Waar ben je naar opzoek?

Buikband met tekst en 5 leuke cadeaus voor een zwangere

2 minuten lezen Denise Meijer Denise Meijer
Buikband met tekst en 5 leuke cadeaus voor een zwangere

Als je zwanger bent is het altijd leuk om cadeautjes te krijgen! Meestal betreft dit leuke kleertjes of artikelen voor de baby, maar waar kan je een aanstaande moeder nog meer mee verrassen? Wat dacht je van een leuke buikband met tekst of andere handige artikelen voor als een vrouw zwanger is?

buikband zwanger tekst

Hoewel een aanstaande moeder het geweldig vindt om presentjes te ontvangen voor de nog ongeboren baby: ze vindt het bijna net zo leuk om iets te krijgen wat ze tijdens de zwangerschap (en daarna) kan gebruiken. Des te meer reden om de aanstaande moeder eens in het zonnetje te zetten. Tijdens de babyshower bijvoorbeeld? Hier zijn enkele leuke cadeautips voor als het je aan inspiratie ontbreekt. Van olie, tot een buikband met tekst; hier zijn 6 tips voor leuke cadeaus als een vrouw zwanger is.

Zwangerschapsolie

De huid (en dan vooral de huid van je buik) krijgt een hoop te verduren tijdens een zwangerschap. Huidolie kan hiervoor de uitkomst bieden, omdat dit de huid soepel houdt. Een buikband kan je helpen om de olie, als je zwanger bent, goed in te laten trekken, lees hiervoor wel de tekst op de achterkant van het flesje. Je wil natuurlijk niet dat je de buikband weg kan gooien na een keer gebruiken. Daarnaast is het natuurlijk nooit slecht voor aanstaande moeder om een beetje voor zichzelf te zorgen. Dus zit je verlegen om een cadeautje, dan is huidolie een heel goed idee! De zwangerschapsolie van Weleda bijvoorbeeld. Met deze olie houd je de huid soepel. Dit verminderd de kans op zwangerschapsstriemen.

De leukste Instagram accounts voor moeders om te volgen

Yes, zwanger! Nu op zoek naar unieke producten voor die kleine en de babykamer. Natuurlijk ben je op zoek naar tips en adviezen ten aanzien van de zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Maar waar vind je die? Ik ben op onderzoek…

  • Lottblogt

Buikband met tekst voor als je zwanger bent

Rug-, bekken- en bandenpijn. Tijdens de zwangerschap ontkom je er niet aan. Een buikband kan helpen om deze klachten te verminderen. Een leuke buikband met een guitige tekst is dus niet alleen een fijn, maar zeker ook een leuk cadeau om te krijgen als je zwanger bent.

Een ander alternatief is zwangerschapslingerie. De bh’s zijn gemaakt van comfortabel, luchtig katoen en de slips zitten hoger om de buik te ondersteunen. Je draagt de lingerie weer onder je kleding, dus niet zo guitig als een buikband met tekst, maar desalniettemin een onwijs nuttig cadeau voor als een vrouw zwanger is.

Naadloos ondergoed

Misschien niet het meest voor de hand liggende cadeau maar wel heel fijn: naadloze onderbroeken van zacht katoen. Het liefst zo groot mogelijk zodat het kraamverband er na de bevalling gemakkelijk in past. Het is een absolute musthave voor pas bevallen vrouwen en een presentje waar ze je uiteindelijk heel dankbaar voor is.

Een fotoshoot

Een zwangerschap is een prachtige, wonderlijke periode. Eentje die je kan vereeuwigen door de aanstaande mama (en papa) een zwangerschaps fotoshoot cadeau te geven. Je kan ook kiezen voor een newborn shoot voor als de kleine telg eenmaal geboren is. Hoe dan ook is het een cadeau waar je veel (aanstaande) mama’s onwijs gelukkig mee maakt.

Comfortabele kleding

Als zwangere of pas bevallen vrouw is er niets dat vervelender zit als strakke kleding. Geef de mom-to-be een leuk (en bovenal) comfortabel kledingsetje cadeau. Loszittende broeken, een wijde t-shirts en een zachte comfi badjas… Het zijn allemaal items die haar zeer gelukkig stemmen. Voor zowel voor als na de bevalling.

Had jij een buikband met tekst toen je zwanger was? Wat kreeg jij het liefste cadeau? Kreeg je een buikband met tekst toen je zwanger was, olie of misschien had je toch liever babykleertjes? Laat het weten in een reactie! Voor de mensen die wel een beetje inspiratie kunnen gebruiken.

In deze blogpost staan affiliatelinks.
Alles over ons advertentiebeleid lees je hier.

Denise Meijer

Hoi! Ik ben Denise. Freelance tekstschrijver, blogger bij Love2BeMama (al jaren!), auteur van mijn eigen ‘Dirty Novel’, moeder van een Engeltje, een Bengeltje en een Prinses. Zelfstandig huismanager en eigenaresse van Tekstbureau Het Pennetje. Sarcast, optimist, eigenwijs en humorist. Schrijft graag vunzige tekstjes en ik heb een ‘no-nonsense’ mentaliteit. Ook schrijf ik graag over het echte moederschap: ongecensureerd en zonder filter!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

  • 2 maanden geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

  • 2 maanden geleden
  • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

  • 2 maanden geleden
  • 7 minuten lezen