Waar ben je naar opzoek?

DIY Maak speelgoed van lege plastic flessen

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
DIY Maak speelgoed van lege plastic flessen

Plastic flessen hebben er nog nooit zo leuk uitgezien als deze gepompte plastic flessen. Maak van afval speelgoed. Niet alleen erg leuk voor uren knutselplezier, daarna kan er volop mee gespeeld worden.

Lees ook: DIY Pijlstjesschieter

Maak speelgoed van lege plastic flessen

Maar met lege verpakkingen kun je nog veel meer doen. Laat je inspireren en ga aan de slag! Maak jij wel eens speelgoed van onbruikbaar materiaal wat anders in de prullenbak verdwijnt?

Afbeelding: Modern Parents

 

Afbeelding: Martine Camillieri

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 34 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 10, 9 en 7 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Mama

7 redenen waarom er geen vierde kind komt

  • 3 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Kinderwens

Bestaat er medicatie om sneller zwanger te worden?

  • 1 week geleden
  • 3 minuten lezen
Mama

Hoe trek ik als dove ouder de aandacht van mijn kinderen?

  • 1 week geleden
  • 2 minuten lezen