Waar ben je naar opzoek?

Sinterklaas is weer (bijna!) aangemeerd. Een spannende en gezellige tijd breekt aan. Vol verwachting klopt ons hart en mama Piet is alweer druk in de weer met het inkopen van de leukste Sint cadeautjes. Persoonlijk mijn favoriete tijd van het jaar. In deze blog geef ik je cadeau inspiratie: de leukste Sinterklaas cadeautjes voor kids vanaf 10 jaar.

Gratis inpakpapier

Tip: Geen inpakpapier in huis voor de leukste Sinterklaas cadeautjes? Download dan het gratis Love2BeMama Sint inpakpapier met cadeaulabels.

Nog meer cadeau inspiratie voor de leukste Sinterklaas cadeautjes:

De leukste Sinterklaas cadeautjes voor kids vanaf 10 jaar

Wanneer je eenmaal tieners in huis hebt wordt het steeds lastiger om cadeautjes te vinden die ze leuk vinden. Zelf hebben ze vaak ook geen idee of komen ze alleen met de nieuwste games, Nintendo’s en headsets. Ook leuk natuurlijk maar wat kun je nou nog meer geven? In deze blogpost geef ik je tips!

Hierbij: de leukste Sinterklaas cadeautjes

We hebben al het populairste speelgoed voor je op een rij gezet én scherp geprijsd.

Pyjama’s en loungewear van SNURK

Zeker een tip als het gaat om. SNURK maakt van slapen en bankhangen graag een feestje. Met beddengoed en Horizontal Wear voor het hele gezin. SNURK werkt met kwalitatief biologisch katoen en de collecties worden mens- en planeet vriendelijk geproduceerd in Portugal. Bij SNURK hoef je niet te kiezen tussen leuk en bewust.

Maak de blits: Lichtslagen voor fietsbanden

Pimp je bike met twee M204’s en steel de show op weg naar school of naar het werk. Laat je zien en geniet van de aandacht. Eén Monkeylight per verpakking dus goed voor 1 wiel. Deze valt dus onder de leukste Sinterklaas cadeautjes voor kinderen.

Led verlichting fietsbanden

LEGO Adidas schoenen

Leukste Sinterklaas cadeautjes voor dit jaar; LEGO. Bouw een van ‘s werelds meest bekende sneakers met de LEGO® adidas Originals Superstar 10282 modelset voor volwassenen maar ook leuk voor kinderen.

leukste Sinterklaas cadeautjes

Lekkere puzzelen: Escape the Puzzle

Escape rooms kent iedereen – en nu is er ook Escape the puzzle! De mysterieuze illustratie dompelt puzzelaars en spelers onder in een mysterieuze wereld waar een “uitgang” te vinden is! Inhoud: een puzzel met 759 mysterieuze stukjes, een handleiding en een voorbeeld van de oplossing.

Koop er meteen een puzzelmat bij om de puzzel goed op te bergen!

leukste Sinterklaas cadeautjes

Abonnement Donald Duck

Bevorder het lezen van je kind en neem een abonnement op de Donald Duck. Maak gebruik van de lopende acties.

Escape Room The Game

Voel de spanning van een Escape Room in je eigen huiskamer met de Escape Room the Game Mega Family Pack! In dit uitdagende en onvoorspelbare spel moet je samenwerken om puzzels op te lossen en verborgen aanwijzingen te vinden. Het is altijd een race tegen de klok; je hebt maar 60 minuten om te ontsnappen. De Chrono Decoder telt af, zorgt voor de juiste sfeer en geeft aan wanneer je hints mag gebruiken. In dit spel win je samen of verlies je samen. Alle spelers moeten het beste uit zichzelf halen.

leukste Sinterklaas cadeautjes

Creatieve cadeautjes

Hoe heerlijk is het om op deze leeftijd nog de creativiteit te stimuleren? Dit soort cadeautjes doen het ook altijd goed als je kids van knutselen en tekenen houden: Raamstiften, Sharpies en Ecoline stiften.

leukste Sinterklaas cadeautjes

Boek: De Geheimen van het Winterhuis hotel

Spannend jeugdboek over de avonturen van Elizabeth in Winterhuis Hotel. Tweede, los te lezen avontuur over Winterhuishotel. Achter het schilderij zat een deur… Elizabeth deed de deur geruisloos open en knipte haar zaklamp aan. Toen ging ze naar binnen. Koude lucht vulde haar longen. Ze was alleen in de geheime gang. Leesboeken zijn ook leuk voor het lijstje leukste Sinterklaas cadeautjes.

Fujifilm Instax Mini 9 (met accessoires)

De Instax Mini 9 van Fujifilm is de populairste instant camera van de Benelux. Met de Fujifilm Instax mini 9 maak je zonder problemen de leukste foto’s. Met één druk op de knop maak je een creatieve foto op creditcard formaat. De Instax mini 9 is ideaal voor op feestjes, festivals en dagjes uit. Leuke tip voor de leukste Sinterklaas cadeautjes.

leukste Sinterklaas cadeautjes

Light Battle Connect Laserguns

De leukste Sinterklaas cadeautjes zijn actieve cadeautjes. Deze super stoere lasergame set voor kinderen vanaf 9 jaar is geschikt voor indoor en outdoor gebruikt. In tegenstelling tot andere lasergame merken kunnen de Connect laserguns draadloos aan een Connect vest gekoppeld worden.

Dit waren leukste Sinterklaas cadeautjes voor kids vanaf 10 jaar. Ik hoop dat ik je hiermee een beetje heb kunnen inspireren. Voor meer tips kijk verwijs ik je naar het Sinterklaas Dossier of 33 toffe cadeaus voor jongens vanaf 8 jaar.

In deze blogpost staan affiliatelinks.
Alles over ons advertentiebeleid lees je hier.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 38 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 14, 13 en 11 jaar. Wij wonen sinds 2021 op Curaçao.

Mijn blog Love2BeMama lag een tijdje stil. Deze heb ik als hobby weer opgepakt. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap, tips en informatie en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao en hoe wij een zoveel mogelijk vrij leven als gezin nastreven.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

  • 3 weken geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

  • 3 weken geleden
  • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

  • 4 weken geleden
  • 7 minuten lezen