Waar ben je naar opzoek?

Bugaboo VS Pendleton Woolen Mills

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Bugaboo VS Pendleton Woolen Mills

Bugaboo blijft vernieuwen. Gefascineerd door het afgelegen inheemse Amerikaanse landschap en de daarop geïnspireerde prints, gaat Bugaboo een samenwerking aan met Pendleton Woolen Mills. Het merk dat al sinds 1863 bekend staat om haar Amerikaanse roots, authenticiteit en vakmanschap. Mobility brand Bugaboo zet hiermee de trend door naast ontwerpers als Isabel Marant, Hermès en Chloé. Ieder Pendleton patroon vertelt zijn eigen verhaal, waardoor origineel blijven nog nooit zo makkelijk is geweest.

De Pendleton collectie bestaat uit verschillende accessoire-sets, waaonder de aanvullende bekleding set voor de Bugaboo Cameleon3 en Bugaboo Donkey en een zonnekap accessoire-set voor de Bugaboo Bee en de Bugaboo Donkey. Bugaboo maakt iedere set compleet met een mooi geweven wollen deken van 100% zuiver wol. Naast warmte en comfort, heeft elk deken haar eigen oorsprong en verhaal, wat het een absolute must-have met een ultiemeAmerican travel spirit maakt.

Elke wagen zijn eigen patroon en verhaal
Het Crossroads patroon, speciaal ontworpen voor de Bugaboo Cameleon3, staat voor de vier hoofdrichtingen: Noord, Oost, Zuid en West, waardoor het de perfecte print is voor de ultieme multi-terrain wagen. Het jacquard patroon is stoer en herkenbaar en dat wordt nog eens versterkt door een intens grijze kleur in combinatie met dieprode kleuren. Het Spirit of the Peoples patroon wordt gebruikt voor de zonnekap welke perfect past bij de Bugaboo Bee. Dit patroon laat een diversiteit aan mooie kleuren, strepen en vormen zien, waardoor dit de stadse eye-catcher is die urban ouders niet mogen missen. Pendleton is vooral bekend om haar plaids en tartans in rood en zwart; het Rob Roy patroon. Dit historische patroon met een rijke geschiedenis bleek de ideale match voor de Bugaboo Donkey.

De Pendleton accessoire-set voor de Bugaboo Bee kost 119,00 euro. Voor de Bugaboo Cameleon 3 en de Bugaboo Donkey is de aanvullende bekleding 195,00 euro. De Pendleton zonnekap voor de Bugaboo Donkey is €119,95. De gehele collectie zal wereldwijd in geselecteerde winkels verkrijgbaar zijn vanaf september 2013.

Trend Bugaboo najaar 2013

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 9 en 7 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Nieuwsflits

Onderzocht: dochters kosten veel meer geld dan zonen

  • 2 uur geleden
  • 1 minuut lezen
Relatie & Seks

Ik ben een moeder en ik masturbeer…

  • 6 uur geleden
  • 4 minuten lezen
Geldzaken

Tips kinderen om leren gaan met geld

  • 1 dag geleden
  • 2 minuten lezen