Waar ben je naar opzoek?

Herfstvakantie: 3x wat gaan we doen?

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Herfstvakantie: 3x wat gaan we doen?

De herfstvakantie start komende week in het eerste deel van Nederland. Wij hebben nog een weekje school en daarna herfstvakantie. Onze herfstvakantie wordt niet heel spannend. De kinderen gaan van zondag tot donderdag uit logeren bij opa en oma en oom en tante en wij gaan inpakken want de verhuisdatum nadert. De kinderen hebben dus in ieder geval een paar leuke dagen voor de boeg!

Gratis herfstvakantie uitjes

Maar wat gaat de rest van Nederland doen? In deze blog geef ik je een aantal tips voor de herfstvakantie. Heb je ons dossier met gratis uitjes als eens doorgenomen? We blijven hem aanvullen dus mocht je nog tips hebben: laat het ons vooral weten!

Naar de bios + vrijkaarten winnen

De komende weken zijn er veel leuke dingen te doen in Nederland. Wat een hele leuke tip is, is de film Dummie de Mummie en de tombe van Achnetoet. Wij zijn vorige week al geweest en hij is echt heel leuk! De kinderen hebben er heel erg van genoten. En wat helemaal leuk is; ik mag 4×4 vrijkaartjes weggeven voor de herfstvakantie. Hoe kun je deze winnen?

  1. Abonneer je op mijn YouTube kanaal.
  2. Like de laatste weekvlog en laat een reactie achter.
  3. Ik kies 4 winnaars uit de reacties!

vrijkaartjes winnen dummie de mummie

 

Culturele zondag met de kids

Op zondag 15 oktober 2017, het begin van de herfstvakantie, wordt er de Culturele Zondag Alles Kids georganiseerd. Dit is een avontuurlijke familiedag met de focus op kinderen van 1 t/m 12 jaar. Op binnen- en buitenlocaties is er een grote diversiteit aan activiteiten. De weersvoorspellingen zijn erg goed, ga er dus lekker op uit met je gezin. Je kan op het Vredenburgplein bouwen met reuze meccano, op de Stadshuisbrug kun je meehelpen om het wereldrecord scheetkussen te verbreken en in het Museumkwartier kun je op stadssafari gaan. Super leuk om dus naar Utrecht te gaan voor deze leuke activiteiten. Wat er nog meer te doen is lees je hier.

Culturele zondagen
Wat gaan jullie in de herfstvakantie doen? En heb je nog leuke tips voor gratis uitjes? Laat het ons weten!

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Postnatale depressie

Postnatale depressie herkennen en hulp zoeken

  • 5 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Kids & Media

Educatieve spelletjes iPad tip: De Osmo Genius kit

  • 5 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over opvoeding en ontwikkeling

ADHD kind: medicatie of natuurlijke oplossing?

  • 2 weken geleden
  • 4 minuten lezen