Waar ben je naar opzoek?

Geef je seksleven een boost: 5 hete tips!

5 minuten lezen Liselotte Hartman Liselotte Hartman
Geef je seksleven een boost: 5 hete tips!

Oke lieve lezers, ik zal meteen met de deur in huis vallen; het is tijd om je de waarheid te vertellen. Hoe graag ik ook zou willen zeggen dat het anders is. Als je in een lange relatie zit dan is het heel normaal dat je af en toe in een seksuele sleur terecht komt. Niks om je voor te schamen en er is ook geen reden tot angst, maar het kan helemaal geen kwaad om je seksleven een boost te geven als je je in die sleur bevindt. Been there, done that dus voor jou 5 tips om je seksleven een boost te geven.

Daar is ie: de sleur!

Als je een lange relatie hebt, een baan, kinderen, een sociaal leven en huishouden dan ben je vaak gewoon moe. Ook is het helemaal niet gek dat de spanning in je relatie niet altijd op volle toeren draait. Er gebeurt veel in ons dagelijkse leven waardoor je je uitgeput voelt. Als je je lusteloos voelt is het moeilijk om jezelf te motiveren en enthousiast te worden van romantiek in de slaapkamer. Je bent namelijk al lang blij als je kunt slapen. 

Geen paniek! Je bent niet de enige. Wat de reden ook is, soms verval je in een seksuele sleur en is seks wel het laatste waar je aan denkt. Als je je libido even kwijt bent dan heb ik ook goed nieuws: je kunt je libido terugkrijgen. Het is makkelijker dan je denkt en ik kan je garanderen dat je weer zin in seks krijgt. Je kan zelfs je seksleven, met een paar simpele tips, naar een hoger niveau tillen. Als jij op zoek bent naar nuttige tips en advies, weet dan dat je niet de enige bent. Met jou zijn vele anderen. Om je relatie fijn te houden is het wel goed te weten dat uiteindelijk een relatie zonder seks gevolgen kan hebben.

Een laag libido

Ik zat zelf ook in deze situatie. Kinderen, tijd tekort en een laag libido. Ik hield zeer zeker van mijn man en ik vond hem ook nog aantrekkelijk maar ik was gewoon moe. Toch besefte ik mij wel dat er iets moest gebeuren. Als je seksleven een tijdje op een lager pitje staat is dat niet erg maar dat kan niet eeuwig duren. Tenzij je er allebei content mee bent en het wel prima vindt. Wie ben ik om daar dan wat van te vinden? 

5 tips om je seksleven een boost te geven

Wij gingen hier allebei niet akkoord mee en zijn samen op zoek gegaan naar tips om ons seksleven een boost te geven. Ik kan je vertellen dat ons seksleven nu op volle toeren draait en zelfs nog een (s)tandje hoger dan dat het ooit was. De tips waar ik veel aan heb gehad en die wij nu toepassen in onze relatie zal ik hier met jou delen. 5 hete tips om je seksleven een boost te geven.

Lees verder onder de afbeelding!

Tip 1: Ga een avondje samen uit en begin met seks

Ga samen een avondje uit en wacht niet tot het einde van de avond met seks. Ik kan je namelijk vertellen dat je dan allebei erg moe bent en misschien geen zin meer hebt in seks. Je verkiest dan slapen boven seks. Begin de avond met seks en geef prioriteit aan samen de verbinding aangaan. Seks helpt ook om je eetlust een boost te geven. Dus eerst seksen, de verbinding zoeken met elkaar en dan de goede gesprekken voeren tijdens een heerlijke maaltijd. 

Tip 2: Speel erotische spelletjes

We gaan door met tips om je seksleven een boost te geven. Seks is een manier voor volwassenen om met elkaar ‘te spelen’ en te genieten van wederzijds plezier. Seks mag je dus ook leuk maken. Je kan erotische spelletjes spelen door rollenspellen, een striptease of elkaar verkennen met seksspeeltjes. Als je samen op ontdekking wil gaan en seksspeeltjes wil toevoegen aan je seksleven dan zijn duo vibrators perfect om mee te beginnen. 

Een duo vibrator is een uitermate geschikt speeltje om je seksleven naar een hoger niveau te tillen. Met een duo vibrator geniet je samen van de sensuele vibraties waardoor je seksleven een extra stimulans krijgt. Vind je het spannend om een seksspeeltje toe te voegen aan je seksleven? Snap ik! Maar het is echt heel leuk om dit samen te doen. Of je nou een seksspeeltje gebruikt of niet, het belangrijkst is om contact te maken met je partner en er ook echt te zijn om dat moment.

Tip 3: Kleed je mooi aan en neem de tijd om elkaar uit te kleden

Koop een mooi lingeriesetje, haal je hakken uit de kast en trek dat mooie jurkje weer eens aan. Jarretels doen het ook altijd goed bij de man. Neem de tijd om jezelf mooi aan te kleden en je op te maken voor je man. Trek vooral iets aan waar jij je goed bij voelt want dan straal je dit ook uit waardoor je sexy bent. Neem vervolgens ook de tijd om elkaar uit te kleden. Ik kan je garanderen dat je daardoor helemaal in de stemming komt. Maak contact met elkaar, zie elkaar en voel elkaar. Maak er een sensuele ervaring van. Dit geeft je de tijd om opgewonden te raken.

Tip 4: Beweeg!

Het is echt zo dat gebrek aan lichaamsbeweging je libido naar beneden kan halen. Zit niet stil en kom in beweging. Beweging helpt je om je bloedsomloop te verbeteren, je spanning los te laten en je te verbinden met je lichaam. Ga niet alleen bewegen maar doe dit samen: ga dansen, wandelen, fietsen. Kom zo uit je hoofd en concentreer je op elkaar en je lichaam. Bewegen is ook nog eens een goede activiteit voor je lichaam en een fijn voorspel voor seks.

Tip 5: Zet de tv uit

De televisie is wel libidokiller nummer 1. Stop met het verbinding maken met je televisie, telefoon of tablet maar maak verbinding met je partner. Heb je een televisie op je slaapkamer? Haal die dan daar maar weg. Het is niet alleen een killer voor je seksleven maar het is ook geen bevordering voor een goede nachtrust. Weg ermee dus!

Zie elkaar!

Deze tips om je seksleven een boost te geven hoeven niet allemaal voor jou te werken. Haal eruit wat voor jullie relatie fijn kan zijn. Seks hoeft niet altijd een zwetende en gepassioneerde activiteit te zijn. Een vluggertje of een sensuele vrijpartij is ook fijn. Zoek in ieder geval de echte verbinding weer met elkaar. Zie elkaar niet alleen als ouders en partner maar ook als sexy persoon waar je opgewonden van wordt. Geef elkaar een massage, ontdek je eigen lichaam, vind jezelf sexy, zie je partner, masturbeer en maak tijd voor elkaar. Echt tijd! Dan komt den rest vanzelf…

tips om je seksleven een boost te geven
Liselotte Hartman

38-jarige moeder van drie tieners (2 jongens, 1 meisje) met nog onderontwikkelde breinen. Het moederschap is één grote grap waar je maar beter om kan lachen. Neem het allemaal niet té serieus. Ohja en ik ben de huiself van het gezin. Blijft liever anoniem anders ben ik mijn leven niet zeker op het schoolplein.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Wonen op Curacao en terug naar Nederland

  • 1 week geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Rechten alleenstaande moeder met kind

  • 1 week geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en school

Traktatietip: Rupsje Nooitgenoeg

  • 3 maanden geleden
  • 1 minuut lezen