Waar ben je naar opzoek?

Originele kerstcadeautjes voor wie alles al heeft

4 minuten lezen Denise Meijer Denise Meijer
Originele kerstcadeautjes voor wie alles al heeft

Het is altijd even uitvogelen wat je iemand cadeau gaat geven. En origineel kerstcadeautjes vinden is zeker lastig als het gaat om een persoon die eigenlijk alles al heeft. Nu is ‘alles’ hebben natuurlijk respectievelijk. Er is eigenlijk niemand die oprecht alles heeft. Dit is feitelijk gezien onmogelijk. Maar we kennen allemaal die persoon die eigenlijk compleet tevreden is met wat hij of zij heeft. Dus die zal altijd enigszins ontwijkend antwoorden als je vraagt of er nog specifieke wensen zijn. Iets wat je meestal vraagt als je op zoek bent naar originele verjaardags- of kerstcadeautjes.

Op zoek naar originele kerstcadeautjes?

Zelfs al heeft de persoon feitelijk gezien niets; het is onwijs lastig om een passend presentje voor iemand uit te zoeken. Het liefst kies je natuurlijk voor iets wat iemand graag hebben wilt. Waar je meestal achter komt door een beetje rond te vragen. Het wordt alleen lastig als het gaat om iemand die alles al heeft. Althans: iemand die op dat gebied al zo tevreden is, dat ‘wensen’ uitspreken heel erg lastig wordt. In dit geval ga je weer op zoek naar leuke, originele cadeautjes. Tenslotte is het wel leuk om de persoon te blijven verrassen.

Originele kerstcadeautjes voor wie alles heeft

Met deze cadeautips verras je iemand met Kerst die alles al heeft. Soms met iets nuttigs, soms met iets wat vooral voor de humor is. Wat dacht je van een bedachtzaam cadeautje? Speciaal voor de ontvanger. Dit zijn allemaal dingen waar je aan kan denken. Dit zijn een paar leuke originele kerstcadeautjes die je aan iemand kan geven die alles heeft. Veel plezier met geven en uitzoeken en we wensen je een fijne Kerst!

Gepersonaliseerde sieraden

Er zijn echt een tal van leuke gepersonaliseerde sieraden te krijgen. Zo heb je eigenlijk altijd heel veel originele kerstcadeautjes bij de hand, want dit gewoon uniek. Je kan ervoor kiezen om een ring of armband te laten graveren met een naam, maar ook laten inzetten met een geboortesteentje van (klein) kinderen. Met een gepersonaliseerd sieraad geef je iemand een persoonlijk, uniek cadeau. Voordeel: sieraden kan je afwisselen. Zo weet je zeker dat het ook gebruikt gaat worden.

Geef een cocktail cadeau

Door corona is het lastig om even een drankje met vrienden of familie te doen. Met een cocktail bezorgservice kan je, op afstand, toch genieten van een alcoholische versnapering. De cocktail wordt aan huis geleverd in een super leuk cocktailglas of kannetje. Het is oprecht een feestje aan je voordeur. Zo leuk dit soort originele kerstcadeautjes in deze donkere tijden. Proost!

Je kunt ook een cocktail set cadeau geven zodat de persoon in kwestie zelf kan leren cocktails maken.

benoem een ster

Ik durf te wedden dat je hier de plank niet mee mis kan slaan. Geef je naasten een ster cadeau! Dit kan dus echt. Behalve een certificaat krijg je een kaart met instructies hoe de ontvanger de ster kan vinden en kan je ook een persoonlijke brief bijvoegen om het allemaal nog bijzonderder te maken. Deel de magie en benoem een ster. Origineler en mooier kan bijna niet!

Op zoek naar een origineel cadeau? Geef een ster!

Binnen activiteiten kerstvakantie met kinderen: zo kom je de lockdown door!

We zaten er al een paar weken tegenaan te hikken en het lijkt erop dat er vergaande maatregelen gaan komen. Bijna alles gaat dicht tot en met 19 januari. De komende weken zitten we binnen, de lockdown is doorgezet. We…

  • Love2BeMama

Maak een fotocollage

Met de leukste foto’s van de ontvanger en alle mooie momenten die jullie samen hebben meegemaakt, maak je een toffe fotocollage. Naast dat het een van de meest originele, maar bovenal een persoonlijke kerstcadeautjes is, is het ook nog eens een waardevolle herinnering. Bij de HEMA kun je hele leuk fotocollag’s laten maken.

Een tegoedbon voor een momentje samen

Het lijkt misschien niet een van de meest originele kerstcadeautjes, maar tegenwoordig is het voor veel mensen lastig om iets af te spreken. Corona heeft hier natuurlijk mee te maken, maar ook door de drukte van alledag blijven simpele afspraken vaak te lang liggen. Maak dus een tegoedbon (met datum! Anders komt er nooit wat van) voor een leuk moment met zijn twee. Zelfs al is het maar een movie-marathon op de bank; je komt weer toe aan de tijd samen die je normaal gesproken vergeet te maken.

Cadeaukaart cadeau geven

Maar je kan ook andere leuke tegoedbonnen en cadeaukaarten geven. Geef een cadeaubon of speeltijd en tegoed. Met speeltijd- en tegoedkaarten kun je jouw favoriete game uitbreiden, gemakkelijk geld aan je online account koppelen of iemand tegoed voor een spel geven. Daarnaast kun je online gamen tegen óf samen met vrienden. De kaarten zijn beschikbaar in verschillende waardes, speeltijden en voor diverse gameplatformen.

Geef een bordspel cadeau

Wat ook originele kerstcadeautjes zijn: bordspelletjes. Bordspellen zijn populairder dan ooit én in deze tijd juist erg leuk om te geven. Is de persoon in kwestie dol op spelletjes? Geef hem of haar dan een bordspel cadeau. Of wat dacht je van een puzzel? Zoek wel een puzzel uit van boven de 1000 stukjes.

Duurzame cadeau’s

Duurzame cadeau’s geven is ook altijd een goed idee. Bij duurzame cadeaus denk je aan een waterfles, een kookboek of je geeft een Baby Tree cadeau.

Originele kerstcadeaus voor wie alles al heeft.

In deze blogpost staan affiliatelinks.
Alles over ons advertentiebeleid lees je hier.

Denise Meijer

Hoi! Ik ben Denise. Freelance tekstschrijver, blogger bij Love2BeMama (al jaren!), auteur van mijn eigen ‘Dirty Novel’, moeder van een Engeltje, een Bengeltje en een Prinses. Zelfstandig huismanager en eigenaresse van Tekstbureau Het Pennetje. Sarcast, optimist, eigenwijs en humorist. Schrijft graag vunzige tekstjes en ik heb een ‘no-nonsense’ mentaliteit. Ook schrijf ik graag over het echte moederschap: ongecensureerd en zonder filter!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Alleenstaande moeder

Een huis kopen als alleenstaande ouder: wat is belangrijk?

  • 1 jaar geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Vliegen met een zieke dreumes. Hebben wij weer!

  • 1 jaar geleden
  • 7 minuten lezen
Vakantie met kinderen

Goedkoop vliegen naar Curacao tips!

  • 1 jaar geleden
  • 4 minuten lezen