Waar ben je naar opzoek?

Moeder (52) geeft haar 6-jarige nog steeds borstvoeding

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Moeder (52) geeft haar 6-jarige nog steeds borstvoeding

De 52-jarige Meha Al Musa is moeder van drie kinderen. Haar 6-jarige dochter heeft ze nog steeds ‘aan de borst’ en ze is niet van plan om binnenkort te stoppen. Ze gelooft in de magische werking van borstvoeding. Daarom laat ze haar dochter ook niet vaccineren. De moeder in kwestie pleit voor het normaliseren van borstvoeding; ongeacht welke leeftijd.

>> Lees ook: 6-jarige krijgt nog steeds borstvoeding.

Vraag en aanbod

Moeder Meha zou haar dochter nog op het schoolplein borstvoeding geven als ze dat wil. Tot nu toe is dat nog niet voorgekomen maar zodra ze uit school komt krijgt ze, in haar schooluniform, borstvoeding in het park. Waar en wanneer ze wil moet ze borstvoeding kunnen krijgen. Moeder Meha wil reageren op haar natuurlijke vraag naar borstvoeding. “Meer kinderen zouden het moeten krijgen want het is goed voor ze!” zegt ze in de Daily Mail.

Zuurstokken

Volgens haar dochter smaakt haar melk naar zuurstokken en heel veel verschillende dingen dus die blijft nog wel even drinken. Haar dochter vindt het nog steeds heerlijk. Het is haar favoriete ding om te doen als ze niet op school is  vertelt ze in de Daily Mail.

Extreme moeders

De moeder leeft op een strikt Paleo dieet en is te zien in Discovery Channel’s ‘Extreme Breastfeeding’ serie. Onlangs plaatste ze een foto op Facebook terwijl ze haar 6-jarige dochter aan de borst had. Ze genoot van de hechting tussen moeder en kind en wilde dit met de hele wereld delen. Ze wil dat het geven van borstvoeding normaal wordt, is en blijft.

En we gaan door…

Dochter Aminah vertelde aan Woman’s Day dat ze nog steeds geniet van het “snoezen en zuigen” aan haar moeders borst en dat ze door gaat tot ze 8 jaar is. Moeder Meha vindt dat je kind en moeder zelf moet laten kiezen wat het beste voor ze is op het gebied van borstvoeding.

6-jarige krijgt nog borstvoeding

Credits foto: Facebook Maha Al Musa

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Uncategorized

Geboortevolgorde en verschillen in karakter bij je kinderen

  • 16 uur geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over opvoeding en ontwikkeling

Keyboard spelen boek kinderen: aan de slag!

  • 17 uur geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over opvoeding en ontwikkeling

Muzikale opvoeding: 5x Waarom is muziek zo belangrijk?

  • 17 uur geleden
  • 2 minuten lezen