Waar ben je naar opzoek?

Welke tas past bij mij? Stijlvol en praktisch voor moeders!

3 minuten lezen Denise Meijer Denise Meijer
Welke tas past bij mij? Stijlvol en praktisch voor moeders!

‘I don’t want flowers. I wan’t a handbag!’ Ik denk dat er nog nooit rakere zijn gesproken. Vrouwen en hun tassen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en meer dan eens vragen wij vrouwen ons af: ‘Welke tas past bij mij?’. Als moeder zijnde wordt een tas alleen nog maar belangrijker. Het is niet alleen een accessoire, maar ook de plek waar je alle essentiële benodigdheden in kan opbergen.

Ik ben moeder: welke tas past bij mij?

Dat je als moeder zijnde andere eisen stelt aan je tassen. Dat wordt al duidelijk op het moment dat je baby is geboren. Plotseling loop je niet meer met een klein, designer handtasje, maar met een grote luiertas, omdat je hier alles zo lekker makkelijk op kan bergen. Maar gelukkig weten we als moeders als geen ander hoe je ‘praktisch’, kan combineren met stijl. Je moet een tas immers overal voor kunnen gebruiken. Het bewijs hiervan vind je in deze toffe tassen voor moeder. Je vindt meteen genoeg inspiratie als je op zoek bent naar een passende tas en je afvraagt ‘Welke tas past bij mij’?

Koude voeten tips: Nooit meer koude voeten!

Zoek je koude voeten tips omdat je daar geen last meer van wil hebben? Lees dan verder! Of het een fabeltje is of een vaststaand feit: moeders lijken altijd koude voeten te hebben. Nergens voor nodig, want er zijn tal…

 • Love2BeMama

Waar moeten tassen voor moeders aan voldoen

Wil jij antwoord op de vraag ‘Welke tas past bij mij?’, lees dan vooral even verder!

 1. Handig formaat
  Om te beginnen is het voor een moeder fijn om een tas van het perfecte maatje te hebben. Nu wil ik natuurlijk niet zeggen dat je altijd met het formaat ‘luiertas’ moet gaan lopen, want erg comfortabel zit dat niet. Toch is het fijn als je tas wel het een en ander kan dragen. Denk aan pakjes drinken, snotdoekjes en misschien een schone onderbroek voor als je kind een ongelukje krijgt, bijvoorbeeld. Een shopper, grote handtas of een Guess tas volstaat.
 2. Vakjes
  Als iemand die altijd in haar tas op zoek is naar wat ze nodig heeft kan ik volmondig zeggen dat een georganiseerde tas echt alles is als moeder zijnde. Aparte vakken voor de items voor de kinderen, je telefoon, portemonnee en deo (want als moeder breekt het zweet je regelmatig uit) is dus geen overbodige luxe.
 3. Makkelijk schoon te houden
  Ueh… Ja! Voor iedere moeder die weleens een pakje knijpfruit heeft zien opengaan in haar handtas. Een makkelijk te reinigen tas is echt essentieel als je moeder bent. Of je moet willen dat iedereen zich afvraagt wat er nou zo apart ruikt als jij langs komt lopen. Doe maar niet.

Welke tas past bij mij? Voorbeelden gave tassen voor moeders

Welke tas past bij mij? Ben jij er al uit? Hierbij nog even wat inspiratie!

Welke tas past bij mij?

De May Sparkle Shopper

Shoppers zijn echt ideale tassen voor moeders die graag voorbereid op pad gaan. Deze tassen zijn niet zo groot als een luiertas, maar toch groot genoeg om flink wat troep in kwijt te kunnen. Deze tas heeft meerdere vakjes waar je zowel grote, als kleine spullen in op kan bergen. Zo grijp je nooit mis. Ideaal!

De Cowboysbag; welke tas past bij mij?

De Cowboysbag

Het antwoord gevonden op de vraag ‘Welke tas past bij mij?’. Zoek niet meer verder!

Dankzij hun onwijs toffe luiertassen heeft Cowboysbag zich echt op de kaart gezet als de ‘musthave’ tas voor moeders. Ook als je de luiertassen bent ontgroeit zijn de shoppers van dit merk ideale tassen voor de moeders onder ons. Deze tas is ook heel goed te gebruiken als luiertas.

Michael Kors Crossbody

Een crossbody is kleiner dan bijvoorbeeld een shopper, maar groot genoeg voor als je oudere kinderen hebt en een paar kleine dingen mee moet nemen. Doordat je deze tas letterlijk schuin over de schouders draagt heb je daarentegen wel weer je handen vrij. Iets wat ook geen overbodige luxe is als je moeder bent!

US Polo handbag

Zoek je naar een fijne handtas voor een prettige prijs? De US Polo grote handtas is perfect voor moeders. Deze is tevens schuin te dragen voor als je naast je spullen, ook nog meerder kinderen bij de hand moet nemen. Met de meerdere vakjes berg je gemakkelijk al je spullen op.

Deze blogpost is een samenwerking met Brandfield.
Alles over ons advertentiebeleid lees je hier.

Denise Meijer

Hoi! Ik ben Denise. Freelance tekstschrijver, blogger bij Love2BeMama (al jaren!), auteur van mijn eigen ‘Dirty Novel’, moeder van een Engeltje, een Bengeltje en een Prinses. Zelfstandig huismanager en eigenaresse van Tekstbureau Het Pennetje. Sarcast, optimist, eigenwijs en humorist. Schrijft graag vunzige tekstjes en ik heb een ‘no-nonsense’ mentaliteit. Ook schrijf ik graag over het echte moederschap: ongecensureerd en zonder filter!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

 • 3 maanden geleden
 • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

 • 3 maanden geleden
 • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

 • 3 maanden geleden
 • 7 minuten lezen