Waar ben je naar opzoek?

Dit nieuwe houten speelgoed van HEMA wil je hebben!

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Dit nieuwe houten speelgoed van HEMA wil je hebben!

Het is wel duidelijk dat de goede oude Sint binnenkort ons land weer komt bezoeken. De leukste persberichten vliegen mij om de oren. Over heel veel dingen schrijf ik niet omdat ik het niet leuk genoeg vind om te plaatsen maar dit bericht van HEMA kan ik jullie niet onthouden. HEMA komt namelijk met TE GEK houten speelgoed wat jij écht voor Sinterklaas (of Kerst) wil scoren! 

Ben je er klaar voor? Daar komt ie….

Zet dit houten speelgoed maar op het verlanglijstje van je kind, beetje sturen kan nooit kwaad, want het is té leuk om niet in huis te halen. Dit jaar vind je bij HEMA een groot assortiment nieuw houten speelgoed. Van een HEMA winkeltje met accessoires tot een parkeergarage. HEMA heeft alles om kids te verwennen. Gegarandeerd veel speelplezier! En het staat ook nog eens leuk in je interieur…

HEMA Kinderspeelgoed van hout is kleurrijk, heeft een mooie vorm en is niet te groot. Het is eenvoudig en het gewicht en geluid stimuleren kinderen om hun zintuigen en eigen fantasie te gebruiken in hun spel. Of je kind nou van auto’s houdt of toch liever met een poppenhuis speelt; het nieuwe assortiment houten speelgoed van HEMA bevat voor ieder kind een passend cadeau.

Houten speelgoed HEMA

Ik ben helemaal weg van het houten HEMA winkeltje en ik ga deze zeker kopen voor onze jongste. Ik vond het als kind geweldig om winkeltje te spelen. De voorraadkast van mijn moeder haalde ik leeg en ik speelde er uren mee. De bijpassende kassa en weegschaal maken de winkelbeleving compleet. En natuurlijk mag de écht HEMA worst in het winkeltje niet ontbreken.

Maar er is nog meer; een houten poppenhuis, een houten keukentje en de houten garage. Ook het houden make-up setje en het babyspeelgoed is fantastisch. Volgens mij ben ik blut na het plaatsen van dit bericht 😆.

Houten speelgoed HEMA

Het nieuwe houten speelgoed shop je heel makkelijk online bij HEMA Kinderspeelgoed.

In deze blog staan affiliatielinks.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 9 en 7 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs over opvoeding en ontwikkeling

Leesontwikkeling stimuleren door buiten te spelen

  • 6 dagen geleden
  • 5 minuten lezen
Relatie & Seks

Is het schadelijk om seks te hebben, terwijl de baby in dezelfde kamer slaapt?

  • 2 weken geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over mamma’s en lifestyle

Krijg weer grip op je werk: 5x Timemanagement tips voor moeders

  • 3 weken geleden
  • 3 minuten lezen