Waar ben je naar opzoek?

Peuter zat vast in auto, maar vond het juist leuk!

1 minuut lezen Marian Alons
Peuter zat vast in auto, maar vond het juist leuk!

De Britse mama Kirsty Green(27) draaide zich om van haar auto, maar dacht er niet bij na dat haar sleutels nog in de auto zaten. Gevolg: de auto, met haar kind erin, zat op slot. De kleine Brandon vond het eigenlijk best leuk. Op de foto’s is goed te zien, hoe het jongetje geniet.

Moeder Kirsty plaatste haar zoontje Brandon in het autozitje. Hij kon niet stilzitten in het winkelwagentje, moeder was er zat van en dus besloot ze om haar 14 maanden oude zoon in de auto te zetten.

Lees ook: Jongetje(8) had zin in cheeseburger en pakte de auto

Ze vertelt aan de Metro: “Ik had geen riempjes bij me, dus ik had hem niet vastgebonden in het autozitje.” Nadat ze boodschappen in de kofferbak had ingepakt, sloeg ze zonder nadenken de klep dicht. Pas toen bedacht ze dat ze de autosleutels nog binnen had en op dat moment duwde Brandon de vergrendeling naar beneden. De auto zat op slot.

Kirsty kon nu niks meer doen. Gelukkig hielpen de supermarktmedewerkers haar en belden het alarmnummer. Toen de brandweer ter plaatse was, had de peuter inmiddels een ander plekje opgezocht: de bestuurdersstoel. Met een grote grijns zat hij daar triomfantelijk.

Kirsty bleef rustig en maakte zich niet zo veel zorgen: “Maar toen ik zag dat hij een muntje in zijn mond stopte, kreeg ik het toch wel benauwd. Als hij er maar niet in stikt, dacht ik toen.”

De brandweermannen sloegen de achteruit in en konden Brandon zo bevrijden. Het jongetje is ongedeerd gebleven en genoot zichtbaar van alle aandacht.

brandweer auto kind vast

Je hoort het wel vaker: even de autosleutels aan je kleintje geven en de auto zit opeens op slot. Heb jij dit wel eens gehad?

Deze vlogger wel!

Bron: Metro

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Alleenstaande moeder

Een huis kopen als alleenstaande ouder: wat is belangrijk?

  • 1 jaar geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Vliegen met een zieke dreumes. Hebben wij weer!

  • 1 jaar geleden
  • 7 minuten lezen
Vakantie met kinderen

Goedkoop vliegen naar Curacao tips!

  • 1 jaar geleden
  • 4 minuten lezen