Waar ben je naar opzoek?

DIY Maak speelgoed van lege plastic flessen

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
DIY Maak speelgoed van lege plastic flessen

Plastic flessen hebben er nog nooit zo leuk uitgezien als deze gepompte plastic flessen. Maak van afval speelgoed. Niet alleen erg leuk voor uren knutselplezier, daarna kan er volop mee gespeeld worden.

Lees ook: DIY Pijlstjesschieter

Maak speelgoed van lege plastic flessen

Maar met lege verpakkingen kun je nog veel meer doen. Laat je inspireren en ga aan de slag! Maak jij wel eens speelgoed van onbruikbaar materiaal wat anders in de prullenbak verdwijnt?

Afbeelding: Modern Parents

 

Afbeelding: Martine Camillieri

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs over weekendjes weg met het gezin

Weekendje weg aanbiedingen: tips ga er goedkoop op uit!

  • 16 uur geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over weekendjes weg met het gezin

Weekend weg Nederland: Kindvriendelijke hotels

  • 16 uur geleden
  • 3 minuten lezen
1 week zwanger

Wat moet je regelen als je zwanger bent?

  • 17 uur geleden
  • 2 minuten lezen