Waar ben je naar opzoek?

Gratis Sinterklaas inpakpapier (download en print uit!)

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Gratis Sinterklaas inpakpapier (download en print uit!)

Sinterklaas stress, bij mij is het dit jaar weer volop aanwezig. Elk jaar neem ik mijzelf weer voor dat ik niks meer last-minute doe. Helaas is het mij dit jaar weer niet gelukt om deze belofte te houden. Elk jaar staat mijn avond voor 5 december in het teken van cadeautjes inpakken en soms zelf nog de laatste cadeau’s verzamelen. Bijkomend probleem: je wil rustig ’s avonds de pakjes inpakken en je komt erachter dat je geen passend inpakpapier in huis hebt. GROM! Download daarom gratis Sinterklaas inpakpapier van Love2BeMama.

Sinterklaas inpakpapier

Gelukkig heb ik mij daar dit jaar er wél op voorbereid. Natuurlijk wil ik jullie ook mee laten genieten van mijn oplossing. Love2BeMama heeft een super leuke printabel voor jullie: inpakpapier, cadeaulabels en stickers. Download het gratis Sinterklaas inpakpapier: je print ze gratis en voor niets uit en gebruikt het daarna om de leukste cadeautjes mee in te pakken.

Lees ook: 33 toffe cadeaus voor jongens vanaf 8 jaar

Gratis Sinterklaas inpakpapier

Leuke ingepakte cadeautjes (met het gratis Sinterklaas inpakpapier) maakt de avond nog gezelliger. Helaas pakken niet alle winkels tegenwoordig de cadeautjes voor je in of je hebt er geen zin in om op te wachten omdat het vaak érg lang duurt.

Het is best leuk om van elk cadeautje een kunstwerk te maken. En ook helemaal niet moeilijk! Met behulp van een printable inpak-pakket, die je hier bij Love2BeMama gratis kan downloaden! Dit pakket bevat jouw eigen inpakpapier plus labels om de cadeautjes uit elkaar te kunnen houden.

Het voordeel van zelf je pakpapier uitprinten is dat je ook leuk kan afwisselen met verschillend papier. Zo kan je de lichte versie uitprinten op ‘kraft’ papier voor een totaal andere look. Ik ben benieuwd naar jullie creaties!

Download het gratis Sinterklaas inpakpapier hier!

Gratis Sinterklaas inpakpapier + cadeau wraps ⬇️

Gratis Sinterklaas inpakpapier  Sinterklaas wrap labels

Sinterklaas versiering

Ben je nog op zoek naar Sinterklaas versiering? Shop dit dan bij de HEMA!

 

Sinterklaas versiering

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 9 en 7 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Psyche & Mind

Positieve gezondheid: 6 dimensies voor een gezond en gelukkig leven

  • 19 uur geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over baby’s en opvoeden

Hoeveel slaapt een baby in het levensjaar

  • 1 dag geleden
  • 3 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Welke toeslagen krijg je als alleenstaande moeder?

  • 2 dagen geleden
  • 2 minuten lezen