Waar ben je naar opzoek?

Zoek je leuke unisex babykamers? Doe hier je inspiratie op! Van alle drie de kinderen wisten wij het geslacht niet. Ik vond het super leuk om dit pas te horen te krijgen wanneer ik bevallen was. Het was hét moment waar ik enorm naar uitkeek. Veel mensen waren verbaasd dat wij het geslacht niet wilde weten maar ik vond het gewoon een kroon op mijn werk na negen maanden zwangerschap en een kind baren. De nieuwsgierigheid was er zeker wel in de zwangerschap en dat vond ik juist leuk: wordt het een jongen of meisje, verschillende namen bedenken, dromen over wat het zou worden… En het is erg leuk om een leuke unisex babykamers uit te zoeken. Heb je er bij een volgend kind ook weer wat aan…

In deze tijd, waarin bijna iedereen weet of het een jongen of meisje wordt, is het lastig om unisex spullen te verzamelen voor je baby wanneer je het geslacht niet wil weten. Wat betreft de babykamer moesten we ook drie keer gaan voor een neutrale babykamer. Maar het is elke keer gelukt en ik vond het een sport om leuke neutrale en unisex spullen te vinden.

Lees ook: Stylingtips voor het inrichten van een babykamer

Leuke unisex babykamers

In deze blog deel ik 10 leuke unisex babykamers. Leuk om inspiratie op te doen wanneer je het geslacht van je baby niet wil weten, of je genderneutraal wil opvoeden. Maar dit zijn ook hele leuke kamers voor als je het geslacht wel weet en niet te uitbundig wil zijn met roze, groene of blauwe kleuren.

Het is belangrijk om een fijne plek te hebben voor je baby. Of dat nou een eigen kamer is of een plekje op je slaapkamer, in het eerste jaar slaapt een baby heel veel. Ze kunnen hier dan lekker tot rust komen zonder externe prikkels. Ook als je een kleine babykamer hebt kun je dit heel stijlvol inrichten.

Stijlvolle en solide babykamer

De babykamer Étoile is een stijlvolle en solide babykamer die bestaat uit een ledikant en bijbehorende commode met luxe soft-close laden. Heel fijn wanneer je je handen vol hebt!

Ben je bezig met het inrichten van de babykamer en op zoek naar inspiratie en bruikbare tips over stijl en kwaliteit? Ga dan vooral even langs bij Petite Amélie. Zij geven je 6 praktische adviezen die je verder zullen helpen met het creëren van jouw eigen bijzondere kamer voor je baby. Een leuke unisex babykamer is helemaal niet moeilijk om te maken.

Accessoires babykamer inrichten

Heb je de uitzet voor de babykamer in huis en zoek je nog babykameraccessoires om de kamer aan te kleden? Deur- en kasthangers zorgen voor kleine, schattige details. Speelgoed opbergers houden de babykamer opgeruimd en netjes. Met een lightbox en decoratie letters geef je de babykamer een persoonlijk tintje. Commodemandjes plaats je op de commode voor het opbergen van bijvoorbeeld de verzorgingsproducten je baby. Zo is er een groot aanbod aan babykamer accessoires.

Neutrale babykamer

Babykamer Stoer met geel

Ik vind geel een hele leuke kleur voor een babykamer en dit kan prima voor zowel een jongen als meisje.

Leuke unisex babykamer

Pastelkleuren

De strakke muurtekeningen zie ik steeds vaker voorbij komen. Geen tierelantijntjes maar gewoon basis witte meubels met hout en pastelkleuren.

Leuke Unisex babykamer

Vintage en groen

Ik vind deze echt heel leuk. Voor zowel jongens als meisjes. Groen, fris en vintage.

Leuke unisex babykamers

Zwart en wit

Zwart en wit is altijd goed. Hier kun je later altijd nog extra kleur aan toevoegen wanneer de baby geboren is.

Unisex babykamer

Babykamer Neon kleuren

Ik vind dit een hele leuke kamer. Neutraal maar toch met wat neon accenten. Kan prima voor zowel jongen als meisje.

Neutrale babykamer

Hout en riet

Unisex babykamer

 

Geel, grijs en wit

Leuke unisex babykamers met kleur. Wederom komt de kleur geel hierin terug. Dit is toch wel een populaire kleur als het gaat om neutrale babykamers.

Neutrale babykamer

In deze blog staat een gesponsorde link.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 38 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 14, 13 en 11 jaar. Wij wonen sinds 2021 op Curaçao.

Mijn blog Love2BeMama lag een tijdje stil. Deze heb ik als hobby weer opgepakt. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap, tips en informatie en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao en hoe wij een zoveel mogelijk vrij leven als gezin nastreven.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

  • 3 maanden geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

  • 3 maanden geleden
  • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

  • 3 maanden geleden
  • 7 minuten lezen