Waar ben je naar opzoek?

Sinterklaas stress, bij mij is het dit jaar weer volop aanwezig. Elk jaar neem ik mijzelf weer voor dat ik niks meer last-minute doe. Helaas is het mij dit jaar weer niet gelukt om deze belofte te houden. Elk jaar staat mijn avond voor 5 december in het teken van cadeautjes inpakken en soms zelf nog de laatste cadeau’s verzamelen. Bijkomend probleem: je wil rustig ‘s avonds de pakjes inpakken en je komt erachter dat je geen passend inpakpapier in huis hebt. GROM! Download daarom gratis Sinterklaas inpakpapier van Love2BeMama. Altijd inpakpapier bij de hand!

Gratis Sinterklaas inpakpapier

Gelukkig heb ik mij daar dit jaar er wél op voorbereid. Natuurlijk wil ik jullie ook mee laten genieten van mijn oplossing. Love2BeMama heeft een super leuke printabel voor jullie: inpakpapier, cadeaulabels en stickers. Download het gratis Sinterklaas inpakpapier: je print ze gratis en voor niets uit en gebruikt het daarna om de leukste cadeautjes mee in te pakken.

Gratis Sinterklaas inpakpapier

33 toffe cadeaus voor jongens vanaf 8 jaar

Ben je op zoek naar leuke (originele) cadeaus voor jongens? Op internet is er genoeg te vinden voor jonge kinderen maar voor de oudere kinderen, en vooral jongens, is er weinig te vinden. Omdat ik het voor jongens altijd lastiger…

  • Linda Bosscher

Leuke ingepakte cadeautjes (met het gratis Sinterklaas inpakpapier) maakt de avond nog gezelliger. Helaas pakken niet alle winkels tegenwoordig de cadeautjes voor je in of je hebt er geen zin in om op te wachten omdat het vaak érg lang duurt.

Het is best leuk om van elk cadeautje een kunstwerk te maken. En ook helemaal niet moeilijk! Met behulp van een printable inpak-pakket, die je hier bij Love2BeMama gratis kan downloaden! Dit pakket bevat jouw eigen inpakpapier plus labels om de cadeautjes uit elkaar te kunnen houden.

Het voordeel van zelf je gratis Sinterklaas inpakpapier uitprinten is dat je ook leuk kan afwisselen met verschillend papier. Zo kan je de lichte versie uitprinten op ‘kraft’ papier voor een totaal andere look. Ik ben benieuwd naar jullie creaties!

Download het gratis Sinterklaas inpakpapier hier!

Gratis Sinterklaas inpakpapier + cadeau wraps ⬇️

Gratis Sinterklaas inpakpapier
Sinterklaas wrap labels

Sinterklaas versiering

Sinterklaas inpakpapier uitgeprint en ben je nog op zoek naar Sinterklaas versiering? Shop dit dan bij de HEMA!

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 38 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 14, 13 en 11 jaar. Wij wonen sinds 2021 op Curaçao.

Mijn blog Love2BeMama lag een tijdje stil. Deze heb ik als hobby weer opgepakt. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap, tips en informatie en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao en hoe wij een zoveel mogelijk vrij leven als gezin nastreven.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

  • 3 weken geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

  • 3 weken geleden
  • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

  • 4 weken geleden
  • 7 minuten lezen