Waar ben je naar opzoek?

Alice in Wonderland feestje

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher

Draai jij je hand niet om voor het organiseren van een feestje? Doe inspiratie op met onderstaande ideeën. Organiseer het geweldigste feestje ooit voor je dochter, vriendin die bijna gaat trouwen, voor jezelf of je vriendinnengroep. Gegarandeerd succes! Vind je het over-the-top om dit allemaal mee te nemen in je draaiboek? Gebruik dan een aantal items en ideeën. Genoeg inspiratie. 

Party details
Het middelpunt van de tafel is een stapel kopjes, gevonden bij een tweedehands winkel maar ook makkelijk zelf te maken. Koop tweedehands kopjes, smeer lijm op de onderkant en plaats ze op elkaar. Verzamel theepotten om de tafel mee te versieren en gebruik papieren lantaarns. Van tissues maak je papieren bloemen.

Tea Party
Organiseer een High Tea met koekjes, sandwiches, scones, cakejes en chocolaatjes. Kun jij de mooiste creaties maken met taarten? Maak dan de onderstaande ‘Alice in Wonderland taart’.

De uitnodigingen
Ontwerp passende uitnodigingen en stuur een sleutel mee aan een touwtje. Bevestig aan de sleutel een briefje met aanwijzingen om een schat te vinden tijdens het feestje. Neem je de sleutel mee en volg je de aanwijzingen op? Zoek de schat. Gevonden? Maak de kist open. Wat erin zit is voor diegene die hem als eerste open kon maken.

Bron: “Alice in Wonderland” inspired birthday party

© Gepost door Linda

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 9 en 7 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Kids & Media

Waarom een tablet in huis onmisbaar is

  • 2 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Kids & Media

Waarom een Nintendo Switch Lite een goede keuze is!

  • 4 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Relatie & Seks

Een avondje uit met bulletvibrator van Rocks-off

  • 4 dagen geleden
  • 4 minuten lezen