Waar ben je naar opzoek?

DIY Maak speelgoed van lege plastic flessen

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
DIY Maak speelgoed van lege plastic flessen

Plastic flessen hebben er nog nooit zo leuk uitgezien als deze gepompte plastic flessen. Maak van afval speelgoed. Niet alleen erg leuk voor uren knutselplezier, daarna kan er volop mee gespeeld worden.

Lees ook: DIY Pijlstjesschieter

Maak speelgoed van lege plastic flessen

Maar met lege verpakkingen kun je nog veel meer doen. Laat je inspireren en ga aan de slag! Maak jij wel eens speelgoed van onbruikbaar materiaal wat anders in de prullenbak verdwijnt?

Afbeelding: Modern Parents

 

Afbeelding: Martine Camillieri

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 9 en 7 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Bevalling & Kraamtijd

Wanneer weer ongesteld na de bevalling?

  • 17 uur geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs: 12 weken zwanger

Buikband met tekst en 5 leuke cadeaus voor een zwangere

  • 2 dagen geleden
  • 2 minuten lezen
1 week zwanger

Na hoeveel maanden is een vrouw gemiddeld zwanger?

  • 3 dagen geleden
  • 2 minuten lezen