Waar ben je naar opzoek?

GoldieBlox: Constructie bouwsets voor meisjes

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
GoldieBlox: Constructie bouwsets voor meisjes

Zo vlak voor Sinterklaas kwam ik nog iets super leuks tegen wat ik graag met jullie wil delen. Ik kreeg een super leuk pakket opgestuurd van GoldieBlox en ik ben super enthousiast. In de categorie ‘bouwen en constructiespeelgoed’ is dit wel een knaller met eindeloos veel speelplezier. GoldieBlox is er speciaal voor meisjes; omdat meisjes bouwen en techniek ook leuk vinden.

Constructie bouwsets voor meisjes

ColdieBlox is creatief technisch speelgoed wat speciaal voor meisjes gemaakt is. Hoe leuk is dat? Meisjes worden nu ook uitgedaagd om zich uit te leven met techniek en bouwen. De vormgeving van het pakket alleen al springt eruit. Maar waarom is dit nou zo leuk voor meisjes? Omdat GoldieBlox juist meisjes aan wil spreken. Dat doen ze door hun speelgoed kleurrijk te maken en te werken met een personage: Goldie. Goldie gaat samen met haar vrienden uitdagingen aan door na te bouwen, met haar vrienden technische problemen op te lossen en ze bedenken samen leuke bouwsels.

Constructie bouwsets voor meisjes

Bouwen aan je zelfvertrouwen

Doordat technisch speelgoed vaak gericht is op jongens haken meisjes hier vaak af. En dat is jammer. Want zo interesseren ze zich niet in techniek terwijl dit juist heel leuk is voor meisjes. GoldieBlox wil meisjes hierin stimuleren. In Amerika is dit speelgoedmerk al razend populair en groeit het razendsnel. Nu wordt het tijd dat het in Nederland populair wordt.

Met GoldieBlox bouw je letterlijk aan je zelfvertrouwen, spelen met technisch speelgoed stimuleert het positieve zelfbeeld van meisjes en bevordert ruimtelijke vaardigheden en basisprincipes van engineering. Laten we er voor gaan dat er meer meisjes in de techniek komen en dat begint al door ze op jonge leeftijd te stimuleren om technisch bezig te zijn.

De ultieme speelervaring

Wij hebben de Craft-Struction Box in huis. De Craft-Struction Box combineert het beste van creatie en constructie voor de ultieme speelervaring! Kinderen zullen als Goldie denken! Met meer dan 275 stukken zijn de mogelijkheden eindeloos en is dit de ultieme uitdaging voor het creatief technisch brein.

Constructie bouwsets voor meisjes

Voor inspiratie vind je wekelijks video’s op BloxTown.com. Het pakket bevat ook een poster om zelf door de ingenieur in spe te versieren. Het perfecte cadeau voor een nieuwsgierig en slim kind.

Er zijn super veel toffe pakketen van dit merk verkrijgbaar. Je vindt ze hier. Heb je nog geen inspiratie voor Sinterklaas? Dan weet ik zeker dat je dat nu wel hebt!

 

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs over speelgoed voor baby’s en kinderen

Dit zijn de leukste cadeaus voor meisjes van 3 jaar

  • 2 weken geleden
  • 3 minuten lezen
Kinderwens

Waarom kinderwens: wel of geen kinderen?

  • 4 weken geleden
  • 2 minuten lezen
Bevalling & Kraamtijd

Wat is strippen bij een bevalling?

  • 4 weken geleden
  • 2 minuten lezen