Waar ben je naar opzoek?

Raamfotografie: newborn shoot op veilige afstand

2 minuten lezen Lottblogt Lottblogt
Raamfotografie: newborn shoot op veilige afstand

Bevallen in tijden van de coronacrisis? Boek een sessie raamfotografie met je newborn. Want het is een vreemde en bizarre tijd nu vanwege de coronacrisis. Extra vervelend wanneer je in deze periode zwanger bent, je zwangerschapsverlof is begonnen, je binnenkort gaat bevallen of wanneer je net bevallen bent. En als je dan net bevallen bent, wil je natuurlijk je pasgeboren baby aan iedereen laten zien. Helaas mogen we geen kraambezoek ontvangen, laat staan je prachtige baby door familie of vrienden vast laten houden. Daar is nu iets op bedacht; Raambezoek! Wat een prachtig idee.

Raamfotografie voor pasgeboren baby’s

Met raambezoek kun je toch bezoek kunnen ontvangen en je prachtige kleine mannetje of meisje aan hen laten zien. Op afstand kunnen zij eventueel een kopje koffie of thee en beschuit met muisjes voor het raam nuttigen, terwijl jij met je prille geluk aan de andere kant van het raam aan het genieten bent.

Ook kunnen de newbornshoots helaas niet doorgaan bij de fotograaf of bij jou thuis. Maar ook daar is een oplossing voor bedacht, namelijk raamfotografie: een newborn raamshoot op veilige afstand. Een fotograaf die buiten staat, terwijl jij met je gezin binnen staat te stralen en hij/zij die dat allemaal vastlegt door de ramen! Werkelijk een top idee met prachtig resultaat.

Wat zit er in de Ouders van nu Babybox en Zwangerbox?

Ik ben inmiddels ver gevorderd in mijn zwangerschap. Aan mij dan ook de eer om de gratis zwanger- en babybox van Ouders van Nu te ontvangen en deze te unboxen. Wat is de inhoud van de Ouders van Nu gratis…

  • Lottblogt

Newborn fotoshoot door het raam

Ik heb dit zelf ook mogen ervaren en kan het iedereen aanraden. Ondanks dat deze periode door de crisis best pijnlijk kan zijn, hebben wij een ontzettend mooie herinnering aan een tijd die we nooit zullen vergeten.

Op Facebook plaatste De Fotografe Marieke Dijkhof een oproep aan iedereen die net bevallen is (of iemand kent die net bevallen is). “Reageer en ik kom bij je langs” stond er in het bericht. Ik werd genoemd door mijn buurvrouw en ineens kreeg ik bericht van Marieke dat ze langs wilde komen, wat een verrassing en hoe lief!

De ultieme babyromper lifehack (als je dit had geweten…)

Lifehacks; je komt er altijd achter als je ze niet meer nodig hebt. Bijvoorbeeld de lifehack van de juiste luiermaat bij welke leeftijd, daar kwam ik pas achter toen ik geen kinderen meer in de luiers had. En al scrollend…

  • Love2BeMama

Persoonlijke raamfoto’s

Bij normale newborn fotoshoots maak je van tevoren eerst even gezellig kennis met elkaar, maar dat kon nu helaas niet. Echter is Marieke zo’n spontane, lieve en kletsgrage tante dat een kennismaking niet nodig was. Je krijgt direct een lach op je gezicht wanneer Marieke voor je neus (met raam ertussen) staat en begint te kletsen. Wanneer zij dan begint met foto’s maken, heb je dat niet eens in de gaten; dat zijn de mooiste foto’s, heerlijk spontaan! Mocht je me niet geloven, zie de foto’s voor het resultaat.

Mooiste herinneringen door het raam

Kersverse mama; twijfel je over een raamfotografie shoot met je newborn? Hopelijk heb ik je kunnen overtuigen, dit zijn de mooiste herinneringen aan deze bizarre tijd. Over een paar jaar kunnen we er hopelijk om lachen en tot die tijd: Blijf gezond en geniet!

Tip: Marieke biedt deze geweldige shoots voor de helft van de prijs aan. Check haar Facebookpagina.

Lottblogt

Ik ben Lotte, 30 jaar oud, getrouwd met Frank en en in verwachting van onze 1e mini. Op 10-03-2020 ben ik uitgeteld. Vanaf eind januari verlof. Eerder i.v.m. bekkeninstabiliteit. Ik werk als verpleegkundige in de psychiatrie op een gesloten opname afdeling. Momenteel zijn we nog bezig met de verbouwing van onze benedenverdieping en bivakkeren we zolang bij mijn ouders in huis.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

  • 2 maanden geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

  • 2 maanden geleden
  • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

  • 2 maanden geleden
  • 7 minuten lezen