Waar ben je naar opzoek?

Traktatietip: Spinnenweb cupcakes

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Traktatietip: Spinnenweb cupcakes

Ik vond een super leuke traktatie. Opgepast: je krijgt er wel de kriebels van… Deze Spinnenweb Cupcakes zijn, ondanks het hoge kriebelgehalte, wel érg leuk om te maken én te trakteren! Ik weet zeker dat je kids daarmee instemmen. Nu wordt het nog een probleem als je meerdere kids hebt; voor wie ga je deze traktatie als eerste maken?

Spinnenweb Cupcakes

Hoe je deze Spinnenweb Cupcakes maakt vind je in deze beschrijving.

Spinnenweb Cupcakes

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 9 en 7 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs over kinderen en ouderschap

7 tips om je kind te helpen ontspannen

  • 3 dagen geleden
  • 2 minuten lezen
Tieners & Pubers

Is jouw kind klaar voor de brugklas?

  • 3 dagen geleden
  • 2 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Hoe rondkomen als alleenstaande moeder? Tips!

  • 4 dagen geleden
  • 4 minuten lezen