onderontwikkelde breinen. Het moederschap is één grote grap waar je maar beter om kan lachen. Neem het allemaal niet té serieus. Ohja en ik ben de huiself van het gezin. Blijft liever anoniem anders ben ik mijn leven niet zeker op het schoolplein.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Alleenstaande moeder

Een huis kopen als alleenstaande ouder: wat is belangrijk?

  • 1 jaar geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Vliegen met een zieke dreumes. Hebben wij weer!

  • 1 jaar geleden
  • 7 minuten lezen
Vakantie met kinderen

Goedkoop vliegen naar Curacao tips!

  • 1 jaar geleden
  • 4 minuten lezen