Waar ben je naar opzoek?

Beauty tips voor tijdens het slapen

2 minuten lezen Love2BeMama Love2BeMama
Beauty tips voor tijdens het slapen

Je zou denken dat je je nergens zorgen om hoeft te maken tijdens het slapen, maar je wil toch wel genieten van je schoonheidsslaapje?  Er zijn op het gebied van beauty een aantal tips die je kan toepassen tijdens het slapen. Je kan jouw schoonheidsslaapje wel erg serieus nemen met de volgende beauty tips.

Beauty tips: Schoon beddengoed

Ja, het klinkt logisch, maar ongewassen beddengoed en met name kussenslopen zijn erg slecht voor het gezicht. Als je op je buik of zij slaapt lig je ook met je gezichtshuid op je kussen, en de bacteriën die hierop zitten kunnen dan op het gezicht komen. Probeer daarom altijd schoon beddengoed te hebben: van de vele beauty tips een hele belangrijke. Kan je niet lekker slapen door licht in je kamer? Probeer dan eens een slaapmasker. Een slaapmasker kan de kwaliteit van jouw slaap alleen maar positief beïnvloeden. Het is belangrijk dat je een slaapmasker aanschaft van goede kwaliteit. Zorg er dan voor dat deze zacht zijn, het liefst van bijvoorbeeld zijde. Houd deze ook schoon.

Maskertjes

Me-time kan echt niet ontbreken in je leven. Iedereen heeft zo af en toe me time nodig om bij te komen van zijn of haar drukke leven. Een goed moment om nog even te genieten van jouw me-time, is voordat je gaat slapen met bovenstaande beauty tips. Je gaat natuurlijk al naar bed om te ontspannen. Er zijn verschillende beauty producten die je ’s avonds voor het slapengaan op kan brengen, en die je er dan in de ochtend weer af wast. Dit kan voor het gezicht, maar je hebt bijvoorbeeld ook haarmaskers die een nacht in moeten trekken. Je kan dit doen op gewassen haar, maar dat hoeft niet altijd. Door een haarmasker aan te brengen, krijgt je haar weer een boost. Als je niet wil dat je dekbed en kussens onder het haarmasker komen te zitten, kan je je haar in een handdoek wikkelen en hiermee gaan slapen.

Lekker ruiken

Niks is fijner dan slapen in een heerlijk ruikend bed. Beddengoed dat lekker ruikt, zal ervoor zorgen dat jouw huid ook lekker gaat ruiken. Dit kan je op verschillende manieren doen. Je kan bijvoorbeeld jouw beddengoed met een extra lekker wasmiddel wassen en daar ook geurparels aan toevoegen. Een andere mogelijkheid is om je favoriete parfum op je beddengoed te spuiten. Je kan kiezen voor een standaard parfum die je altijd gebruikt voordat je gaat slapen. Als je dit liever niet wil, kan je altijd voor een etherische olie gaan. De etherische olie kan je verspreiden rond jouw beddengoed. Een tip: neem een etherische olie die naar lavendel ruikt. Lavendel zorgt er namelijk voor dat je beter slaapt. Met deze beauty tips ga je een fijne nachtrust tegemoet.

Love2BeMama

De redactie van Love2BeMama zoekt dagelijks de leukste, interessantste en belangrijkste nieuwtjes voor jou op zodat jij niet verder hoeft te zoeken. Ook posten wij verhalen van moeders. Je dagelijkse portie nieuws, echte verhalen en blogs bij elkaar!

Heb je een tip? Stuur een mailtje naar post@love2bemama.com.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Alleenstaande moeder

Een huis kopen als alleenstaande ouder: wat is belangrijk?

  • 11 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Vliegen met een zieke dreumes. Hebben wij weer!

  • 11 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
Vakantie met kinderen

Goedkoop vliegen naar Curacao tips!

  • 11 maanden geleden
  • 4 minuten lezen