Waar ben je naar opzoek?

Herbruikbare waterfles: Sigg Hot & Cold Glass

2 minuten lezen Denise Meijer Denise Meijer
Herbruikbare waterfles: Sigg Hot & Cold Glass

Op het gebied van waterflesjes is er nog maar weinig te innoveren. “Ha!” moeten ze bij SIGG gedacht hebben. “Challenge accepted!” Met de SIGG Hot&Cold Glass als resultaat. Een ‘waterflesje’ en thermoskan in een. Voor je fruitwatertje en kruidenthee, voor tijdens het sporten of vooral voor koffie. De mogelijkheden zijn eindeloos. Iets wat dit flesje zo uniek en gezellig maakt. Ideaal ook om mee te nemen! Zo heb je altijd wat bij de hand, bespaar je geld door je eigen koude en warme dranken mee te nemen en het is ook nog eens goed voor het milieu.

Als regelrechte chaoot en iemand die eigenlijk altijd haast heeft ben ik eigenlijk best vaak bij het tankstation te vinden, omdat ik toch een beetje dorstig ben zo onderweg. Zeg maar dag met je handje tegen je ‘goede voornemens’, want meestal neem ik geen flesje water, maar Cola light. Mijn belofte om wat minder geld uit te geven aan onzinnige dingen kan hier ook gelijk mee de deur uit. Kortom: de SIGG Hot&Cold Glass kwam eigenlijk als geroepen. Zal dit modern ogende thermosflesje een verandering kunnen maken?

6 tips het leukste duurzame speelgoed voor kinderen

Het is helemaal van nu, duurzaamheid en recycling. En terecht al zeg ik het zelf. Want wat is er nou mooier dan verantwoordelijke en duurzaam speelgoed gemaakt van natuurlijk gerecycled materiaal? Ik ben voor. Als ik zie hoeveel speelgoed Lauren…

  • East Side Mommy

Over de sigg Hot&Cold Glass

De Hot&Cold Glass komt in een tal van leuke kleurtjes. Ik had het genoegen om een roze (doet klein vreugdedansje) uit te proberen. Het glas, thermosfles, waterflesje (?) heeft twee filters. Een eindfilter voor als je bijvoorbeeld fruitwater wil maken of voor het takje munt bij verse muntthee (jam!). De onderste filter is als je in het glas thee wil trekken. Als deze sterk genoeg is dan wip je het filtertje er zo vanaf. Ideaal!

De materialen waar je drinken mee in aanraking komt zijn alledrie (ja, het zijn er echt maar drie) vrij van geur, kleur en smaak. Dit is dus glas, rvs en siliconen. Nu ben ik normaliter niet echt een persoon die daar zo op let, maar het is altijd fijn om te weten dat de fabrikant met je meedenkt.

Koffie to go

Nu moet ik heel eerlijk zeggen dat mijn alle eerste ‘test’ met dit glas uit koffie bestond. Nu corona weer hoogtij viert is het lastig om op werkdagen in de sportkantine een kopje koffie te scoren. En met 400 milliliter inhoud vond ik wel dat het thermoskannetje genoeg inhoud had om me in ieder geval te voorzien van de eerste, broodnodige cafeïne shot.

Formaat

Maar goed: 400 milliliter is eigenlijk helemaal niet zo groot dus de SIGG Hot&Cold Glass is niet voor als je een hele dag op pad gaat en altijd wat drinken bij de hand wil hebben. Het is eerder een handig drankje to go voor wanneer je onderweg bent naar werk bijvoorbeeld of je maakt een wandelingetje, en jezelf thuis de tijd niet gunt om even rustig je thee of fruitwater op te drinken.

Desalniettemin is het een fijn glas om de dorst te lessen of voor als je (net als ik) op zoek bent naar een fijne koffie to go.

Denise Meijer

Hoi! Ik ben Denise. Freelance tekstschrijver, blogger bij Love2BeMama (al jaren!), auteur van mijn eigen ‘Dirty Novel’, moeder van een Engeltje, een Bengeltje en een Prinses. Zelfstandig huismanager en eigenaresse van Tekstbureau Het Pennetje. Sarcast, optimist, eigenwijs en humorist. Schrijft graag vunzige tekstjes en ik heb een ‘no-nonsense’ mentaliteit. Ook schrijf ik graag over het echte moederschap: ongecensureerd en zonder filter!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Alleenstaande moeder

Een huis kopen als alleenstaande ouder: wat is belangrijk?

  • 1 jaar geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Vliegen met een zieke dreumes. Hebben wij weer!

  • 1 jaar geleden
  • 7 minuten lezen
Vakantie met kinderen

Goedkoop vliegen naar Curacao tips!

  • 1 jaar geleden
  • 4 minuten lezen